maritbet girişmaritbet
Sinpaş Lagün’de örnek evler de eşsiz! 560 bin TL’ye!

Sinpaş Lagün’de örnek evler de eşsiz! 560 bin TL’ye!

Sinpaş GYO’nun, su ve yeşille iç içe bir tabiat harikası olan Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenilerek hayata geçirdiği Lagün projesinde yer alan Lilyum Evleri; modern çağın masallarında yer alan konfor ve lükse sahip

 

 

Lilyum Bahçe ve Lilyum Teras olmak üzere iki bölümden oluşan Lilyum Evleri yaşam kalitesini artıracak düzeyde bir modernlik anlayışı ve estetik fonksiyonelliği bir araya getiriyor. Lilyum Evlerinde salon ve ebeveyn süiti de dahil olmak üzere tüm yaşam mekanları Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenilerekoluşturulan ve eşsiz Lagün manzarasına sahip.

Örnek evin giriş holünde, zemindeki Seranit marka porselen seramikler mimar tarafından tasarlanan özel bir desene göre su jeti ile kesilerek dairesel bir göbek oluşturulmuş. Böylece eve girer girmez çarpıcı bir odak noktası yaratılmış. Meşe rengi ahşap merdiven basamakları ise beyaz lake ahşap torna korkulukla beraber uygulanarak evde farklı bir hava yaratılmış.

Salon ve mutfakta fonksiyonellik ve görsel bütünlük

Lagün Lilyum Teras örnek evinde salon, mutfak ve yemek bölümü gerektiğinde bağımsız olacak fonksiyonellikte ama görsel olarak bir bütün sağlayacak şekilde şeffaf bölücülerle birbirinden ayrılmış. Bunun için mutfak ve salon arası duvar kaldırılarak, altı çekmeceli TV dolabı olarak da kullanılan ahşap çıtalı cam bölücü kullanılmış ve çok ferah bir etki elde edilmiş. Yemek masasının bulunduğu bölüm gün ışığını bolca içeri alan Lagün manzarasının en güzel şekilde izlendiği alana yerleştirilmiş.

Vanucci marka beyaz lake mobilyaların kullanıldığı mutfakta, siyah granit tezgâhla beraber duvarlarda parlak sedef kaplı plakalar kullanılmış. Teka marka beyaz eşyalarla tamamlanan mutfağın, ada üzeri sarkıt camlı rafı ise Bacera'dan seçilmiş.

Salonda ise iki farklı oturma alanı oluşturulmuş. Farklı renk ve kumaş desenleri ile bir grup halinde kullanılan mobilyalar Laura Ashley'den seçilmiş. Zeminde ise kireçli meşe laminat parke tercih edilmiş. Genel aydınlatmada ahşap lake bant arkası gizli ışık kullanılmış.

Yatak odalarında ince detaylar

Örnek evin üst katında yer alan ebeveyn yatak odası özel mobilyaları ile dikkat çekiyor. Özel imalat olan cibinlikli yatak ve şeffaf cam kapaklı dolaplar seçkin bir görünüm sunarken, Laura Ashley'den seçilen aynalı şifonyer ve koltuk bu görüntüyü tamamlıyor. Beyaz ve yalın mobilyalarla beraber dengeli bir şekilde kullanılan çiçekli duvar kağıdı ise dekorasyona hoş bir hava kazandırmış.

Alt katta bulunan çocuk yatak odasındaki eğrisel yatak, özel tasarlanmış. Odanın duvarlarını ise sticker olarak uygulanan şehir resimleri süslüyor.

Genç kız yatak odası ve ebeveyn yatak odasından çıkılan teraslar ahşap bir paravanla birbirinden ayrılmış. Tüm ahşap teras mobilyaları özel tasarlanıp, iroko ağacından üretilirken, çocuk odası tarafındaki renkli dış mekan mobilyaları Habitat mağazasından seçilmiş.

Fonksiyonel banyolar

Lagün örnek evindeki banyo ise şık görünümü ve mobilyalarının fonksiyonel tasarımı ile öne çıkıyor. Tamamı özel olarak üretilen banyo mobilyalarını, Seranit'in parlak beyaz seramikleri ve farklı duvar kağıtları tamamlıyor. Üst kat banyo duvarı çamaşırlık ve depo dolabı daha fonksiyonel bir alan yaratmak amacıyla hole doğru kaydırılmış.

Anadolu Yakası'nın doğal yaşam merkezi Lagün ile Samandıra'da bir su coğrafyası oluşturan Sinpaş GYO,  ayrıcalıklarla dolu bir hayatı, İstanbul'da yaşamak isteyenler için bu projeyi tasarladı. Lagün projesi, her biri göl manzaralı müstakil villalar, bahçeli ve teras evler olmak üzere büyüklükleri 209 ile 749 metrekare arasında değişen 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipinden oluşuyor. 

560 bin liradan başlıyor

515 konutluk projede fiyatlar 560 bin 500 TL'den başlıyor. Sinpaş Grubu'nun konut sektöründeki 36 yıllık bilgi ve deneyimi ile projeler geliştiren Sinpaş GYO, yeni kampanyası "84 Ay Vade" ile bir ilke daha imza atıyor. Yeni satış politikası ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarına, birikimlerine dokunmadan küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlamak amacıyla düzenlendi. Ev sahibi olmak isteyenler, banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5'i peşin, yüzde 10'u 1 yıl, yüzde 30'u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.190 TL'den başlayan taksitlerle 84 ay vade ile ödeyebilecek ve bu kampanya ile daha geniş kitleler lüks konut sahibi olabilecek.

Sinpaş Lagün'de herşey var

Sinpaş GYO'nun, tabiat harikası Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenerek hayata geçirdiği Lagün projesinde 100'ü aşkın aile,  sosyal yaşam, zengin bitki örtüsü, su ve yeşille iç içe ayrıcalıklı bir yaşam sürüyor. Biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı koruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılan projenin 1.ve 2. etabı teslim edildi ve yaşam başladı. 3.ve 4. etapta ise satışlar sürüyor ve Aralık ayında teslimleri başlayacak.

Avrupa'nın en büyük biyolojik göleti, peyzajı, yüzme havuzu, tenis kortu, spor merkezi, binicilik tutkunları için binicilik kulübü ile Lagün benzersiz bir yaşam seçeneği sunuyor. Su konsepti ve aile yaşantısı öne çıkacak şekilde kurgulanan ve modern country tarzı olarak yorumlanan projede Lagün Samandıra Atlı Spor Kulübü buradaki yaşamla iç içe. Anadolu yakasının federasyona bağlı tek binicilik kulübünü kullanma imkanına sahip olan Lagün sakinleri, spor yapabilmenin ve bu ayrıcalığın keyfini doyasıya yaşıyor.

Lagün Projesindeki biyolojik gölet sisteminin ise dünyada benzeri yok. Su bitkileri, balıklar ve faydalı bakterilerle suyun temizlenmesi sağlanarak, kendi içinde bir ekosistem oluşturan Lagün projesindeki göletler doğal yaşamın bir parçası olarak tasarlandı. Türkiye'de ilk kez uygulanan ve Avrupa'da da bu büyüklükte benzeri olmayan Biyolojik Gölet projesi yaklaşık 25 Bin m2'lik bir alanıyla Avrupa'nın en büyük biyolojik göleti özelliğine sahip.

Lagün; su kenarı bitkileri ile birlikte yaklaşık 70.000 metrekarelik yeşil alana sahip. Zengin bitki örtüsü ve su bitkileri ile birlikte 110 farklı türde bitki yer alan projenin 1. Ve 2. Etap peyzaj projelerinde toplam 102.349 adet ağaç ve su bitkileri kullanılarak peyzaj tasarımı yapıldı.

Lagün projesi, her biri göl manzaralı müstakil villalar, bahçeli ve teras evler olmak üzere büyüklükleri 209 ile 749 metrekare arasında değişen 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipinden oluşuyor.

 

Sinpaş Lagün iletişim bilgileri
Web:
www.sinpaslagun.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 280 00 27

  • Etiketler:

Yorum Yaz