maritbet girişmaritbet
Şua İnşaat Elite City Halkalı’yı satışa sunuyor!

Şua İnşaat Elite City Halkalı’yı satışa sunuyor!

Emlak Konut GYO ve Şua İnşaat tarafından İstanbul Halkalı'da yapılacak Elite City Halkalı’daki daireler metrekaresi 2 bin liradan satılacak

 

Şua İnşaat Elite Life Ataşehir ve Elite Life Pendik projelerinin ardından yeni projesi olan Elite City Halkalı projesini satışa sunuyor.

Şua İnşaat, Ataşehir'de yapımına devam ettiği Elite Life ve Şua Tower'in ardından Avrupa Yakası'nda büyük bir projeye daha başlıyor. Küçükçekmece Haikah'da hayata geçirilecek Elite City projesinde 1 +1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde toplam 700 daire bulunuyor.

Emlak Konut GYO ve Şua İnşaat güvencesiyle yapılacak olan Elite City Halkalı'da konutlar metrekaresi 2 bin ile 2 bin 590 TL arasında satışa sunulacak. Her türlü sosyal donatının yer alacağı EliteCity Halkalı'da, geniş yeşil alanlar ve 24 saat güvenlik de bulunacak. Atatürk Havalimanı'na yakınlığıyla avantaj sağlayan Elite City'nin özelliklerinden biri de güneş ve yön hesabı tasarlanarak inşa edilmesi. Bu konuda bölgede bir ilk olan projede, konutların hepsi güneşten eşit olarak yararlanabilecek.

Geniş ve ferah bir yaşam alanı sunan projede, dikey yapılanmanın yanı sıra az katlı yapı seçeneği de yer alacak. Şua İnşaat Ataşehir Konakları, Atakent Konutları, Aqua Park Vilları, Özmimari konutları, İmes İş Merkezi, Sporting İş Merkezi ve Merve Konutları gibi tamamlanmış projeleriyle de tanınıyor.
 

Şua İnşaat iletişim bilgileri

Web: www.suainsaat.com.tr

  • Etiketler:

Yorum Yaz