maritbet girişmaritbet
Seba Palm Bodrum'un inşaatına yakında başlanacak!

Seba Palm Bodrum'un inşaatına yakında başlanacak!

İstanbul ve Bodrum'da çeşitli projelerde yer alan Seba İnşaat özellikle yabancı satışı hedefleyerek üç yeni projeye hazırlanıyor.

Mimar Koray Yavuzer, daire sahiplerine 5 yıldızlı otel keyfi yaşatmayı istediklerini belirterek, şöyle konuştu: "Farklı tasarlanmış dışardan da ücretli misafir kabul edecek bir Beach Club konsepti üzerinde çalışıyoruz. 3 farklı havuzu, 2 farklı restoranı olacak bu plajda çocuklar için su kaydıraklan, yetişkinler için her noktası ile manzaraya hakim ve kuytu güneşlenme terasları, voleybol sahası, tenis kortu, fin hamamı, masaj gibi aktiviteler de var. Kısacası daire sahipleri evleri dışında 5 yıldızlı bir tatil köyü keyfini satın alacaklar." 
 
Türkiye'nin en önemli tatil noktalarının başında gelen Bodrum, uluslararası terminalinin açılışının ardından yurt dışından direk uçuşlara olanak sağlamasıyla yeni bir avantaj kazandı. 
 
Bir çok yatırımcıyı harekete geçiren yeni avantajlar, Bodrum'un yıldızım parlatıyor. Seba İnşaat, Güllük'te havaalanına 15 kilometre uzaklıkta Ada Bükü koyunda Seba Palm projesini başlatmaya hazırlanıyor. Seba İnşaat yeni projesinde Bodrum'un hareketli yaşamının aksine "sakinlik" temasım ön plana çıkarmayı hedefliyor. Koray Yavuzer Mimarlık Ofisi tarafından yapılacak proje, özellikle yabancı yatırımcılan hedefliyor. 
 
Bodrum yatırımları 1998'den bugüne İstanbul projeleri üe eş zamanlı olarak Bodrum'da da faaliyet gösteren Seba İnşaat, Gündoğan, Yalıkavak ve Güllük'te üç yeni konut projesini hayata geçirecek. 
 
Bodrum projelerinden sorumlu Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, gerçekleştirdikleri Bodrum yatırımları ile İstanbul'da olduğu gibi 'marka projeler' oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti. Keçeli, aynca Seba İnşaat'ın, Bodrum'un değerine, uzun yıllardır inandığım ve bölgedeki yatırımlarına devam edeceklerini belirtti. 
 
Havaalanına 10 dakika Seba Palm'ın Mimarı Koray Yavuzer ise proje hakkında şunları söyledi: "Seba İnşaat'ın Bodrum'daki en son yatırımı Güllük'te, havaalanına 15 kilometre uzaklıkta Ada Bükü koyunda yer alacak olan Seba Palm (Port). 2013 Haziran'da yaşamın başlayacağı proje, Maya Köyü ve Regnum Bargilia projelerine komşu. Yeni uluslararası terminali ile birlikte yurt dışından da direk ulaşıma açılan Bodrum Milas Havaalanı'na 10 dakika mesafede olan bu arsa gerçekten masmavi, temiz denizi, sakinliği ve huzurlu atmosferi ile öne çıkıyor. Gittiğinizde Bodrum'un diğer koylarındaki telaş ve trafikten uzak olabildiğince dingin bir hava hemen sizi sarıyor." 
 
Güncel malzemeler Yavuzer, yatırımcı Seba İnşaat'ın arsayı satın almasından önce Danimarkalı bir mimarlık firması tarafından arsaya bir proje yapılmış ve temellerinin atılmış olduğunu belirterek, "Biz K.Y. Mimarlık olarak gerek dış cephe gerekse de iç mimari olarak güncel ihtiyaçlar ve güncel malzemeler ile projeye bir mimar dokunuşu getirdik" değerlendirmesini yaptı. 
 
Yurtdışında tanıtım yapacak 
 
Yurtdışına da tanıtım yaparak yabancı müşterileri de hedeflerine aldıklarım söyleyen Koray Yavuzer, "Özellikle yabancı yatinmcüara da açık olan proje bu yıl eylül ayında başlayacak. Yurtdışında tanıtımlarının yapüması planlanan evlerde toplu satış imkanı da sunulacak. Kurumsal satışa önem veriyoruz. İş arkadaşlan birlikte bir sitede yaşayacak" dedi. 
Yavuzer, özellikler plaj kısmında projenin iddialı olduğunu anlatarak, "Sosyal tesis havuzlar ve plaj konusunda iddialıyız. Projemizi satın alan dostlarımız güneyde birinci sınıf tatil köyünde bulunan her türlü aktiviteye rahatlıkla ulaşacak. Dışardan ücretli kullanımı da düşünülen ciddi bir beach club projesi üzerine çalışıyoruz" diye konuştu. 
 
Projeden detaylar 
 
7255 metrekare arsa üzerinde 10 blok ve toplamda 32 daireden oluşan projede 8 adet 2+1,4 adet 4+1,12 adet teras daire ve 20 adet bahçe dubleksi olmak üzere çeşitli konut alternatifleri satışa sunuldu. 
 
Ayrıca projede, özel güneşlenme terasları, iskele, kumsal, health club ve vitamin bar da bulunuyor. 
 
Daire sahiplerine istedikleri lüksü ve konforu yaşatıp ihtiyaç duyulanın dışında mekanlar ve odalar planlanmadı. 
 
Her daire tipinde özellikle ihtiyaç kadar alan ve minimal planlama esas alındı. 
 
Modern mimarisi ve sıra dışı çizgisiyle hemen farkedilen projemizde plaj evi konseptinde ilk öne çıkan unsur geniş teraslar. 
 
Hürriyet Emlak/Çilem Kaya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Palm Bodrum'un inşaatına yakında başlanacak!
  • 26.08.2012 12:49

Seba Palm Bodrum'un inşaatına yakında başlanacak!

İstanbul ve Bodrum'da çeşitli projelerde yer alan Seba İnşaat özellikle yabancı ...