maritbet girişmaritbet
Soyak Siesta Meydan AVM, yazı erken karşıladı!

Soyak Siesta Meydan AVM, yazı erken karşıladı!

Soyak tarafından hayata geçirilen Soyak Siesta’nın alışveriş merkezi Siesta Meydan projesi, kapılarını 9 Mayıs’ta açtı.

İzmir'in mega projesi Soyak Siesta'nın alışveriş merkezi Siesta Meydan, renkli bir törenle hizmete açıldı. Her türlü ihtiyacı karşılayacak markaları İzmir'lilerle buluşturan Siesta Meydan AVM, sosyal yaşam alanlarıyla İzmir'in yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. 

İzmirliler'in ve Soyak Siesta sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği açılış töreninin ev sahipliğini Soyak Yapı Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun üstlendi. Ongun'un konuşmasıyla başlayan açılış töreni, barbekü partisi ve canlı müzik eşliğinde devam ederek İzmirlilere keyifli bir bahar günü yaşama fırsatı sundu. 

İzmir'in en yeni alışveriş merkezi olan Siesta Meydan'ın açılışında konuşan Soyak Yapı Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun; “Sürdürülebilir yaşam anlayışıyla tasarlanan Soyak Siesta bölge sakinlerine zengin yaşam alanları sunan ve enerji tasarrufu sağlayan uygulamarıyla İzmir'in en başarılı projeleri arasında yer alıyor. Siesta Meydan Alışveriş Merkezi ile kaliteli yaşam alanlarını genişleten ve bölgede yaşayanların yaşamına yeni bir soluk getiren Soyak Siesta; alışverişten yemeğe bir çok seçeneği yanıbaşınıza getiriyor.” dedi. 

Ongun'un konuşmasının ardından alışveriş merkezi mağaza sahipleriyle birlikte sembolik bir açılış töreni yapıldı. Açılış töreninin ardından barbekü partisi, canlı müzik dinletisi, çocuklar için eğlenceli gösterilerle devam eden etkinlik, İzmirliler'in yoğun ilgisiyle karşılandı. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Soyak Siesta Meydan AVM, yazı erken karşıladı!
  • 14.05.2015 15:18

Soyak Siesta Meydan AVM, yazı erken karşıladı!

Soyak tarafından hayata geçirilen Soyak Siesta’nın alışveriş merkezi Siesta Meyd ...

Soyak Siesta Meydan'daki mağazalar satışta!
  • 06.11.2014 14:27

Soyak Siesta Meydan'daki mağazalar satışta!

İzmir'de konumlandırılan Siesta projesinde yeni bir alışveriş merkezi açılıyor. ...