maritbet girişmaritbet
Sinpaş Antepia’da 215 bin 400 liraya!

Sinpaş Antepia’da 215 bin 400 liraya!

Sinpaş Yapı ve Paralel Yapı işbirliğiyle geliştirilen Güneydoğu Anadolu’nunen büyük ve ilk temalı konut projesi Antepia’nın büyük ilgi gören Zümrüt Mahallesi, tanıtıma çıktığından bu yana yaklaşık yüzde 35 prim yaptı

Sinpaş Yapı ve Paralel Yapı işbirliğiyle geliştirilen Güneydoğu Anadolu'nunen büyük ve ilk temalı konut projesi Antepia'nın büyük ilgi gören Zümrüt Mahallesi, tanıtıma çıktığından bu yana yaklaşık yüzde 35 prim yaptı. Zümrüt Mahallesi'nde,2+1 ‘den 9+2 'ye kadar farklı büyüklüklerde 272 konut yer alıyor. En geniş göl manzarasına sahip ve tüm sosyal alanları içine alan Zümrüt Mahallesi'ndeki konutların fiyatları ise 215 bin 400 TL'den başlıyor.

1,2 milyar dolar ile GAP'tan sonra bölgeye yapılan en büyük yatırım olarak nitelendirilen projenin Zümrüt Mahallesi'ndeki konutlar sahiplerine Mayıs 2014‘deteslim edilecek.

Zirve Üniversitesi ve 2015'de hayata geçirilecek araştırma ve uygulama hastanesi ile 1 milyon metrekare alana yayılan Antepia projesinin, seçkin markaların, özel restoran ve kafelerin yer alacağı Agora Meydanı'nı içine alan Zümrüt Mahallesinin inşa alanı 52 bin 100 metrekareden oluşuyor. En geniş göl manzarasına sahip olan bu mahalledeki konutlar da çeşitliliği bakımından dikkat çekiyor.

Safir ve Yakut Mahallelerinin satışı tamamlandı

Toplamda 3 bin 470 konutun yer aldığı Antepia projesinde,insanoğlunun yüzyıllardır büyük değer verdiği kıymetli taşların isimleriyle anılan mahallelerinden ilki olan Safir'in satışları tamamlandı. İkinci olarak satışa sunulan Yakut Mahallesi'nin satışları yüzde 75 oranında tamamlandı. 614 konutun yer aldığı Safir Mahallesi'nin inşası hızla ilerlemekte olup,bugün itibari ile inşaatın yüzde 65'itamamlandı. Yakut Mahallesi'nin de inşasına başlandı, her iki etap iki yıl arayla sahiplerine teslim edilecek.

Gaziantep'in en eşsiz doğası Antepia'da

560 bin metrekarelik alanın yüzde 85'lik bölümünü oluşturan yeşil alanlarıyla Antepia, Türkiye'nin yeşil alanı en fazla projesi olma özelliği taşıyor. Projenin büyük bir kısmını kaplayan peyzaj, göl kenarı boyunca uzanan fıstık ve meyve ağaçlarından oluşan koru, mesire yeri, sahre alanı ve parkları ileAntepia,Gaziantep'in en eşsiz doğa manzarasına sahip olacak.

Agora Meydanı ve Sahre Alanı, yakında Gazianteplileri ağırlamaya başlayacak

Antepia'nınZümrüt Mahallesi'nde yer alan Agora Meydanı ve Sahre Alanıproje bütünüyle tamamlanmadan faaliyete geçecek. 2000 metrekarelik alanı kaplayan Agora Meydanı'nda Gaziantepliler ihtiyaçları olan her şeyi bir arada bulabilecekler. Agora Meydanı'ndaseçkin markaların yer alacağı mağazalar bulunacak. Dünya ve Türkiye'den yöresel tatları sunacak kafe ve restoranlarıyla Gazianteplileri ağırlayacak olan Agora Meydanı, kıyısında yer alan gölüyle de eşsiz bir manzara vekeyiflibir ortam sunacak.

Gazianteplilerin keyifle vakit geçirebilecekleri, baharın ve yazın tadını doyasıya çıkarabilecekleri Antepia'nınSahre Alanı da proje tamamlanmadan faaliyete geçecek ve Gaziantep'in yeni çekim merkezi olacak.

Zümrüt Mahallesi'nde kaçırılmayacak vade farksız 55 ay ödeme avantajı

Babalar Günü'ne özel 10 bin TL'lik indirim kampanyasının başladığı Antepia Projesinde konut satışları vade farksız, banka kredili veya şirket bünyesindeki özel ödeme koşulları ile gerçekleştiriliyor. Projede şirket bünyesinde sunulan 24 ay vadeli ödemenin yanında, özellikle vade farksız 55 ay ödeme planı Antepialı olmak isteyenlere büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.

2+1 evlerden başlayıp 9+2 yalıya kadar farklı tipteki konutların yer aldığı Antepia'nın Zümrüt Mahallesi, 52 bin 100 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Konutların metrekare fiyatları ortalama 1.710 TL ile 3 bin TL arasında değişiyor. 272 konuttan oluşan Zümrüt Mahallesi'ndeki konutların fiyatları 215 bin TL ile 1,811 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Zümrüt Mahallesinde 117 metrekare ile 608 metrekare arasında farklı büyüklüklere sahip Yalı,Villa,Kıyı Konakları, Köşk Evleri, Hisarbahçe Evleri ve Panorama evleri her beğeniye ve bütçeye hitap ediyor. 5 ayrı etapta satışa çıkacak projenin, her etabının teslim süresi yaklaşık 2 yıl sürecek. Zümrüt Mahallesi'ndeki konutlar sahiplerine Mayıs 2014 'te teslim edilecek.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Antepia’da Babalar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı
  • 13.06.2014 10:38

Antepia’da Babalar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı

Babalar Günü’ne özel 10.000 TL indirim fırsatı, hayallerindeki eve kavuşmak iste ...

Antepia’da “Geleneksel Yaza Merhaba” etkinliği düzenlendi
  • 02.06.2014 12:07

Antepia’da “Geleneksel Yaza Merhaba” etkinliği düzenlendi

Antepia’da yaşam tüm enerjisiyle devam ederken 31 Mayıs 2014 Cuma günü “Yaza Mer ...

Antepia satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!
  • 06.08.2013 09:34

Antepia satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

560 bin metrekarelik proje alanıyla dikkat çeken Antepia'nın arsa alanı 1 milyon ...

Sinpaş Antepia öncülük etti, Gaziantep’te lüks konut projeleri patlama yaptı!
  • 18.01.2013 08:24

Sinpaş Antepia öncülük etti, Gaziantep’te lüks konut projeleri patlama yaptı!

Sanayisi ile öne çıkan Gaziantep şehri büyüyen gayrimenkul pazarıyla da kendiden ...

Antepia projesinde fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor!
  • 18.10.2012 11:21

Antepia projesinde fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor!

Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsü yanı başında konumlandırılan Antepia'nın t ...

Sinpaş ve Paralel Yapı ortaklığı Gaziantep’te devam edebilir!
  • 29.09.2012 13:43

Sinpaş ve Paralel Yapı ortaklığı Gaziantep’te devam edebilir!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin GAP'tan sonraki en büyük projesi Antepia'yı hayata ...