maritbet girişmaritbet
SPRADON VADİ YAKIN PLAN

SPRADON VADİ YAKIN PLAN

Adını, Başçeşehnir'in Ispartakule yerleşimy bölgesinin antik dönemdeki Spradon'dan alan Spradon Vadi, binlerce kişinin görüş ve eleştirileri eşliğinde geliştirilen bir proje. Yapımcı firma Kuzu Grup, projeyi, yarım asırlık geçmişinin ileri ustalık eseri olarak nitelendiriyor.

Bahçeşehir 2. Bölge'de 42 bin metrekarelik arsada 160 bin metrekarelik inşaat alanında yapılan Spradon Vadi, adını Bahçeşehir'in Ispartakule yerleşim bölgesinin antik dönemdeki Spradon'dan alıyor.

Yapımcı firma Kuzu Grup, ileri ustalık eseri sözleriyle değerlendirdiği proje için yola çıkarken, binlerce kişinin görüş ve eleştirilerini almış. Yani, ortaya çıkan, aslında ortak aklın bir sonucu. Bu arada en küçüğünden en büyüğüne tüm dairelerin balkonlu oluşu, iki odalı tüm dairelerin kapalı mutfaklı ve çift banyolu olarak planlanması ilk bakışta projenin karakteristiğini ortaya koyan unsurlardan.

SİTEDE TRAFİK YOK

Konforu ve özellikle de doğaya sahip çıkan konsepti ile ilgi çeken projede, arsanın yüzde 80'lik bölümü yeşil alana ayrılmış durumda. Su ve yeşili buluşturan şelaler, projede altı çizilmesi gereken özellikler arasında. Diğer yandan Bahçeşehir'in vadisindeki yaşam alanlarında açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna, Türk hamamı, oyun alanları ve yürüyüş parkurlarının yanı sıra otopark için de özel bir sistem geliştirilmiş durumda. Projede her daire için konut erişimli bir kapalı otopark ve sitenin misafirleri için de 300 araçlık bir otopark tasarlandı. Bir diğer deyişle proje içinde araç geçişine yer verilmedi.

YAŞAM İÇİN TARİH OCAK 2014

Teslim tarihi Ocak 2014 olarak belirlenen projede yer alan konut sayısı 1.037. Bir de ticari üniteye yer verilen Spradon Vadi'de 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra beş tane de dokuz ve 12 katlı bloklara yer verildi. Yapımcı firma Kuzu Grup, Emlak Konut GYO ile birlikte geliştirdiği bu projede dairelerin dekorasyonunda kullanılan malzemeleri de özenle seçmiş görünüyor. Projede Vanucci markalı mutfak ve banyo dolapları, Siemens marka ocak, fırın ve davlumbaz ve bulaşık makinesi, Artemis marka duş teknesi, Alurad havlupan, Hans Grohe armatürler, Duravit lavabo ve Vitra marka klozetler kullanılacak.

Binanın inşaat tekniği açısından da özenli bir yaklaşım söz konusu. Binaların betonarme karkas olduğu Spradon Vadi'de konutlar tünel kalıp sistemiyle, otoparklar konvansiyonel kirişli döşemeyle yapılıyor. Yapı temelleri ise radye temel veya derin temel sistemleri kullanılarak inşa ediliyor.

YAPIMCININ GÖZÜNDEN

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Spradon Vadi'nin Bahçeşehir'in merkezinde ve gerçek Bahçeşehir olarak nitelendirilen bölgedeki son arazide inşa edildiğini belirterek, projenin arazinin konumuna ve konumun getirdiği elit ortama uygun olarak planlandığını söyledi.

Projenin okullara, alışveriş imkanlarına ve genel sosyal olanaklara yakınlığına vurgu yapan Kuzu'nun altını çizdiği bir diğer nokta da Spradon Vadi'nin kendi başına yeten modern bir yaşam merkezi olarak geliştirilmesi oldu. Kuzu, “Her çizgisinde sakinlerinin yaşam standartlarının yükseltilmesi hedeflendi. Her nokta da elit bir huzur planlandı. Spradon Vadi cıvıl cıvıl bir merkezde, doğal doku içinde modern bir sakinliği temsil eden proje olacaktır” dedi. Özen Kuzu, projeyi şu sözlerle değerlendirdi:

MÜTEVAZİLİĞİ İLGİ ÇEKİYOR

Projede saydığımız bu genel özellikler bizlere gurur veriyor. Bu proje inşaat sektöründe yarım yüzyılı geride bırakan Kuzu Grup'un toplu yaşam merkezi inşaatlarındaki ileri ustalık eseri olacaktır. Ankara'da, Bahçeşehir'de ve Halkalı'da teslim ettiğimiz binlerce konutun yaşayanlarının görüş ve eleştirileri dikkate alınarak Spradon Vadi projelendirildi. Modern çizgi, kalite ve ferahlığın yanında daire içlerinde yaşam fonksiyonları en uygun çözümlere kavuşturuldu. En küçüğünden en büyüğüne tüm dairelerin balkonlu oluşu, iki odalı tüm dairelerin kapalı mutfaklı ve çift banyolu olarak planlanması da gelen yorumları değerlendirdiğimizin bir göstergesidir.”

Projenin satış ofisine gelen ziyaretçilerin öncelikle projenin konumuna duydukları beğenilerini ortaya koyduğunu ifade eden Kuzu, “Alıcılarımız, kendi başına bir cazibe merkezi olan Bahçeşehir'e uzak noktadaki yerleşim merkezlerinde yer alan projelerin de reklamlarında, özentili bir ifadeyle Bahçeşehir'in adını kullanmalarını eleştirdiklerini dile getiriyor” dedi. Bu cazibenin içinde Spradon Vadi'nin fiyatlarının ve mütevazılığinin ilgi çektiğinin altını çizen Kuzu, “Yoğun rekabet ortamında farklılaşmak için sağladığımız ödeme kolaylıkları da müşterilerin çabuk karar vermesini sağlıyor. Karşılaştığımız ilgiden ve satışa dönen beğenilerden çok mutlu olduğumuzu kıvançla ifade edebiliriz” diyerek sözlerini tamamladı.

YAKIN PLAN

Projenin adı: Spradon Vadi

Yapımcı firma: Kuzu Grup-Emlak Konut GYO

Mimar: Haldun Müderrisoğlu

Projenin yeri: Bahçeşehir 2. Bölge

Projenin konsepti: Doğa ve konfor

İnşaata başlama tarihi: Ekim 2011

İnşaatı tamamlama tarihi: Ocak 2014

Arsa alanı: 42.000 m2

İnşaat alanı: 160.000 m2

Blok sayısı: 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ve 12 katlı blok yer alacak

Konut sayısı: 1.037

Konut tipleri: 1+1 (71-73 m2), 2+1 (105-123 m2), 4+1 (212-247 )

Satıştaki konutların fiyatları: 131.000 - 282.500 TL

Kampanya bilgileri: Yüzde 1 peşinat, yüzde 0.99 faiz

Ticari alanlar: 1 ticari ünite

Sosyal alanlar: Projenin yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlandı. Doğal konseptini destekleyen şelalelerin yanı sıra projede kapalı ve açık yüzme havuzları, güneşlenme terasları, oyun alanları, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna ve Türk hamamı yer alacak.

Hangi daire kaç lira?

Alanı (m2) Tipi Fiyat

71 1+1 131.000-83.000

73 1+1 138.000-209.000

105 2+1 203.000-276.000

123 2+1 249.000-282.500

 

Spradon Vadi İletişim Bilgileri

Web adresi: www.spradon.com/tr

Telefon: 212 444 58 98

Mail: [email protected]

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!
  • 19.12.2022 10:28

Özen Kuzu: Ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz!

Konut kavramına yenilik getiren, farklı mimari tasarımları ile çevre dostu ve ya ...

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı
  • 14.12.2021 17:06

Kuzu Effect AVM, 2. yaşını kutladı

2019 yılında görkemli bir açılış ile kapılarını ziyaretçilerine açan Kuzu Effect ...

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!
  • 01.11.2017 16:26

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'ün ilk etabında yaşa ...

Özen Kuzu'dan Katar'da önemli açıklamalar!
  • 19.04.2017 15:17

Özen Kuzu'dan Katar'da önemli açıklamalar!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik ...

Sea Pearl Ataköy örnek dairesini görüntüledik!
  • 06.10.2016 16:57

Sea Pearl Ataköy örnek dairesini görüntüledik!

Sea Pearl Ataköy projesinin örnek dairesini sizler için gezdik ve görüntüledik.. ...

Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek dairelerini anlattı
  • 06.10.2016 14:58

Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek dairelerini anlattı

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy'ün örnek daireleri hak ...