maritbet girişmaritbet
Self İstanbul yüzde 20'ye yakın ön talep aldı

Self İstanbul yüzde 20'ye yakın ön talep aldı

KARDEN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, bugün lansmanı yapılan Self İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Avenue Residence ve Symbol İstanbul projeleri ile yatırımcısına yüksek prim getiremn Karden İnşaat, Self İstanbul'da da yüksek kazanç sağlayacak.

Projeyle ilgili bilgiler veren Paşa Karadeniz gerçekleştirilen basın toplatısında projenin merak edilen detaylarını anlattı.

Karadeniz "Sembol'de ilk yatırımcılarımıza yüzde 150 civarında prim kazandırdık. İnsanların ihtiyaçlarına önelik proje üreterek kazandırmayı hedefliyoruz. Bölgedeki daire değerleri 350 bin lira civarında biz ise 229 bin liradan satışa açtık. Yüzde 20'ye yakın ön talep aldık" dedi.

Paşa Karadeniz "Beylikdüzü-Bahçeşehir aksını o bölgenin değerli bir aksı olması için uğraşıyoruz. Konut sektöründe 240 ay çarpanı bir değer kullanıyorum. 240 ayın üzerinde olunduğunda kira çarpanı biraz pahalı anlamına geliyor. Aşağı yukarı geri dönüş süresi 180 ay olarak hesapladık" açıklamasında bulundu.

Self İstanbul projesinin ödeme seçenekleri ile ilgili bilgiler veren Karadeniz "Yüzde 25 peşin, 48 ay vade yapıyoruz. Yüzde 50 peşin getiren müşterilerimizden ise kalan yüzde 50'yi teslimde alıyoruz. Daireni sat getir kampanyasıyla 3 ay içinde mevcut dairenizi satın, yüzde 5 peşinat verin. Şayet satılamazsa yüzde 5'lik peşinatı iade ediyoruz" dedi.  

ARSA GELİŞTİRME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Paşa Karadeniz "Karden olarak projeleri bitirerek hareket etmeyi seviyoruz. Bir projemizin sonuna geldiğimizde yeni yatırımı mutfağımıza alıyoruz. Türkiye'de arsa anlaşması yapıp hemen firmalar inşaata başlıyor. Bu sefer yaşanan sıkıntıları sahada çözmek zorunda kalınıyor. Biz ise tüm hzırlığımızı yapıp sahaya çıkıyoruz. Önümüzdeki dönemde şehir merkezi ve merkezi lokasyonlarda proje üretmeyi hedefliyoruz. Gelecek dönemde daha büyük dairelerin tercih edileceğini düşünüyoruz. Projemizde dairelerimizin yüzde 80'i büyük konutlardan oluşmakta. Sadece yüzde 20'si 1+1. Stüdyo dairemiz bulunmuyor bu projede. Arsa geliştirme çalışmalarımız her zaman devam ediyor. Şu anda kat karşılığı anlaşarak devam etmeyi daha uygun görüyoruz" dedi.

Projenin arsa sahipleri ile ilgili bilgiler aktararak "Projede 4 parseli kat karşılığı anlaşarak geliştirdik. Atmaca Grup, Erpen, Yurtiçi Kargo ve Yavuzcan Otomotiv burada arsa sahipleri. Biz burada anlaşrak proje üretiyoruz" dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşa Karadeniz, Self İstanbul'u anlattı!
  • 28.10.2017 16:07

Paşa Karadeniz, Self İstanbul'u anlattı!

Fiyatların 229 bin liradan başladığı Self İstanbul projesinde satışlar devam edi ...

Self İstanbul'un reklam filmleri!
  • 16.10.2017 17:09

Self İstanbul'un reklam filmleri!

Self İstanbul projesinin reklam filminde kazanç, konum ve eğitim öne çıkıyor. ...

Self İstanbul'da cazip ödeme seçenekleri var!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'da cazip ödeme seçenekleri var!

Karden İnşaat, Self İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme seçenekl ...

Self İstanbul'un metro temalı reklam filmi!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'un metro temalı reklam filmi!

Metro duraklarına 800 ve 1200 metre uzaklıkta yer alan Self İstanbul'un metro te ...

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!

Karden İnşaat'ın yeni projesi Self İstanbul'un okul temalı reklam filmi yayında. ...

Self İstanbul reklam filmi yayında!
  • 16.10.2017 17:07

Self İstanbul reklam filmi yayında!

Karden İnşaat'ın Self İstanbul projesinin reklam filminde "Kazancın Kapısı Arala ...