maritbet girişmaritbet
Sinpaş Lagün’deki romantik örnek evler görücüye çıktı

Sinpaş Lagün’deki romantik örnek evler görücüye çıktı

Sinpaş GYO’nun Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenilerek Samandıra’da hayata geçirdiği Lagün projesinde yer alan Lilyum Evleri’nin örnek daireleri alıcılarla buluşmaya hazır

 
 
Sinpaş GYO'nun Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenilerek Samandıra'da hayata geçirdiği Lagün projesinde yer alan Lilyum Evleri'nin örnek daireleri alıcılarla buluşmaya hazır. Modern tasarımıyla dikkat çeken Lilyum Teras dubleks örnek evinin en önemli özelliği, ince ve romantik çizgilerinin, özel mobilya tasarımlarının pastel renklerle beraber kullanılması.
 
Lilyum Bahçe ve Lilyum Teras olmak üzere iki bölümden oluşan Lilyum Evleri'nde örnek evin giriş holünde, zemindeki Seranit marka porselen seramikler mimar tarafından tasarlanan özel bir desene göre su jeti ile kesilerek dairesel bir göbek oluşturulmuş. Böylece eve girer girmez çarpıcı bir odak noktası yaratılmış. Örnek evin üst katındaki ebeveyn yatak odası özel mobilyaları ile dikkat çekiyor. Özel imalat olan cibinlikli yatak ve şeffaf cam kapaklı dolaplar, Laura Ashley'den seçilen aynalı şifonyer ve koltuk görüntüyü tamamlıyor. Proje her biri göl manzaralı müstakil 515 villa, bahçeli ve teras evler olmak üzere büyüklükleri 209 ile 749 metrekare arasında değişen 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipinden oluşuyor.
 
1.ve 2. etabında yaşamın başladığı Lagün projesinde 3.ve 4. etapta ise satışlar sürüyor ve Aralık ayında teslimleri başlayacak. Türkiye'de ilk kez uygulanan ve Avrupa'da da bu büyüklükte benzeri olmayan Biyolojik Gölet projesi 25 bin m2'lik bir alanıyla Avrupa'nın en büyük biyolojik göleti özelliğine sahip.
 
 

Sinpaş Lagün iletişim bilgileri
Web: www.sinpaslagun.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 280 00 27

  • Etiketler:

Yorum Yaz