maritbet girişmaritbet
Spradon Quartz’da 120 ay sıfır faizle!

Spradon Quartz’da 120 ay sıfır faizle!

Spradon Quartz projesinde yüzde 5 peşinatla konut satılıyor. Bahçeşehir’de yapılan Spradon Quartz’da 120 aya sıfır faiz uygulanıyor

 


Kuzu Grup, TOKİ Kaynak Geliştirme Uygulamaları kapsamında Bahçeşehir'de hayata geçirilen Kuzu Spradon Quartz projesinde yüzde 5 peşinatla konut satılıyor. Spradon Quartz projesinde 120 aya kadar da sıfır faiz uygulanıyor. Spradon Quartz projesinde ev sahibi olmak isteyenlerin peşinat dışında kalan ödemeleri 10 yıla varan vadelerle faizsiz olarak taksitlendiriliyor. Spradon Quartz projesi ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.
Bahçeşehir'de yapılan Spradon Quartz projesi 1045 daireden oluşuyor. 53 bin metrekare yerleşim alanı üzerinde kurulan Spradon Quartz projesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.
 
Çevresine pozitif enerji veren bir taş olarak bilinen quartzdan esinlenerek oluşturulan Spradon Quartz projesinde 4 farklı bölüm bulunuyor. Spradon Quartz projesindeki bölümler Akik, Opal, Ametis ve Oniks taşlarıyla sembolleştiriliyor.
Spradon Quartz projesinde yaşam alanlarının ve konutların elektrik ihtiyacı jeneratörlerle karşılanıyor. Spradon Quartz projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, Türk hamamı ve sauna bulunurken, Spradon Quartz projesinde ayrıca sosyal tesis alanı, yüzeyde araç geçişi olmayan yeraltı otoparkı ve yaşam alanları bulunuyor.
 

Spradon Quartz iiletişim bilgileri
Web: www.spradon.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 58 98
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz