maritbet girişmaritbet
Sinpaş Lagün’de 560 bin TL’ye rüya gibi evler!

Sinpaş Lagün’de 560 bin TL’ye rüya gibi evler!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Samandıra’da inşa edilen Sinpaş Lagün’de konut fiyatları 560 bin 500 liradan başlıyor

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Samandıra'da, Mart 2007'de yapımına başlanan Sinpaş Lagün'de, toplam 178 bin metrekarelik alanda, 4 etaptan ve 515 konuttan oluşan teras bahçe ev, bahçeli ev ve müstakil villa seçenekleri ile yepyeni bir yaşam alanı sunuluyor.

29 dev lagünden oluşan Lagün Projesi su kenarı bitkileri ile birlikte yaklaşık 70 bin metrekarelik yeşil alana sahip. Su bitkileri, balıklar ve faydalı bakterilerle suyun temizlenmesi sağlanarak, kendi içinde bir ekosistem oluşturan Lagün projesindeki göletler doğal yaşamın bir parçası olarak tasarlandı.

Sinpaş Lagün projesinin mimari tasarımı ise Adnan kazmaoğlu'na ait. 25 bin metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük biyolojik göleti özelliğine sahip olan Lagün projesi, her biri göl manzaralı müstakil villalar, bahçeli ve teras evler olmak üzere büyüklükleri 209 ile 749 metrekare arasında değişen 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipinden oluşuyor. 1. ve 2. etapta yaşamın başladığı, 3 ve 4. etabın Aralık ayında teslim edileceği, 515 konutluk projede fiyatlar 560 bin 500 liradan başlıyor, 2 milyon 790 bin liraya kadar çıkıyor.

 Sinpaş GYO'nun Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenilerek Samandıra'da hayata geçirdiği Lagün projesinde yer alan Lilyum Evleri'nin örnek daireleri de satışa sunuldu.

1.ve 2. etabında yaşamın başladığı Lagün projesinde 3.ve 4. etapta ise satışlar sürüyor ve Aralık ayında teslimleri başlayacak. Türkiye'de ilk kez uygulanan ve Avrupa'da da bu büyüklükte benzeri olmayan Biyolojik Gölet projesi 25 bin m2'lik bir alanıyla Avrupa'nın en büyük biyolojik göleti özelliğine sahip.

 

Sinpaş Lagün iletişim bilgileri
Web: www.sinpaslagun.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 280 00 27

  • Etiketler:

Yorum Yaz