maritbet girişmaritbet
Seba Flora Evleri Levent'te 1 milyon 650 bin dolara!

Seba Flora Evleri Levent'te 1 milyon 650 bin dolara!

Ortaköy vadisine hakim bir alanda konumlanan Seba Flora'nın arsa alanı 15 bin 12 metrekare. Yeşile yapılan geniş terkler içerisinde yer alan projenin yapım malzemelerinde de bu uyuma dikkat edildi, ahşap malzeme ile kaplanan cepheleriyle, bir bütünlük sağlandı

 

"Doğal olarak şehirli" sloganıyla lanse edilen Seba Flora, Levent'te hayata geçirildi. Konutların teslim edildiği ve yaşamın başladığı Seba Flora, 64 konuttan meydana geliyor. 8 blok halinde yükselen Seba Flora'da her blokta 2 çatı, 2 bahçe dubleks ve 4 normal daire yer alıyor.
 
Seba Flora'da satışa süren dublekslerin fiyatları 1 milyon 650 bin dolar olarak belirlendi. Kapalı spor salonu, kapalı havuz, açık havuz ve kapalı otoparkın bulunduğu Seba Flora, 7 gün 24 saat güvenlik mevcut.
 
Ortaköy vadisine hakim bir alanda konumlanan Seba Flora'nın arsa alanı 15 bin 12 metrekare. Yeşile yapılan geniş terkler içerisinde yer alan projenin yapım malzemelerinde de bu uyuma dikkat edildi, ahşap malzeme ile kaplanan cepheleriyle, bir bütünlük oluşturuldu.
 
Seba İnşaat projesi olan Seba Flora'da 24 saat kameralar ile merkezi güvenlik kontrolü yapılıyor. Deprem güvenlik sisteminin monte edildiği Seba Flora'da dijital interkom sistemi ve daire içlerinde görüntülü ve sesli kapı telefonu sayesinde blok girişini görüntüleme olanağı ve tüm dairelerden güvenliği arayabilme, gerektiğinde güvenlik tarafından aranabilme olanağı sağlanıyor.
 
Seba Flora İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0530 762 52 02
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Flora Evleri Levent'te 1 milyon 650 bin dolara!
  • 17.09.2012 13:18

Seba Flora Evleri Levent'te 1 milyon 650 bin dolara!

Ortaköy vadisine hakim bir alanda konumlanan Seba Flora'nın arsa alanı 15 bin 12 ...

Seba İnşaat'tan Cendere'ye 3 yeni proje!
  • 05.06.2012 15:36

Seba İnşaat'tan Cendere'ye 3 yeni proje!

Levent'te gecekonduların ağırlıkta olduğu Levazım'da lüks konut projesi 'Seba Fl ...