maritbet girişmaritbet
Soyak Siesta’da 3. etap satışta! 454 LİRA TAKSİTLE

Soyak Siesta’da 3. etap satışta! 454 LİRA TAKSİTLE

Soyak Siesta projesinin 320 konuttan oluşan üçüncü etabı 1+1’den 3+1’e farklı daire seçenekleriyle satışa çıktı! Projede fiyatlar 93 bin TL'den, aylık taksitler de 454 liradan satılıyor

Soyak, İzmir'de yeni nesil yaşam kalitesini destekleyen yatırımlarına devam ediyor. Kent yaşamına farklı bir soluk getiren Soyak Siesta projesinin 320 konuttan oluşan 3. etabı satışa sunuldu.
1+1, 2+1 ve 3+1 tipteki zengin daire seçenekleriyle modern yaşamı kolaylaştıran çözümler sunan Soyak Siesta, kalite ve güven anlayışını uygun ödeme fırsatlarıyla birleştiriyor.  
 
Fiyatlar 93 bin liradan başlıyor
Az katlı bina konseptiyle yapılan projenin 3. etabı 93.000 liradan başlayan fiyatlar ve artan taksitli uygun seçeneklerle müşterilere sunuldu. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Soyak Siesta 3. etapta, 454 liradan başlayan taksitlerle ödeme imkanı bulunuyor.
24 ay sonra, Mart 2012'de yeni sahiplerine teslim edilecek olan Soyak Siesta'nın 3. etap konutlarında da peşin ödemede yüzde 6 indirim seçeneğinden yararlanmak mümkün. 120 aya varan vade koşulları ve 72 ayda yüzde 0.85, 120 ayda yüzde 0,95 faiz oranı ile Soyak Siesta keyfi kaçırılmayacak bir fırsat haline geliyor. 
Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, “ İzmir'de Soyak Mavişehir'den sonra Soyak Siesta projemizi de kentteki yeni nesil yaşam kalitesini destekleyecek ve farklı ihtiyaçlara fonksiyonel çözüm önerileri geliştirecek şekilde tasarladık. Temelini bir yıl önce attığımız Soyak Siesta projemizin ikinci etabına gösterilen yoğun ilgi bizim için en büyük motivasyon kaynağı“ dedi.
  
2. etabın yüzde 80'i satıldı
İkinci etap satışlarının %80'i tamamlanan Soyak Siesta, Akdeniz mimari kültürünün keyfini, yaşamı kolaylaştıran modern unsurlarla birleştiriyor. Kullanımında verimliliği öne çıkaracak, fonksiyonel yaşam alanları sunan Soyak Siesta'nın tasarımında toprak, çim, su gibi genel peyzajın vurgulanması amacıyla beyaz konseptinden yararlanıldı. Sakinlerinin İzmir'in eşsiz manzarasından yararlanabilmelerine olanak verecek şekilde tasarlanan proje, şehirden uzaklaşmadan doğayla içiçe yaşamayı mümkün kılıyor.  
Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, planlanan ticaret merkezi sakinlere günlük ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunarken; spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, açık ve kapalı otoparklar ise yaşam kalitesine destek olan unsurlar olarak yer alıyor.  Soyak Siesta, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor. 

İletişim bilgileri:

Web: www.soyak.com.tr
Tel: 444 0 795

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz