maritbet girişmaritbet
Sky Bahçeşehir'den bayrama özel kampanya!

Sky Bahçeşehir'den bayrama özel kampanya!

Sinan Gayrimenkul, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Sky Bahçeşehir Projesi için Kurban Bayramı’na özel kampanya düzenledi.

Sinan Gayrimenkul'ün, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinden biri olan Bahçeşehir'de hayata geçirdiği, 2016'da teslim edilecek Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Kurban Bayramı Kampanyası'nda, yalnızca yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor. Bu bedele teslime kadar ödenecek banka kredisi taksiti eklendiğinde, 380 bin liralık 120 metrekare 2+1 dairelere teslime kadar sadece 49 bin lira ödeyerek, 471 bin liralık 150 metrekare 3+1 dairelere ise yine teslime kadar sadece 62 bin lira ödeyerek sahip olunabiliyor.

Konut bedelinin yüzde 50'sinin 36 ayda rahat rahat ödenebildiği kampanya kapsamında, daire bedelinin yüzde 20'si teslimde, yüzde 12,5'i 24 ay sonra, yüzde 12,5'i 36 ay sonra olmak üzere vade farksız ödenebiliyor. Bu sayede daire bedelinin kalan yüzde 50'si için de 120 aya kadar oldukça düşük taksitli banka kredisi kullanılabiliyor.  

Sky Bahçeşehir

Sinan Gayrimenkul'ün yeni kampanyası hakkında bilgi veren Sinan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alrashdan; ‘Kurban Bayramı'na özel düzenlediğimiz kampanyada peşinatı ve banka kredisi taksitini düşürerek kolay ödeme seçenekleriyle ev sahibi yapmayı amaçladık.  Sky Bahçeşehir hızla yükseliyor. Teslime aylar kala herkesi Sky Bahçeşehir'den ev sahibi olmaya davet ediyorum' dedi.

Yüksek Prim Vadediyor

Sky Bahçeşehir, bulunduğu konum itibariyle de günden güne değer kazanıyor. Ulaşım rahatlığı sunan, Tem Otoyolu'na 5 dakikada ulaşılan, yapımı devam eden raylı sisteme ise 10 dakika uzaklıkta yer alan Proje, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi İstanbul'un yönünü değiştirecek olan büyük projelere yakınlığı ile yatırımcısına da kazandırıyor. Bahçeşehir Göleti'nin, Sky Bahçeşehir'in bulunduğu vadiye doğru genişletilecek olması Proje'nin Gölet'e olan mesafesini daha da kısaltıyor. Bahçeşehir'in kalbinde, panoramik manzarasıyla her mevsim farklı güzellikte seyir zevki sunan Sky Bahçeşehir, Gölet'in yaklaşmasıyla da ayrı bir değer daha kazanıyor. Hastane, AVM ve eğitim merkezlerinin hemen yanı başında olan Proje, Bahçeşehir Pazar Türk'ün yeni lokasyonuyla ise karşılıklı yer alacak.

Panoramik Manzara 

Sinan Gayrimenkul'ün ‘Ailenizi Göklere Taşıyın'  sloganıyla hayata geçirdiği Sky Bahçeşehir'de; Lüks ve konforu bir arada bulunduran 112 adet 2+1, 70 adet 3+1 ve 12 adet 4+1 olmak üzere toplam 194 adet daire bulunuyor. Zemin+11 katlı 4 blok halinde inşa edilen dairelerin her biri, projenin eşsiz manzarasından üst düzeyde yararlanacak şekilde tasarlandı. Uçsuz bucaksız panoramik bir manzara sunan Proje, doğanın yeşili ile gökyüzünün mavisini harmanlayarak her mevsimde ayrı bir güzellik sunuyor.

Sinan Gayrimenkul, Sky Bahçeşehir Projesi kapsamında; Kapalı yüzme havuzundan çocuk oyun  alanlarına, 7/24 güvenlikten kapalı otoparka kadar pek çok donatıya da yer veriyor. Proje'de; Sauna, hamam, fitness merkezi, dinlenme alanları, kapalı otopark, 2 adet kapalı yüzme havuzu, amfi tiyatro, mini futbol sahası, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç alanından oluşan sosyal imkanlar da bulunuyor. Keyifli bir hayat için her ayrıntının düşünüldüğü Proje, 194 seçkin aileyi bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sky Bahçeşehir projesinin fotoğrafları yayında!
  • 09.01.2015 16:31

Sky Bahçeşehir projesinin fotoğrafları yayında!

Sinan Gayrimenkul'ün Sky Bahçeşehir projesi 196 konuttan meydana gelecek. Projed ...

Sky Bahçeşehir'den bayrama özel kampanya!
  • 17.09.2015 14:57

Sky Bahçeşehir'den bayrama özel kampanya!

Sinan Gayrimenkul, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Sky Bahçeşehir Projesi için Ku ...

Sinan Gayrimenkul’den Londra’ya konut projesi!
  • 12.06.2015 15:00

Sinan Gayrimenkul’den Londra’ya konut projesi!

Yurt içi ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Sinan Gayrimenkul, Lond ...

Sky Bahçeşehir'de Haziran'a kadar kampanya!
  • 19.05.2015 15:58

Sky Bahçeşehir'de Haziran'a kadar kampanya!

Sky Bahçeşehir projesinden ev almak isteyenler, Haziran'a kadar geçerli olacak b ...

Sky Bahçeşehir teslimleri için son 11 ay!
  • 14.05.2015 14:22

Sky Bahçeşehir teslimleri için son 11 ay!

İstanbul’un en nezih bölgelerinden Bahçeşehir’de yükselen Sky Bahçeşehir, Sinan ...

Sky Bahçeşehir’de ailenizi göklere taşıyın!
  • 01.03.2015 08:55

Sky Bahçeşehir’de ailenizi göklere taşıyın!

Sinan Gayrimenkul tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Sky Bahçeşe ...