maritbet girişmaritbet
Sinpaş İş Modern Ambarlı'da 7 bin TL kira garantisi

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da 7 bin TL kira garantisi

Ticari gayrimenkuller için ilk niteliği taşıyan kampanyasıyla İş Modern Ambarlı'da 3 yıl boyunca en az 7 bin TL kira garantisi sunuluyor.

44 yıldır gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş, iş dünyamızın ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümleri sunan ticari projeleri de hayata geçiriyor. Yatırımcılarına yüzde 150 kazandıran İş Modern projesini, İkitelli'den sonra Ambarlı'da hayata geçiren Sinpaş, ticari gayrimenkuller için ilk niteliği taşıyan kampanyasıyla İş Modern Ambarlı'yı tercih edenlere 3 yıl boyunca en az 7.000 TL kira garantisi vererek yatırımcısına kazandırmaya devam edecek.

Karlı bir yatırım

Sinpaş tarafından gerçekleştirilen kampanya ticari gayrimenkuller için bir ilk olma özelliğini taşıyor. İş akışını kolaylaştıracak ve her detayın titizlikle düşünüldüğü İş Modern Ambarlı'yı seçenlere Sinpaş, teslimlerden sonra başlamak üzere 3 yıl boyunca en az 7.000 TL kira garantisi veriyor. İş dünyasının tüm ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılamak üzere tasarlanan proje kira garantisiyle daha karlı bir yatırıma dönüşüyor.

İş yükünü azaltan kusursuz altyapı

İş akışını kolaylaştıracak ve her detayın titizlikle düşünüldüğü proje, çeşitli sektörlerden talep görürken, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılıyor. Her yönüyle iş odaklı, geniş ölçekli ve 7 gün 24 saat çalışma imkanı sunan bir iş yerine sahip olmak isteyenler, iş yerinde rahatlık arayanlar ve iş yükünü azaltmak isteyenler, hayal ettikleri kusursuz işyerine İş Modern Ambarlı ile kavuşuyor.

Depo-atölye-lojistik kullanımlı alanlar ile imalathane hizmeti verecek ünitelerden oluşan İş Modern Ambarlı, orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşları, lojistik firmaları, toptancılar ve otomotiv gibi alanlarda faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunuyor.

İhtiyaca göre şekillenebilen esnek üniteler

İş Modern Ambarlı, esnek mimari yapısıyla, tüm ihtiyaçlara en uygun çözümü sunuyor. Yaklaşık 250 metrekareden 12 bin metrekareye kadar birleştirilebilir modüler alanların bulunduğu İş Modern Ambarlı, 10 metreye varan tavan yüksekliği ve 8,75 metre aks aralığıyla çalışma alanlarının en verimli ve kolay bir şekilde kullanımı için alternatifler sunuyor. Metrekarede 1 ton taşıma kapasitesine sahip proje, yüksek enerji tahsisi, bağımsız ünitelerde kişiye özel lojistik alanları, koridorların hava ve ışık almasını sağlayan ferah avlulara sahip olmasıyla fark oluşturuyor.

Düzenli trafik akışı, kolay sevkiyat ve yüksek enerji

İki adet TIR rampası ile düzenli trafik akışı sağlanan İş Modern Ambarlı'da, TIR'lar her kata çıkabiliyor ve işyerlerinin önüne yanaşabiliyor. Koridorlarda sevkiyat için ayrılan otopark ve manevra alanları firmaların iş akışlarını kolaylaştırıyor. İş Modern Ambarlı'nın mimari

yapısı tasarlanırken her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Metrekare başına sunduğu 100 watt elektrik işlerin kesintisiz bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor.

Avantajlı lokasyon

Sinpaş İş Modern Ambarlı tüm artılarının yanında merkezi bir konuma ve ulaşım rahatlığına da sahip. Proje İstanbul'un Avrupa yakasındaki konteyner limanı olan Ambarlı'ya sadece 5 dakika mesafede. TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta olması, E-5'e çıkamayan lojistik araçlar için büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca E-5, metrobüs ve yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına yürüme mesafesinde bulunan proje, Atatürk Havalimanı ve 3. Havalimanı'na yakınlığıyla da her türlü ulaşım için çok avantajlı bir lokasyon.

Sanayinin hızla geliştiği bölgede yatırım değeriyle öne çıkan İş Modern Ambarlı, İstanbul'un iş yaşamına yepyeni bir soluk getirecek. Bu fırsattan faydalanmak isteyenlere Sinpaş şirket bünyesinde bankasız, kefilsiz 72 aya kadar vade imkanı sunuyor. 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerli kampanya sınırlı sayıda ünite için geçerli olacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yıldız Entegre'den antibakteriyel parkeler!
  • 29.06.2021 07:45

Yıldız Entegre'den antibakteriyel parkeler!

Yıldız Entegre, koronavirüs salgını ile evlere kapandığımız ve doğadan uzak kald ...

Kira garantisi ile 'gelirinizi garantileyen' 5 proje!
  • 27.11.2018 11:44

Kira garantisi ile 'gelirinizi garantileyen' 5 proje!

Yatırımlarınızı kazanca dönüştüren "kira garantisi sistemi" son dönemde gayrimen ...

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da 7 bin TL kira garantisi
  • 21.11.2018 10:20

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da 7 bin TL kira garantisi

Ticari gayrimenkuller için ilk niteliği taşıyan kampanyasıyla İş Modern Ambarlı' ...

Sinpaş İŞ MODERN, yatırımcılara kazandırmaya devam ediyor
  • 15.02.2018 13:45

Sinpaş İŞ MODERN, yatırımcılara kazandırmaya devam ediyor

‘Süper Marka’ seçilerek, büyük bir başarıya imza atan Sinpaş, İŞ MODERN projeler ...

Sinpaş, İş Modern’i Ambarlı’ya taşıyor
  • 31.10.2017 09:29

Sinpaş, İş Modern’i Ambarlı’ya taşıyor

Sinpaş Yapı, ticari gayrimenkul alanında uzmanlaştığı projesi İş Modern’in yeni ...

İş Modern Ambarlı’da yapı ruhsatları alındı
  • 04.07.2017 10:34

İş Modern Ambarlı’da yapı ruhsatları alındı

Servet Gayrimenkul, İş Modern Ambarlı projesine ilişkin yapı ruhsatlarının alınd ...