maritbet girişmaritbet
Sinpaş Bosphorus City’de kısa süre içerisinde 10 bin kişi yaşayacak!

Sinpaş Bosphorus City’de kısa süre içerisinde 10 bin kişi yaşayacak!

Sinpaş GYO tarafından geliştirilen ve İstanbul Boğazı'nın temasını Halkalı’ya taşıyan Bosphorus City’de yaşam başladı

Sinpaş GYO tarafından geliştirilen ve İstanbul Boğazı'nın temasını Halkalı'ya taşıyan Bosphorus City'de yaşam başladı.

Bosphorus City projesinin 2008 yılında satışa sunulduğunu ve o dönemde firmanın en büyük projesi olduğunu söyleyen Sinpaş GYO Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, Bosphorus City'nin, yalnızca Türkiye'nin ilk temalı konut projesi olmadığını, belirterek, “Küçükçekmece'ye geldiğimizde, burası bir toplu konut bölgesi olarak biliniyordu. Bosphorus City'den sonra bölgeye yapılan yatırım anlayışı değişti. Projemizden ilham alınarak geliştirilmiş yeni konsept projeler geldi” dedi.

Bu anlamda projenin Küçükçekmece'nin kaderini değiştirdiğini aktaran Ekinci, “Biz eğer Bosphorus City yerine, yine toplu konut anlayışında bir proje ile gitseydik, süreç bu şekilde devam edecekti. Bu nedenle Bosphorus City Türkiye gayrimenkul sektöründe her anlamda tarihe geçmiş bir proje” diye konuştu.

Projede 1500 kişinin yaşamaya başladığını belirten Ekinci, yakında bu sayının 10 bine ulaşacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

‘Projelerimizi bir bir tamamladık'

“Sinpaş GYO olarak, kaliteli, sağlam, gelecek vaad eden, herkesten farklı projeler üreten, Sinpaş GYO'lu olmanın bir ayrıcalık olduğunu anlatan projeler hayata geçirmek üzere yola çıkmıştık. Bosphorus City ile amacımız yalnızca İstanbul Boğazı'nın bir minyatürünü yapmak değildi, boğaz yaşamını projeye dahil etmekti. Bunu da başardık. Bosphorus City geleneksel mimari ile modern yaşamın bugünün koşullarına göre yorumlandığı bir Boğaz Şehri.  Herkese mutlu evler sunmak için yola çıktık, projelerimizi birer birer tamamladık.  Sözümüzü tuttuk. Neredeyse tüm projelerimizde yaşam başladı.”

Sinpaş GYO Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk ise, projede her anlamda Boğaz yaşamını kurguladıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

“Burada yaşayan ev sahiplerimiz sabah boğaz kenarında yürüyüş yapıp Ortaköy'de güzel bir kahvaltı ile güne başlayabiliyor. Akşamları boğaz kenarında çay-kahve içmenin keyfini çıkarabilir. Ailesi ile boğaza nazır balık yiyebilir. Açık ve kapalı havuzda, sauna, hamam, fitness imkanlarından yararlanabilir. Bu amaçla yola çıktık ve bunu da gerçekleştirdik. Bir boğaz keyfi de Küçükçekmece'de yaşanıyor artık.”

Intercom ile sipariş veriliyor

Bosphorus City'nin 348 bin metrekarelik konut alanına ek olarak hizmet veren ticari alanının 3 bin 150 metrekare olduğunu söyleyen Öztürk, konut sahiplerinin birçok ihtiyacına dışarı çıkmadan ulaşabileceği Ortaköy Çarşı'dan komşu projelerin de yararlanabileceğini kaydetti.

Öztürk, Bosphorus City sakinlerinin süpermarket, restoran ve diğer mağazalardan diledikleri zaman intercom ile evlerine sipariş verebileceğini anlatarak, “Bölgenin en geniş çaplı sosyal tesisinde alışverişi daha kolay hale getirmek için site içerisinde ücretsiz servis ve hatta boğazdan tekneyle ulaşım imkânı bulunuyor” dedi.

120 dairede satış sürüyor

2 bin 796 konuttan oluşan Bosphorus City'de dairelerin büyük bir bölümü satılırken, 120 dairede satış devam ediyor. Fiyatların 280 bin lira ile 3 milyon 300 bin lira arasında değiştiği projede aidatların metrekaresi 1.75 lira olarak belirlendi.

70 metrekare 1+1 dairelerin aidatı 122.500 lira iken, ekstra hizmet isteyen ev sahipleri ise sadece kullandıkları hizmetlerin bedelini ödüyor. Site sakinleri de bu aidat karşılığında Sports International'ın yönettiği içinde özel ısıtma sistemli yarı olimpik kapalı havuzun da bulun da sayısız hizmetten faydalanabiliyor.

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!
  • 11.12.2014 17:55

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!

Son 5 yılda en çok konut satan firma olan Sinpaş, Ankara'da bir basın toplantısı ...

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!
  • 03.12.2014 10:26

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!

Sinpaş, 40. yılını kutladığı şu günlerde yeni bir video yayınlayarak, müşteriler ...

Bosphorus City projesinin en son videosu!
  • 19.07.2012 16:07

Bosphorus City projesinin en son videosu!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Bosphorus City projesinin son görüntüleri ...

Pilotun gözünden Bosphorus City
  • 07.03.2012 18:09

Pilotun gözünden Bosphorus City

Sinpaş GYO projesi olan Bosphorus City, 2 bin 796 konuttan meydana geliyor. Proj ...