maritbet girişmaritbet
Sinpaş, Live in Sinpaş ismiyle yeni bir instagram hesabı açtı

Sinpaş, Live in Sinpaş ismiyle yeni bir instagram hesabı açtı

Live in Sinpaş ismiyle yeni bir instagram hesabı açan Sinpaş takipçilerinin hayatlarına her alanda dokunmaya devam ediyor.

Sinpaş, kurumsal yapısının temelindeki değer katma ve paylaşma geleneğini yeni bir mecraya taşıyor. Dekorasyondan sanata, evden şehir hayatına ilham dolu bir yaşam rehberi olan sayfa, zengin içerikleriyle de sürdürülebilir yaşam ile ilgili ipuçları sunuyor.

Herkes için iyi yaşam...

Her alanda doğala dönüş ve renk katacak önerilerin yer aldığı hesapta iyi yaşam fikirleri dikkat çekiyor. Daha yaşanılabilir bir dünya hayali için neler yapabiliriz fikrinin önerilerle zenginleştiği içeriklerde, plastik tüketimin azaltılması, tek kullanımlık ürünlerin yerine ambalajsız ürünler, çöplerimizi ayrıştırma, çevre dostu öneriler, paylaşmanın verdiği hafiflik, ödünç alma geleneğinin yeniden hayatımıza girişi ve atacağımızın her adımın mutlulukla harmanlanışının bir yaşam biçimi haline getirmenin tüyoları yer alıyor.

Şehirin hareketine dahil oluyoruz…

Hepimiz kalabalık şehir yaşamından şikayet ederken şehrin sunduğu avantajları yeterince değerlendiremiyoruz. İstanbul'un lezzet durakları, 3. nesil kahvecileri, şehrin atmosferini yaşayacağımız en özel mekanlar, hafta sonunu hareketlendirecek programlar, sokak sanatları, yoga stüdyoları, film festivalleri ve sevimli dostlarımızla gezebileceğimiz yer önerileri ve içerik bilgileri hesapta geniş bir şekilde yer alıyor.

Evlerimizde doğaya yer açıyoruz…

Hepimiz trendlere uyum sağlarken öncelikle yaşadığımız yeri hayatımızın en konforlu mekanı haline getirmeye çalışıyoruz. Yüzümüzü doğaya dönerken Live in Sinpaş'ın eve dair tüyolarıyla sadeleşmeyi mümkün kılıyor, basitliğin rahatlığını yaşıyoruz.

Eve dair öneriler, 2019 yılı trendleri, evlere renk ve enerji katacak çözümlerle hayatları kolaylaşırken teknolojik yaklaşımlarla konfora el uzatılıyor. Doğa dostu bir yaklaşım geleneği olarak kimyasallara veda etmek isteyenler için de doğal temizlik formülleri bahar ferahlığını en masum haliyle sunuyor.

Sanatın renklerine el uzatıyoruz…

Sanatseverler ve çocuklar için paylaşılan zengin içerik ve önerilerle beslendiği sayfada şehirden öne çıkanlar, çocuklarla yapılabilecek aktiviteler, okunması gereken klasikler, müze kart ile dokunabileceğimiz medeniyetler, ufkumuzu açacak öneriler yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz