maritbet girişmaritbet
Sinpaş İstanbul Sarayları SATIŞA ÇIKIYOR!

Sinpaş İstanbul Sarayları SATIŞA ÇIKIYOR!

Sinpaş GYO’nun, Çırağan Sarayı ile Dolmabahçe Sarayı'nın yeniden yorumlayacağı 1.200 konutluk İstanbul Sarayları projesi satışa çıkıyor

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gayrimenkul sektöründe çığır açan ve satış rekorları kıran İstanbul Boğazı ve çevresindeki semtlerdeki yaşamı yorumladığı Bosphorus City projesinden sonra yeni bir projeyi daha satışa sunuyor. Sinpaş GYO'nun 35. yıl projesi olarak satışa sunulacak olan İstanbul Sarayları Küçükçekmece Gölü'ne komşu bir arsada yapılıyor.
Sinpaş GYO'nun, Çırağan Sarayı ile Dolmabahçe Sarayı'nın yeniden yorumlayacağı İstanbul Sarayları, 1.200 lüks konuttan oluşuyor.
İstanbul Sarayları'nın semtlerinin bulunduğu projede, saraylar ve korular  proje içerisinde yer alıyor. Büyüleyici yoğun bir atmosferde satışı gerçekleşmekte olan İstanbul Sarayları projesinde sınırlı sayıdaki yalılar şimdiden satıldı. Yeniden ve en modern haliyle yorumlanan İstanbul Sarayları Sinpaş GOY'nun 19 Mart 2010'da yapacağı tanıtım toplantısıyla satışa çıkacak.

Toplantıya Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer ev sahipliği yapacak. Toplantıda, İstanbul Sarayları'nın heyecan verici ayrıntıları ve Sinpaş GYO'nun 2010 yılına ilişkin hedef ve stratejiler açıklanacak.


İletişim bilgileri:
www.istanbulsaraylari.com

Tel: 444 1 440
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz