maritbet girişmaritbet
Şua İnşaat Elite City Halkalı’yı satışa sundu! 171 bin TL!

Şua İnşaat Elite City Halkalı’yı satışa sundu! 171 bin TL!

Şua İnşaat / Emlak GYO, Atakent’e yeni bir yüz getirerek çıtayı üste taşıyacak 600 konutluk Elite City Halkalı projesini satışa sundu. Elite City Halkalı’da fiyatlar 171 bin liradan başlıyor



 
 
Şua İnşaat ve Emlak GYO Hasılat Paylaşımı Projesi olan Elite City, minimalist, modern ve şık mimarisi, açık ve kapalı sosyal tesisleri, alışveriş birimleri, çocuk merkezi, peyzaj mimarisi ve 24 saat güvenliği ile yaşamı yeniden yorumluyor.
7'den 70'e herkes için kaliteli ve modern yaşamın anahtarını sunan Elite City'nin en büyük özelliği yüksek yeşil alan oranı ve proje içerisindeki tüm alanların araç trafiğine kapalı olması. Elite City sakinleri yeni yaşam merkezlerinde ister şehre tepeden bakacaklar, ister yemyeşil bahçede huzur bulacaklar.
170 milyon TL değeri bulunan Elite City'de her ihtiyaca ve yaşam biçimine uygun 61 – 190 metrekare arasındaki daireler, metrekaresi 2.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.
 
171 bin liradan başlıyor
Aralık 2012'de teslim edilecek Elite City Halkalı'da 1+1 daireler 171 bin lira ile 240 bin lira, 2+1 daireler 252 bin lira ile 316 bin lira, 3+1 daireler 373 bin lira ile 428 bin lira ve 4+1 daireler de 712 bin lira ile 836 bin lira arasındaki fiyatlardan satılıyor.
 
Daha önce Anadolu yakasında gerçekleştirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren Şua İnşaat ve Emlak GYO hasılat paylaşımı olan Elite City projesiyle Avrupa yakasının yeni yaşam merkezi Halkalı – Atakent'te konut anlayışına yeni bir yaklaşım getiriyor. Kalite, konfor, güvenlik anlayışı üzerine inşa edilen Elite City, sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Şehrin içerisinde, nefes alınabilecek yeşil alanlarla çevrili, huzurlu bir ortam sunan Elite City, açık ve kapalı sosyal tesisleri, özel mimari tasarımı, her yaşam biçimine uygun yaşam seçenekleri, güvenliği, kalitesi, ulaşım kolaylığı ile seçkin zevkleri olanlara hitap ediyor.
 
İster 1 + 1, İster 4 + 1, Elite City'de Her Seçenek Var
İç mimari çalışmaları Şema Mimarlık tarafından yapılan ve metrekareleri 61 ile 190 arasında değişen 600 konuttan oluşan Elite City, sakinlerine evde olmanın huzurunu veriyor. Elite City'nin 2 + 1 ve 3 + 1 dairelerinde, hemen her dairenin mutfak cephelerinde kendilerine özel bir de kış bahçesi bulunuyor. Konvansiyonel sistemle yapılan projede tamamen porselenle kaplı dış cepheler binalara her daim yeni ve temiz bir görüntü oluşturuyor, ısı izolasyonu sağlıyor. İç mekanların ıslak zeminlerinde de kullanılan porselen yüzey dairelere ayrı bir şıklık kazandırıyor. Fransız balkonların ve yere kadar camların süslediği binalar her yaşam tarzına uygun farklı ihtiyaçlara yanıt veriyor. 
 
Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Elite City projesiyle ilgili “Elite City projesinde amacımız beklenenin aksine, küçük metrajlı, tünel kalıp ve araziye serpiştirilmiş, güneş / yön hesabı yapılmamış, ticari esaslı bir proje değil, geniş, ferah, nitelikli, dikeyde yapılanmanın yanında az katı yapı seçeneğine de cevap veren, aynı zamanda bir rezidans konforuna sahip, sosyal donatısı ve yeşil alan oranı ile dikkat çeken, bölgede yaşlı ve çocuklara en üst seviyede hitap eden tek projeye imza atmaktı. Özenli ve işlerinde son derece profesyonel bir ekiple bu rüyamızı gerçeğe çevirdik. Elite City kalite, konfor, güvenlik ve huzur arayanların yeni adresi olacak” dedi. 
 
İsteyenler Şehre Tepeden Bakacak, İsteyenler Yemyeşil Bahçeye…
Minimalist, şık ve zarif çizgiler taşıyan özel mimari tasarımı ile Elite City sakinleri ister gökyüzüne yakın olup şehri tepeden izleyebiliyorlar, ister yere yakın olup her mevsim yeşil ve özenle oluşturulmuş bahçeyi. Birbirinden farklı yüksekliğe sahip, Mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından mimari tasarımı yapılan Elite City'de 4, 8, 20 ve 30 katlı binalar bulunuyor. Güneş ve yön hesabı özenle tasarlanan projede dairelerin güneş ışığından maksimum oranda istifade etmesi sağlanıyor.
 
Elite City 1 Yılda Yüzde 25 Kazandıracak
Elite City'de daireler metrekare başına 2.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Yeni evlerine uygun koşullarla kavuşmak isteyenleri de düşünen Şua İnşaat, Vakıfbank ve ING bankalarıyla birlikte oluşturduğu finansman modeliyle 10 yıla kadar taksit imkanı sağlıyor. Ayrıca daireler için talep edilen peşinat Nisan 2011'de ödeniyor. Bu da Elite City'den daire sahibi olmak isteyenlere finansman kolaylığı sağlıyor. Yatırım açısından da oldukça elverişli olan Elite City'nin 1 yıl içerisinde en az yüzde 25, 2 yıl içerisinde ise yüzde 60 kazandıracak bir yatırım olacağı ön görülüyor.
 
Şehrin Merkezinde Ama Karmaşanın Bir O Kadar Uzağında
Atakent'te gerçekleştirilen Elite City, Yeşilköy Uluslararası Atatürk Havaalanı'na ve iki tam teşekküllü hastaneye yakınlığı, metro çıkışına mesafesi, bölgede bulunan 18 ilköğretim okulu ve dört üniversite kampüslerine olan ulaşım kolaylığı ile yaşamın tam merkezinde, her iki çevre yolu arasında konumlanıyor.
 
Türkiye'nin en iddialı peyzaj tasarımlarını gerçekleştiren Trafo Mimarlık tarafından planlanan özel peyzaj ve çevre düzenlemesi ile yaz – kış yeşilin ve doğanın bin bir rengini barındıran Elite City, yürüyüş ve bisiklet parkurları, dinlenme alanları, çocuk oyun bölümleri ile de şehrin merkezinde eşsiz bir doğa yolculuğu sunuyor.
 
Her Yaşa Uygun Sosyal Alan, Alışveriş Birimleri
Elite City'de 7'den 77'ye herkese uygun bir sosyal alan bulunuyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve vitamin bar'dan oluşan kapalı sosyal tesisin yanı sıra, açık alana konumlandırılmış yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis, basketbol ve voleybol sahaları tüm sportif olanakları aktif yaşamak isteyen ev sahipleri için elit yaşam tarzıyla sunuyor.
 
Yüzde 89'u yeşil alan olan Elite City'de tüm araçlar sitenin altına konumlanan kapalı otoparka park ediliyor. Site içerisinde araç dolaşmasına izin verilmeyen Elite City, çocukların koşup oynaması, yaşlıların ise yeşillikler arasında yürüyüş yapabilmesi için en uygun ortamı sağlıyor. Kreş hizmeti veren Kids Club ise ailelerin gözleri arkada kalmadan, çocuklarını güvenli ellere bırakmalarını sağlıyor.
 
Elite City'de eczane, market, kuru temizleme, pastane, kuaför gibi günlük yaşamda ihtiyaç duyulacak her türlü alışveriş birimi site içerisinde özel bir bölümde yer alıyor.
 
Elite City: Konforlu ve Güvenli
Elite City'de bulunan 24 saat güvenlik ve kameralı sistemle izleme, siteye kontrollü giriş çıkış, estetik ve güvenlikli site duvarı, interkom sistemi ve yangın alarmı konforu güvenlikle buluşturuyor. Elite City'de ev içerisindeki konforu güvenlik donanımıyla da birleştiren sistem, ev sahiplerinin site içerisinde alanları da interkom sistemiyle izlemelerini, böylelikle çocuklarını oyun oynarken, çocuk havuzunda yüzerken evlerinden takip etmelerini ya da gelen misafirlerinin kim olduğunu görebilmelerini sağlıyor. Elite City'nin ortak alanlarında uygulanan kesintisiz enerji uygulaması ise site sakinlerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.
 
Zemin etüdü ve statik hesapları iki üniversite danışmanlığında büyük bir hassasiyetle yapılan Elite City'de binalar son deprem yönetmeliği ve uluslararası standartlar göz önüne alınarak yapıldı.


 
Elite City iletişim bilgileri
Web: http://www.elitecity.com.tr/
Tel: 0212 472 72 55
 
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz