maritbet girişmaritbet
Sinpaş Bursa Modern evlerinde129 bin liraya! Hemen teslim!

Sinpaş Bursa Modern evlerinde129 bin liraya! Hemen teslim!

Sinpaş Bursa Modern evlerinde geçen yılın ilk 4 ayına kıyasla satışlar yüzde 85 arttı. Sinpaş Bursa Modern evlerinde teslime hazır konutların fiyatları 129 bin liradan başlıyor



 

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş GYO'nun, temelleri 2007 yılının Haziran ayında atılarak başlanan ve Bursa'ya değer katan Bursa Modern projesine ilgi gün geçtikçe artıyor.

Sinpaş GYO'nun İstanbul dışındaki ilk ve Bursa'nın en büyük konut projesi olan ve Bursa Demirtaş bölgesinde yer alan Sinpaş Bursa Modern evleri kendi içinde küçük bir şehir. 26 bin metrekarelik gölet alanı ile Türkiye'de konut sektöründe kullanılan en büyük su alanını bünyesinde barındıran Sinpaş Bursa Modern evlerinde birinci etap hemen teslim ediliyor. Sinpaş Bursa Modern evlerinin ilk etabında yaşam başlarken, Bursa Modern projesinin 2. Etap 1. kısmı Ekim 2010 ve 2. Etap 2.kısmı ise Haziran 2012 tarihlerinde teslim edilecek.

Sinpaş Bursa Modern evlerinde 62 metrekare ile 586 metrekare arasında değişik büyüklükteki konutların fiyatları 129.434 lira ile 2.203.103 lira arasında değişiyor.

Ana teması su olan Sinpaş Bursa Modern evlerinde; mini futbol, tenis, voleybol, açık ve kapalı yüzme havuzlarını içeren geniş spor kompleksi, festival alanları, saklı bahçeler, çocuk oyun alanları ve bahçeleri, özel temalı koku bahçeleri, yürüyüş ve koşu yolları ve özel olarak dizayn edilen adalar bulunuyor.
Müstakil köşklerden, Asmalı Yalılara, büyük daire sevenler için tasarlanan Kemer rezidanslara kadar Sinpaş Bursa Modern evlerinde, geleneksel apartman özelliğindeki Park Konakları'ndan daha cool bir yaşam tarzı isteyenler için Gök Kule ve Kristal Kule'lere ve yeni etaplardaki bina tipleriyle toplam 61 adet farklı daire seçeneği bulunuyor.
 
218 ev sahiplerine teslim edildi
Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı ve Bursa Genel Koordinatörü Oktay Şeref Rendeci Sinpaş Bursa Modern evlerinde özellikle 2009 sonundan itibaren oluşan yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, şunları söyledi:
“Sinpaş Bursa Modern evlerinde 2010 yılı ilk 4 ayında, 2009 yılı ilk 4 ayına kıyasla % 85 satışlar arttı. Sinpaş Bursa Modern evlerinde bugüne kadar 218 evi, sahiplerine teslim ettik ve 30'a yakın hanede yaşam başladı. Bursa Modern Sinpaş'ta sunduğumuz sadece bir ev değil, içinde her ihtiyacı barındıran bir yaşam alanı. 26.000 m2'lik göletimizin de dolmuş olması ile birlikte Sinpaş Bursa Modern evlerini henüz tanıma fırsatı yakalayan müşterilerimizin, Bursa'da bu ölçekte ve kalitede proje geliştirilmiş olmasını heyecan ile karşılıyor olmaları Sinpaş GYO için gurur verici.
 
Sonuç olarak maket ya da diğer görsellerden çok daha güzel bir projeyi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Sinpaş Bursa Modern evlerinde her ihtiyaca uygun yaşam seçeneklerimiz mevcut olduğundan da satış ofisimize gelen ziyaretçiler muhakkak surette kendi tercihlerine uygun bir daire tipini yakalayabiliyorlar. Bursa Modern Sinpaş'ta 62 m2 ile 586 m2 arasında, 1+1 den 5+2 ye kadar 61 çeşit farklı daire tipleri müşterilerimizin beğenisine sunuluyor. Bu günlerde manzarası ve konforu açısından en çok talep gören dairelerimiz rezidans bloklarda bulunan 179-209 m2 arasındaki daire seçeneklerimizdir.”

Sinpaş GYO olarak İstanbul dışındaki ilk büyük projelerini, ekonomik sıkıntıya rağmen Bursa'da hız kesmenden devam ettiklerini sözlerine ekleyen Oktay Şeref Rendeci, “Sinpaş GYO olarak şimdiye kadar yaptığımız tüm işleri zamanında bitirerek müşterilerimizin güvenini kazandık. Bursalılar da bu büyük projede Sinpaş GYO güvencesini bildikleri için projemize yoğun ilgi gösteriyorlar. Biz de bu yoğun talep üzerine Sinpaş Bursa Modern evlerinde 2. etapta bulunan 13. parselin satışlarına başladık ve kısa bir zamanda ön satışlarında büyük başarı elde ettik” dedi.
 
Trilye sahilinde Sinpaş Bursa Modern evlerine özel tesis
Rendeci, Sinpaş Bursa Modern projesi kapsamında Bursa'nın Trilye sahilinde ‘Marin Kulüp Trilye'nin de hazırlıklarının hızla sürdüğünü belirtti. Sinpaş Bursa Modern sakimlerinin sosyal yaşamını daha da zenginleştirmek için tasarlanan ve Bursa'nın Trilye sahilinde hayata geçecek olan Marin Kulüp Trilye ile konut sahipleri hafta sonlarını su ve doğa sporunu yaparak ve deniz kenarında doğa ile iç içe yaşayarak geçirebilecekler. Sinpaş Bursa Modern evlerinin sahipleri, doğa yürüyüşleri sayesinde yeşille doyasıya bütünleşecek, sörf yaparak denizin tadını çıkaracak, zeytinlikler içerisinde kafe ve restoranların olduğu Marin Kulüp'te dinlenerek, hayatın keyfini yaşayacaklar.

Bursa Modern, 3 sezondur Yeşil Timsahların yanında
Haziran 2007 tarihinde temeli atılan Bursa Modern projesi ile Bursalı olan Sinpaş GYO, Bursa'ya geldiğinde Bursa'ya ve Bursaspor'a ne kadar değer verdiğini göstermek amacıyla Bursaspor'a da sponsor oldu. 3 sezondur Bursaspor'a sponsor olarak başarısında katkısı olan Sinpaş GYO'nun Genel Müdür Yardımcısı ve Bursa Bölge Koordinatörü Oktay Şeref Rendeci, Bursaspor'un geldiği noktadan, başarılarından, şampiyonluğundan çok memnun olduklarını belirtti. Başarının sürdürülebilir olmasının altını çizen Rendeci, “Bu nedenle sponsorluğumuzun süresini 3 yıl olarak belirlemiştik. Mutlu sona ulaştık dedi.

Oktay Şeref Rendeci “Bursa ve Bursaspor daha iyi yerlere gelmelidir. Bursa iş dünyası ve Bursa halkı bir araya gelirse aşamayacakları engel, elde edemeyecekleri başarı yok diye düşünüyorum. Bu bilinç ile Sinpaş GYO olarak biz, Bursa'ya geldiğimiz ilk günden beri Bursaspor'a sponsor olarak destek olduk. Şampiyonlukta bizim de bir katkımız varsa ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.
 
Sinpaş Bursa Modern evleri
Projenin lokasyonu: Bursa Demirtaş Mevkii / İstanbul Yolu
Yapan Şirket: Sinpaş GYO
İnşaata başlama tarihi: Haziran 2007
İnşaatı bitirme tarihi: 1.Etap Ekim 2009
2.Etap 1.kısım Ekim 2010-2.kısım Haziran 2012
Toplam arsa: 181.560 m2
Konut sayısı: 2016 adet
 
 


Sinpaş Bursa Modern evleri iletişim bilgileri
Web: www.ottomanors.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 224 257 13 63
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz