maritbet girişmaritbet
Sinpaş Gökorman kendi oksijenini üretiyor

Sinpaş Gökorman kendi oksijenini üretiyor

Sinpaş GYO tarafından Ümraniye Şile yolu üzerinde inşa edilen Sinpaş Gökorman projesi yaşayan, nefes alan mimarisi ile ayrışıyor.

Hayata geçirdiği Sinpaş markalı konut projeleri ile dikkat çeken ve kalitesini tüm projelerinde hissettiren Sinpaş GYO, Şile yolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yemyeşil bir proje inşa ediyor.

Ormanın karşısında, Çekmeköy'e 1 dakika ve Çamlıca'ya 10 dakika uzaklıkta yer alan Sinpaş Gökorman, hem doğanın içinde hem de merkeze yakın olma fırsatı sunuyor. Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe hattındaki yapımı planlanan metro durağına 4 dakika mesafede yer alan proje 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden oluşuyor.

4 MEVSİM RENK DEĞİŞTİRİYOR

Dış cephesindeki özel bitki kaplamasıyla 4 mevsim renk değiştiren Sinpaş Gökorman'da manzaranın tadını 4 mevsim çıkaracağınız şeffaf oda ayrıcalığı da sunuluyor.  

420 konuttan meydana gelen Sinpaş Gökorman'da  yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. 6 ay sonra yüzde 10, 12 ay sonra yüzde 15, 24 ay sonra yüzde 20 ara ödeme yapılıyor. Kalan konut bedeli 60 ay sıfır faizle vade imkanı sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan projede 1+0 dairelerin fiyatı 360 bin liradan başlıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz