maritbet girişmaritbet
Strada Bahçeşehir projesi daire fiyatları!

Strada Bahçeşehir projesi daire fiyatları!

Akzirve'nin Bahçeşehir'de inşa ettiği Strada projesinde fiyat listesi 231 bin liradan başlıyor.

Akzirve tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Strada projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Satışa sunulan bölümde 4+1 daireler tükenirken, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yeni sahiplerini bekliyor. Ünlü mimar Bünyamin Derman tarafından tasarlanan ve Akbatı AVM'ye yürüme mesafesinde inşa edilen Strada Bahçeşehir konumuyla da öne çıkıyor.Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma fırsatının sunulduğu Strada Bahçeşehir, geniş yeşil alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Strada Bahçeşehir projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 231 bin liradan başlarken 2+1'lerde rakamlar 392 bin 500 liradan, 3+1'lerde ise 450 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor. Toplamda 3 etap şeklinde hayata geçirilecek olan Strada Bahçeşehir, 1 milyar 500 milyon liralık değeriyle, inşa edildiği bölgenin en büyük yatırımlarından birisi olarak göze çarpıyor.

Strada Cadde her ihtiyaca cevap verecek

3. Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına yakınlığıyla dikkat çeken proje toplamda 350 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak. Dairelerin yanı sıra tüm ihtiyaçlara cevap verecek dükkanların yer alacağı Strada Cadde bölümü ise, projenin çehresini değiştirecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Strada Bahçeşehir projesi daire fiyatları!
  • 03.12.2016 11:15

Strada Bahçeşehir projesi daire fiyatları!

Akzirve'nin Bahçeşehir'de inşa ettiği Strada projesinde fiyat listesi 231 bin li ...