maritbet girişmaritbet
Sinpaş Yapı ile Metro Properties Denizli’de işbirliği yaptı

Sinpaş Yapı ile Metro Properties Denizli’de işbirliği yaptı

Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş, Sinpaş Yapı’nın inşa edeceği yeni projesinde yer alacak AVM’nin yönetimi ve kiralaması için işbirliği yaptı.

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Tic. A.Ş ile Alışveriş Merkezi yatırım ve yönetiminde öncü kuruluş Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş , Sinpaş Yapı'nın Denizli'de inşa edeceği yeni projesi içerisinde yer alacak Alışveriş Merkezinin , yönetimi ve kiralaması için işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Metro Properties, Sinpaş'ın Denizli'deki 3 bin konutluk yeni projesi bünyesinde yer alan 40.000 metrekarelik alana sahip Alışveriş Merkezinin yönetim ve kiralamasını üstelenecek.  Denizli'nin ilk temalı ve karma (mixed use) kullanımlı konut projesi olarak çok yakında lanse edilecek olan proje, gerek Denizli gerekse Ege Bölgesi için daha birçok ilki hayata geçirecek.

Sinpaş Yapı ile Metro Properties arasındaki işbirliği anlaşması, 8 Temmuz 2014 Salı günü Sinpaş'ın iştiraklerinden Batı Ege Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ve Metro Properties Genel Müdürü  ve Yönetim Kurulu Başkanı  Eyüphan Boyvadaoğlu  tarafından İstanbul'da imzalandı.

Denizli ve Ege bölgesi için birçok ilkler barındıran projede, İzmir-Antalya yoluna paralel şekilde konumlanan ve “street mall” yaklaşımıyla dizayn edilen Alışveriş Merkezinin yönetimi ve kiralama sürecini Metro Properties yürütecek. 
Alışveriş merkezi bünyesinde, 15 Temmuz'da açılışı gerçekleştirilecek Metro Cash & Carry Market'in yanı sıra, tasarımı Belçikalı bir dizayn ajansı tarafından yapılan 3.000 metrekarelik temalı bir oyun parkı, 2.000 metrekarelik kapalı bir spor merkezi, 200 metre uzunluğunda bir kayak pisti (snow flex) ve cafe, restoran ve mağaza kiralamasına uygun ticari üniteler de yer alacak. 

Denizli'nin ilk karma kullanımlı (mixed use) projesi  

Sinpaş'ın Denizli'de hayata geçireceği projesi, yaklaşık 250 bin metrekarelik bir alanda inşa edilecek ve zengin sosyal olanaklarıyla tüm bölgeye yeni bir renk katacak. Teması ve ismi sır gibi saklanan ve içerisinde birçok ilki ve sürprizi barındıracak projede, orman alanıyla iç içe, bölgenin termal olanaklarından da yararlanan özel alanlar geliştiriliyor. 

Bünyesinde farklı tiplerde evler, çok katlı iki residence kulesi , çocuk oyun alanları, organik pazar, yeme içme alanları ve alışveriş caddesi de barındıran ve Ege Bölgesi'nin en büyük karma kullanımlı (mixed use) konsept projesi olarak inşa edilecek projede, Metro Properties'in yönetim ve kiralamasını gerçekleştireceği Alışveriş Merkezi, alışveriş caddesi üzerinde yer alacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özbekistan Hava Yolları Fergana-İstanbul seferlerini başlattı
  • 31.03.2021 12:59

Özbekistan Hava Yolları Fergana-İstanbul seferlerini başlattı

Özbekistan Hava Yolları, İstanbul seferini düzenleyen ilk uçağın Fergana Havaala ...

Dubai Cityscape Fuarı beklentileri karşılamıyor!
  • 17.09.2020 11:17

Dubai Cityscape Fuarı beklentileri karşılamıyor!

Bir dönem gayrimenkul firmalarının yoğun ilgi gösterdiği ve dev stantlarla katıl ...

Sinpaş Finans Şehir’de daire fiyatları 475 bin liradan başlıyor
  • 08.01.2018 14:10

Sinpaş Finans Şehir’de daire fiyatları 475 bin liradan başlıyor

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir, İstanbul Ümraniye’de ...

Sinpaş Finans Şehir, özgün mimarisi ile dikkat çekiyor
  • 06.01.2018 10:38

Sinpaş Finans Şehir, özgün mimarisi ile dikkat çekiyor

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir İstanbul'un finans m ...

Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı güçlerini birleştirme kararı aldı
  • 09.10.2017 12:39

Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı güçlerini birleştirme kararı aldı

Türkiye’de nitelikli, markalı konutun lider markası Sinpaş, her geçen yıl konut ...

Konut yapmaktan ve almaktan vazgeçmiyoruz!
  • 17.02.2017 08:30

Konut yapmaktan ve almaktan vazgeçmiyoruz!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, "Konut satışları 1,4 milyona dayandı ...