maritbet girişmaritbet
Sky Blue İstanbul Kartal’da yeşil hayatın adresi oldu!

Sky Blue İstanbul Kartal’da yeşil hayatın adresi oldu!

Okay Mimarlık, Tunart ve Temak ortaklığı ile kurulan Royal Grup, Kartal’daki Sky Blue İstanbul ile yemyeşil bir hayat vaat ediyor.

İstanbul Kartal'da yüzde 87'si yeşil alana ayrılan Sky Blue İstanbul, daire başına düşen 45.5 metrekarelik yeşil alan ile dikkatleri üzerine çekiyor. Emlak sektörüne taze kan getiren Royal Grup, Sky Blue İstanbul'u 3 bin 880 metrekarelik alana tek blok halinde 87 konut olarak inşa ediyor. Zengin ulaşım alternatifleriyle her an her yerde olma imkanı tanıyan Sky Blue İstanbul, metroya, E-5 Karayolu'na, deniz ulaşımına, çevre yollarına ve havalimanına kolayca erişim imkanı sunuyor.

Hastane, devlet okulları, özel okullar, kamu kurumları ve AVM'lere yürüme mesafesinde inşa edilen proje Prens Adaları manzarasına hakim.

Projenin tasarımı kendine has

Konutları deprem gerçeğini her an göz önünde tutarak inşa ettiklerini belirten Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli: “Royal Group ortaklarının, yılların getirdiği tecrübeden yararlanarak ve uzun yıllardır Kartal'ın yapısını doğru gözlemlemenin verdiği güvenle hareket ediyoruz. Türkiye'deki deprem gerçeğini de göz ardı etmeden sağlam, kaliteli, güvenli ve tasarımı kendine has konutlar inşa ediyoruz” diye konuştu. 

İletişim Bilgileri
Topselvi Caddesi No 93 Kartal İstanbul 
444 5 795
http://www.skyblueistanbul.com/

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Royal Grup Konutta farklı enstrümanlar geliştirilmeli
  • 14.03.2015 16:28

Royal Grup Konutta farklı enstrümanlar geliştirilmeli

Konut alıcılarının borca doyduğunu ileri süren Tolga Çehreli farklı enstrümanlar ...

Royal Grup kentsel dönüşümde devletin hakemliğini istiyor
  • 14.03.2015 16:24

Royal Grup kentsel dönüşümde devletin hakemliğini istiyor

Türkiye’de kentsel dönüşüme acilen ihtiyaç olmasına rağmen gereken hızda hareket ...