maritbet girişmaritbet
Sinpaş Gökorman'da yüzde 0,79 faizle vade!

Sinpaş Gökorman'da yüzde 0,79 faizle vade!

Bu yaz teslimlerin başlayacağı Sinpaş Gökorman'da peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı sunuluyor.

Sinpaş'ın Gökorman projesi yaşayan, nefes alan, oksijen üreten yapısıyla mimari anlayışa yeni bir yön veriyor. Hem şehrin içinde hem de doğanın yanı başında yer alan proje dört mevsim renk değiştiren peyzajın içinde ağaçları, kuş cıvıltıları ve orman terapisiyle stresten arınıp, her güne yeniden başlama fırsatı veriyor. Peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı imkanı sunan Gökorman üstelik bu yaz teslimlere başlıyor.

Çekmeköy Ormanı manzaralı Gökorman, Türkiye'de ilk kez cepheye yansıyan özel mimarisiyle ormanın yeşilini, gökyüzünün mavisini yaşam alanına taşıyor ve özel geniş iç tasarımıyla tüm dairelere adeta villa da yaşar gibi müstakil yaşamın ferahlığını kazandırıyor.

Gökorman bütün güzelliğiyle Şile yolu üzerinde karşınıza çıkıyor. Yazın teslim edilecek proje hızla yükselmeye devam ederken, ev sahibi olmak ve hızla taşınmak isteyenlerden yoğun ilgi görüyor.


100 metre yükseklikte bile ağaçlara dokunun…

Doğanın zirvesinde yaşama fırsatı sunan Gökorman'da 100 metre yükseklikte bile ağaçlara dokunacak kadar yakın olmanın özgürlüğü ile Çekmeköy Ormanı'nı yukardan seyretme fırsatı veriyor. Gökorman projesinde yaşayacaklar eşsiz cephe tasarımında kullanılan 200 ağaç ile teraslarında doğayla iç içe ve zirvede olmanın tadını çıkaracaklar.

Dört mevsim renk değiştiren peyzajın içinde ağaçları, kuş cıvıltıları ve orman terapisiyle stresten arınıp, her güne yeniden başlanacak… Orman Sarmaşığı her zaman koruduğu yeşil rengiyle manzarayı süsleyecek, uzun ömürlü kışın bile solmayan bitki hem kendini hem de yaşayanları canlı tutacak. Amerikan sarmaşığı yazın yeşil, sonbaharda da kırmızı olan yaprakları projeye renk katarken, her mevsim yeşil kalan Defne Bitkisi mis kokusuyla huzuru evlere dolduracak. Zakkum'un beyaz, pembe, kırmızı, lila ve krem renkli, gösterişli çiçekleri yazın ve güneşin habercisi hem habercisi olacak hem de hoş kokusuyla gri-gümüşi renkli yapraklarıyla dikkat çeken Zeytin Ağaçları'na eşlik edecek.


Şeffaf odalarla farklılaşıyor

Çok özel mimarisiyle Anadolu Yakası'nın en dikkat çeken projesi olan Gökorman'da 1+1'den 4+1'e zengin daire seçenekleri sunulmakta. Gökorman farklı tasarım özelliklerinden biri olan ‘şeffaf oda' ile duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odaları ve yerden ısıtma sistemiyle dört mevsim muhteşem Çekmeköy Ormanı manzarasını evinize getiriyor.


Doğanın pozitif gücü

Doğanın pozitif gücüne inanılarak tasarlanan Gökorman'da yüzbinlerce ton oksijen üretecek yeşil ile evler çevrelerken yüksek standartlıyla konfor sunuyor.

426 konuttan oluşan proje, doğal rekreasyon alanları ve hemen yanı başındaki günlük ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan çarşısı, yüzme havuzu ve güneşlenme terasları, kafe, fitness, yoga-pilates, sauna, özel lounge ve geniş sosyal donatılarıyla tüm sakinlerine hoşça vakit geçirmeyi amaçlıyor. Çocuklar için de açık havada; Gökorman'ın hemen yanı başındaki 10.000 m2'lik parkta yeşili ve maviyi tanıma, doğayla iç içe büyüme olanağı mevcut.


Konumuyla ayrışan değerli bir yatırım aracı

Şile otoyolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükselen proje; Çamlıca'ya 10 dakika, Ikea'ya 4 dakika, Anadolu'yu Avrupa'ya bağlayan tüm köprülere, Tem ve bağlantı yollarına dakikalar içinde ulaşılabilen lokasyonu ile iyi bir yatırım fırsatı sunuyor.

Anadolu Yakası'nda hem doğanın içinde hem de merkeze yakın olma fırsatı tanıyan Gökorman, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe hattındaki yapımı planlanan metro durağına ise sadece 2 dakika mesafede. Gökorman, birçok Sinpaş projesinde olduğu gibi köklü eğitim kurumlarına, gelişmiş donanımlı sağlık kuruluşlarına, alışveriş ve iş merkezlerine de oldukça yakın.


Sinpaş Gökorman Proje Künyesi:

Toplam Arsa Alanı: 11.263 m2

Konum: Ümraniye / İstanbul

Teslim Tarihi: 2020

Konut Sayısı: 426

Metrekare Aralığı: 48-193

Konut Tipleri: 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1

Web sitesi: https://www.sinpasgokorman.com

  • Etiketler:

Yorum Yaz