maritbet girişmaritbet
Soyak Mavişehir Optimus’ta fırsatlar 3’ledi! Yüzde 1 KDV!

Soyak Mavişehir Optimus’ta fırsatlar 3’ledi! Yüzde 1 KDV!

İzmir’in ilk yeşil sitesi LEED GOLD adayı Soyak Mavişehir Optimus’ta, “İndirim”de yüzde 5, “KDV”de yüzde 1, “ Kredi”de yüzde 0.71 fırsatıyla ev sahibi olunuyor

 

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak, Yapı Kredi işbirliği ile sektörde bir ilki daha gerçekleştirdi ve Türkiye'nin ‘Avantajlı Yeşil Konut Kredisi' dönemini başlattı. Sadece Yapı Kredi'den alınabilecek ‘Avantajlı Yeşil Konut Kredisi' sayesinde, Soyak Mavişehir Optimus'tan ev almak isteyenler, avantajlı faiz oranından yararlanabilecekler. Soyak-Yapı Kredi işbirliği fırsatından yararlanarak yeşil evlere sahip olanlar, hem yüzde 1 KDV oranı, hem de enerji masraflarından yapılan tasarrufla kredi geri ödemesinde de avantaj sağlayacak.
 
49 m² - 229 m² arası farklı daire seçeneklerine sahip olan Soyak Mavişehir Optimus'ta sadece yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. 120 aya kadar kredi kullanabilme olanağı sunan Soyak Mavişehir Optimus, çevreye duyarlı, enerji tasarrufunu esas alan akıllı çözümleriyle, konut sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. %0,71 “Avantajlı Yeşil Konut Kredisi” faiz oranıyla satışa sunulan Soyak Mavişehir Optimus'ta konutlar bu sene içinde teslim edilmeye başlanıyor. Kampanya dahilinde 169.000 TL'lik 1+1 daireler %5 indirimle 160.550 TL'ye, 251.000 TL'lik 2+1 daireler %5 indirimle 238.450 TL'ye, 347.000 TL'lik 3+1 daireler %5 indirimle 32.650 TL'ye, 289.000 TL'lik 2+1 bahçe dubleksi konutlar %5 indirimle 274.550 TL'ye satışa sunuluyor. 
 
Ev alırken hem çevreyi, hem de cebimizi koruyoruz…
 
Soyak Mavişehir Optimus'tan ev almak isteyenler için, Yapı Kredi tarafından yeşil konut kredisi kullanan tüm tüketiciler adına, çevre koruma ve bu konudaki farkındalığı artırma adına ağaç dikimi de gerçekleştiriliyor. Yeşil site, masraflardan tasarruf ve sunduğu kolay satın alma imkanlarının yanı sıra, binalarda her türlü sistemin enerji tüketiminin takip edilmesinin sağlanabilmesiyle de ev sakinlerinin kendi kontrollerinde bir konfor olanağını sağlamış oluyor. A sınıfı ekonomik ve çevre dostu ankastre beyaz eşya kullanılan Soyak Mavişehir Optimus'ta gelecek planlaması da yapılıyor ve elektrikli araçlar da düşünülüyor. Elektrikli araçları şarj edebilmek için şarj üniteleri yerleştiriliyor. Düşük emisyonlu araçlar ve carpool/servis araçları/ uzun araçlar için özel ve öncelikli park yerleri yapılıyor. Ayrıca yeşil siteden ev sahibi olanlar avantajlı konut kredisi kullanarak ve evlerini % 5 indirimli alarak finansal açıdan da kazanmış oluyor.
 
Toplam 1109 konuttan oluşan İzmir'in ilk yeşil sitesi olan Soyak Mavişehir Optimus'tan ev sahibi olanlar, yaşarken de kazanmaya devam edecekler. Enerji verimli ve çevre dostu tasarıma sahip olan Soyak Mavişehir Optimus'ta, aidatlara da yansıyacak olan bu tasarruf, aynı zamanda konut kredisi geri ödemelerinde de destek sağlıyor. 
 
‘Yeşil Konut Kredisi' için, Yeşil Bina şartı aranıyor…
 
Yapı Kredi'nin, “Avantajlı Yeşil Konut Kredisi” ile konut sahibi olmak isteyenler, yalnızca yeşil bina  uluslararası çevre sertifikalarına  sahip olan projeler için doğrudan ‘Yeşil Konut Kredisi' kullanılabilecek. İzmir'de inşaatı devam eden Soyak Mavişehir Optimus projesi LEED GOLD (Leadership in Energy and Environmental Design-Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertikası adayı olarak ‘Yeşil Konut Kredisi' kriterlerini karşılıyor. 
 
Gayrimenkul sektöründe olduğu kadar bankacılık sektöründe de bir ilk olan ‘yeşil konut kredisi‘ uygulamasıyla Yapı Kredi ve Soyak hem yatırımcıları çevre ve doğa dostu yeşil binaların inşasına teşvik ediyor, hem de tüketicinin bu konuda farkındalığını artırarak konut sahibi olmak isteyenleri Yeşil Bina kriterlerine uygun projelere yönlendiriyor. 
 
Soyak Mavişehir Optimus İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 0 795

Yorum Yaz

Benzer Haberler

VakıfBank'tan "Yeşil Konut Kredisi" kampanyası!
  • 17.02.2021 12:40

VakıfBank'tan "Yeşil Konut Kredisi" kampanyası!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı işbirliği kapsamında "Yeşil Konut Kredisi" ...

Soyak Mavişehir Optimus'ta son 20 daire
  • 20.01.2014 14:28

Soyak Mavişehir Optimus'ta son 20 daire

Soyak Mavişehir Optimus projesinde son 20 daire 72 ay sıfır faiz fırsatıyla satı ...

Soyak Mavişehir Optimuslu olmak için son 25 daire
  • 29.12.2013 07:58

Soyak Mavişehir Optimuslu olmak için son 25 daire

Mavişehir'in gözde projesi Soyak Mavişehir Optimus'ta ev sahibi olmak için son f ...

Avea, 10 kişiyi Soyak projelerinden ev sahibi yaptı
  • 10.12.2013 12:00

Avea, 10 kişiyi Soyak projelerinden ev sahibi yaptı

Avea, Soyak işbirliğiyle gerçekleştirdiği marka ortaklığı kampanyasıyla 10 kişiy ...

Soyak Mavişehir Optimus'ta 48 ay sıfır faiz
  • 13.11.2013 08:17

Soyak Mavişehir Optimus'ta 48 ay sıfır faiz

Soyak imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Soyak Mavişehir Optimus'ta fiyatlar 32 ...

Avea ile Soyak'tan 13 bin 755 TL'ye varan indirimlerle ev sahibi olma fırsatı!
  • 07.09.2013 10:13

Avea ile Soyak'tan 13 bin 755 TL'ye varan indirimlerle ev sahibi olma fırsatı!

Avea’nın sunduğu indirim avantajıyla Soyak’tan ev sahibi olmak, Avealılar için ş ...