maritbet girişmaritbet
Şua İnşaat Elite Concept için çifte kampanya hazırladı

Şua İnşaat Elite Concept için çifte kampanya hazırladı

Şua İnşaat, Elite Concept projesinde Ramazan Bayramı ve Babalar Günü için başlattığı kampanya ile babalara çifte bayram yaşatıyor.

Şua İnşaat, İstanbul'un en yüksek prim vadeden lokasyonu Kadıköy Fikirtepe'de konumlanan projesi Elite Concept'te Ramazan Bayramı ve Babalar Günü için başlattığı kampanya ile babalara çifte bayram yaşatıyor. 14-30 Haziran tarihleri arasında peşin alımlarda yüzde 20 indirime ek 120 ay 0,98 oranla kredi veya 60 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, 5.000 TL değerinde elektronik eşya hediye çeki de veriyor. Kişiye özel ödeme planı da uygulanan Elite Concept'te teslimler Temmuz 2018'de başlıyor. Oturum ve yatırım amacıyla konut sahibi olmak isteyenlere büyük bir avantaj sağlayan Elite Concept; dünyaca ünlü camlarla dizayn edilen sıradışı cephe mimarisi, daireleri çevreleyen balkonları, aidatları azaltan doğaya dost akıllı ev konsepti, açık teras bahçeleri, özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok özelliği ile bölgenin prestijli sembol projesi olarak öne çıkıyor.

İnşaat sektöründe 26 yıldır yaşama değer katan projeler inşa eden Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'nin en merkezi lokasyonunda konumlanan projesi Elite Concept'te Ramazan Bayramı ve Babalar Günü kampanyası başlattı. 5.000 TL değerinde elektronik eşya hediye çeki, peşin alımlarda yüzde 20 indirim, 120 ay 0,98 oranla kredi veya 60 ay sıfır faiz fırsatıyla babalara çifte bayram yaşatacak kampanya 14 – 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak. Oturum ve yatırım amacıyla konut sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayan kampanya kapsamında; yüzde 10'dan başlayan peşinatlarla ev sahibi olma imkanının yanı sıra kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor. Temmuz 2018'de teslimlerin başlayacağı ve örnek daireleri mevcut olan Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.

İstanbul'un en yüksek prim vadeden lokasyonu Fikirtepe

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yükselen Elite Concept; eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezinde yer alan Kadıköy Fikirtepe'nin en merkezi lokasyonunda bulunuyor. Yakın zamanda düzenli ve yenilikçi şehircilik anlayışı ile İstanbul'un en seçkin semtlerinden biri olmaya aday Fikirtepe, yüksek prim potansiyeli ile yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi konumunda. Kentsel dönüşüm başladıktan sonra 4 yılda konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe'nin, projeler tamamlandığında fiyatların daha da artması sonucu İstanbul'un en çok prim yapacak lokasyonu olması bekleniyor.

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi'ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 5 dakika, Avrasya Tüneli'ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi'ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina'ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor.

Dünyaca ünlü camlarla dizayn edilen özel cephe mimarisi

Elite Concept, bir yanda adalar, deniz ve tarihi yarımadanın göz alıcı siluetini diğer yanda Çamlıca'yı gören İstanbul'un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisi ile bu manzarayı kesintisiz olarak izleyebilmeyi mümkün kılan projede, modern zamanların Babil Kulesi olarak adlandırılan Dubai'deki Burj Al Khalifa ve dünyanın en yüksek kulesi olmaya hazırlanan Cidde'deki Jeddah Tower gibi prestijli projelerde kullanılan Amerikan menşeli Guardian markasının reflekte camları tercih edildi. Güneşe karşı yüksek performanslı koruma imkanı tanıyan bu özel camlar, daire içlerinde ısı ve morötesi ışık artışına neden olabilecek güneş enerjisini en aza indirirken, maksimum aydınlık sağlıyor. Daire içlerinin dışarıdan görünmesini önleyen camlar sayesinde perde kullanmadan günün her saatinde manzaranın keyfini çıkarmak mümkün.

Daireleri saran balkonlar

Dairelerin etrafını çepeçevre saran balkonları sayesinde her odadan balkona çıkış imkanı bulunan Elite Concept, yüksek katlı projelerde eşine az rastlanır şekilde açılabilen camlarıyla farklılaşıyor. Bu sayede sakinlerine manzarayı kusursuz bir şekilde izleme, hava alma ve pencere temizliğinin daireler tarafından kolaylıkla yapılabilmesi imkanını tanıyor.

Aidatları azaltan doğaya dost akıllı ev konsepti

Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran proje, doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı. Elite Concept'teki tu¨m peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştirilecek. Ayrıca ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için de gu¨neş panelleri sayesinde gu¨neş enerjisinden yararlanılacak. Bu uygulamalarla elde edilecek tasarruf, işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesini ve aidatların azalmasını sağlayacak.

Bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri olan ilk projesi

Yüzde 75'i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan Elite Concept'in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Ayrıca bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan ilk projesi olma özelliğini taşıyor. Blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazaların ise tüm temel ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanması planlanıyor.

Özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri

Elite Concept'in mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok detayı Şua Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Elite Design bünyesinde Samandıra'da konumlanan üretim tesisinde projeye özel olarak tasarlanıp üretiliyor. Yüksek kaliteye sahip özgün tasarımlarla donatılmış projede, standartlar kapsamında yeterli olan C-35 yerine deprem dayanımı daha yüksek olan C-45 beton kullanıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Proje Gezer, Elite Concept'in örnek dairesini gezdi
  • 19.04.2019 15:27

Proje Gezer, Elite Concept'in örnek dairesini gezdi

Sektöre alışılmışın dışında yeni bir renk, farklı bir bakış hedefiyle yola çıkan ...

Elite Concept tanıtım filmi!
  • 20.10.2016 11:50

Elite Concept tanıtım filmi!

Şua İnşaat, Elite markalı konut projelerinin son halkasını Kadıköy Fikirtepe'de ...

'Avrupa'da ses getirecek bir projemiz olacak'
  • 05.11.2015 12:40

'Avrupa'da ses getirecek bir projemiz olacak'

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıcalı, Emlak Fuarı'nda öneml ...

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!
  • 14.11.2012 17:02

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!

Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Elite Side projesinde inşaat tüm hızıyla d ...

Uyum Gıda Şua İnşaat Elitecity mağazası açıldı!
  • 07.07.2012 12:21

Uyum Gıda Şua İnşaat Elitecity mağazası açıldı!

Uyum Gıda, Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elitecity projesindeki marketi ...

ŞUA İNŞAAT
  • 20.11.2011 15:22

ŞUA İNŞAAT

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Saracalı, sektörde 1992 yılından beri ...