maritbet girişmaritbet
Selenium Ataköy’de son 30 dairenin satışı sürüyor!

Selenium Ataköy’de son 30 dairenin satışı sürüyor!

Aşçıoğlu’nun modern mimarisi ve nefes alan yaşam alanları ile dikkat çeken projesi Selenium Ataköy’deki son 30 daire, yatırımcılarını bekliyor.

Satışa çıktığı günden itibaren hem oturum hem de yatırım amaçlı büyük ilgi gören Selenium Ataköy projesi; ihtiyaca uygun daire tipleri, sahip olduğu sosyal imkânları ve avantajlı lokasyonu ile şehri ve doğayı bir araya getiren bir yaşamın kapılarını aralıyor. 

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Aşçıoğlu'nun, İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire, yatırımcılarını bekliyor. 

Bugüne kadar gördüğü yoğun ilgi sonucunda yüzde 85'i satılan ve 15 ay sonra yatırımcılarına teslim edilecek Selenium Ataköy'de toplam üç blokta, her ihtiyaca uygun loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin toplam 321 daire bulunuyor. 

selenium ataköy

İstanbul'da iş ve sosyal yaşamın buluştuğu Ataköy'deki avantajlı lokasyonu, ev sahipleri ve yatırımcılara sunduğu fırsatları ve benzersiz sosyal alanları sayesinde konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Selenium Ataköy'de son 30 daire satışa çıkarıldı. 

İç ve dış mimarisindeki estetik ve modernlik ile ferah yaşam alanları sunan; ev sahiplerine ve yatırımcılara vadettiği yüksek prim getirisi ile dikkat çeken Selenium Ataköy zengin sosyal kullanım alanlarına sahip. 

Şehrin merkezinde özlenen doğal ve sağlıklı yaşamın adresi: Selenium Ataköy 

Sosyal olanakları kapsamında cep sinemasından toplantı odalarına, kütüphaneden kuru temizlemeye, çocuklar için oyun bahçesinden daireler için düşünülen depo alanlarına kadar farklı ihtiyaçlara cevap verebilen Selenium Ataköy, aynı zamanda sağlıklı bir yaşamın da vazgeçilmez adresi olmaya aday. 

Selenium Ataköy sakinleri, yaz aylarında güneşlenme terasında güneşin tadını çıkarıp yüzme havuzunda serinleyebilecek; spor alanlarında squash, pilates, yoga yaparak fitness salonunda ise zindelik kazanabilecekler. 

Daire sakinlerine özel SPA & Sağlık Merkezi'nin de yer alacağı Selenium Ataköy, bisiklet parkuru ve yürüyüş pisti ile şehrin merkezinde sağlıklı yaşam ve doğayı ev sahiplerinin ayağına getiriyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aşçıoğlu, Selenium Ataköy'de sona geldi
  • 28.07.2016 09:32

Aşçıoğlu, Selenium Ataköy'de sona geldi

Aşçıoğlu tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde sona gelindi. Ar ...

Ataköy'ün çehresi bu projelerle değişecek!
  • 05.02.2015 16:53

Ataköy'ün çehresi bu projelerle değişecek!

Bakırköy'e bağlı Ataköy bölgesi, son dönemde yeni konut projelerine ev sahipliği ...

Selenium Ataköy proje galerisi
  • 01.01.2014 13:49

Selenium Ataköy proje galerisi

Aşçıoğlu İnşaat tarafından Ataköy'de inşa edilen Selenium Ataköy projesinden kar ...

Selenium Ataköy örnek daire görselleri yayında
  • 28.12.2013 10:08

Selenium Ataköy örnek daire görselleri yayında

Aşçıoğlu tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinin örnek daire görs ...

Selenium Ataköy'de sanat galerisi açıldı!
  • 27.03.2017 10:28

Selenium Ataköy'de sanat galerisi açıldı!

Yaşamın başladığı Selenium Ataköy'de BLOK art space iş birliğiyle “Showroom” adı ...