maritbet girişmaritbet
Siren Ertan, Büyükyalı Fendi Casa’da dostlarını ağırladı

Siren Ertan, Büyükyalı Fendi Casa’da dostlarını ağırladı

Büyükyalı, “Büyükyalı furnished by Fendi Casa” bloğunda Siren Ertan'ın dostlarını ağırladığı davete ev sahipliği yaptı.

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan, tüm detayları Fendi Casa tarafından Büyükyalı'ya özel tasarlanan İstanbul'un en şık dairesinde iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Alev Borançılı, Alev Törüneri, Aylin Erbilgin, Alize Tansever, Begüm Özer, Demet Ozaner, Didem Bağrıaçık, Duygu Çarmıklı, Esen Güroğlu, Eltaf Dologh Güroğlu, Esra Tüzger, Etel Baler, İdil Atakol, Jülide Önengüt, Maya Portakal Bitargil, Melda Narmanlı Çimen, Müge Yazgan, Oya İdil Gençoğlu, Sinem Divanlıoğlu, Stella Düek, Yasemin Akdemir ve Zuhal Pirinçcioğlu gibi iş ve cemiyet hayatından ünlü isimlerinin katıldığı davette, konuklar panoramik deniz manzarasına sahip Büyükyalı Fendi Casa dairesinde lezzetli ikramlar ve sıcak sohbet eşliğinde keyifli bir gün geçirdiler.

Yakın zamanda dekorasyon dünyasına adım atan başarılı moda tasarımcısı Siren Ertan davette yaptığı konuşmada, Fendi markasının modadan dekorasyona uzanan hikayesi ve çizgisini çok beğendiğini vurguladı.

Davetliler ayrıca, Fendi Casa dairesini gezme ve satış ekibinden detaylı bilgi alma fırsatı da yakaladı.

Fendi Casa bloğunda İtalyan zarafeti

Büyükyalı'nın, her ayrıntısında Fendi Casa çizgisini taşıyan “Büyükyalı furnished by Fendi Casa” bloğu, hayata değer katan gerçek lüksü yaşamak isteyenler için benzersiz bir fırsat sunuyor. Panoramik deniz manzarasına sahip bloğun lobisinden ortak alanlarına, dairelerin yatak odasından mutfağına, banyosundan salonuna, dolaplarından parkelerine, kapı kollarından armatürlerine kadar her detay Fendi Casa imzası ve şıklığını taşıyor.

Boğaz manzarasına karşı yüzme keyfi

Fendi Casa bloğunun terasında yer alan “infinity pool” İstanbul Boğazı ve Tarihi Yarımada manzarasıyla, havuz keyfini zirveye taşıyor. Etkinliklere ev sahipliği yapabilecek şekilde de düzenlenebilen havuz ve İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarasına karşı konumlanan Lounge alanı, Fendi Casa sakinlerine unutulmayacak keyifli zamanlar vadediyor.

İstanbul'un yeni buluşma noktası

Yeniden yaşama kazandırılan tarihi yapılarıyla, geçmişin büyüleyici atmosferini modern yaşama entegre eden Büyükyalı, performans sanatları merkezi ile kentin kültür sanat hayatına yeni bir değer kazandırıyor. Yaşamın bu yıl başlayacağı Büyükyalı'da gastronomiden, kişisel gelişim ve spora kadar iyi yaşam için ihtiyaç duyulan her şey üstün kalite standartlarıyla yürüme mesafesinde yer alıyor.

Büyükyalı, yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada, hayatın tam merkezinde

İstanbul Boğazı'nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında, şehrin kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada yer alan Büyükyalı'dan Anadolu Yakası'na Avrasya Tüneli ile 15 dakikada geçilebiliyor. Zeytinburnu Marmaray istasyonunun hemen yanında konumlanan Büyükyalı'da deniz shuttle'larıyla da trafiğe takılmadan, denizde konforlu bir yolculuk imkanı sunuluyor. Sahil yolu olarak da adlandırılan Kennedy Caddesi'ne direkt bağlantılı tek proje olan Büyükyalı'da Kennedy Caddesi üzerinden, doğrudan otoparka bağlanma imkanı da bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz