maritbet girişmaritbet
Sea Pearl Ataköy'de teslimler tamam, hayat başladı!

Sea Pearl Ataköy'de teslimler tamam, hayat başladı!

Kuzu Grup imzasıyla inşa edilen Sea Pearl Ataköy projesinin ilk etabında teslimler gerçekleşti, yaşam başladı.

İhtişam ve lüks kavramlarının yeniden yorumlandığı, İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı.

Mavinin her tonunun, yakamozların, yunusların, martıların, yıldızların, güneşin doğuşu ve batışının eşsiz güzelliği içinde, en değerli inciler gibi parıldayan ihtişamlı bir yaşam sunan SeaPearl Ataköy'de yepyeni bir heyecan yaşanıyor. Projenin ilk etabında yaşam başladı. 

SeaPearl Ataköy'de, yaşam alanlarının her odası, kesintisiz ve muhteşem Marmara Denizi manzarasına açılıyor. Ahşap zeminli, doğal çimli ve geniş teraslı kat bahçelerinde günün 24 saati eşsiz manzaranın tadı çıkarılabiliyor. Projeye, trafikte kalmadan deniz yolu ile ulaşım sağlanıyor.

2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle inşa edilen SeaPearl Ataköy'de toplam 1401 konut yer alıyor. 20 katlı 4 bloktan ve 631 konuttan meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ile 398 metrekare arasında değişen 1+1'den 4,5+'1'e kadar farlılık gösteren konut tipleri bulunuyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu projenin ilk etabında metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. 

Bin 200 metre sahil bandı

Ev sahiplerini her gün sultanlar gibi ağırlamaya hazır barok tarzı büyüleyici peyzaj alanı, Osmanlı ile Fransız saray mimarisinden esinlenerek tasarlanıyor. Geçmişten geleceğe benzersiz dokunuşlarla duyguları taçlandıran ve araç girişi olmayan 33 bin metrekarelik bu alan, 1.200 metre uzunluğundaki sahil bandıyla bütünleşiyor. 

Zengin sosyal olanaklarıyla da dikkat çeken SeaPearl Ataköy'de her bloğun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, deniz kenarında yürüyüş imkanı, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası ve barok tarzı peyzaj alanı da bulunuyor. 

Büyüleyici mimari

SeaPearl Ataköy, ihtişamlı yaşamı en tutkulu haliyle mimarisine de yansıtıyor. Dalgalardan ilham alan dış hatlarıyla, denizin ruhu blokların görünümüne yansıyor. SeaPearl Ataköy'deki 4 blok, alt katlardan yukarıya çıktıkça, yeşil tonlarından gri ve mavi tonlara dönüşerek, yeryüzünü gökyüzüyle buluşturuyor. Ataköy'e bakan arka cephesinde yer alan modernize edilmiş Selçuklu motifleri ve görkemli girişleriyle İstanbul'un siluetine özgün bir hava katıyor.

Jumeirah markası SeaPearl Ataköy'de

Proje içerisinde, aldığı ödüller ve hizmet kalitesiyle tüm dünyada tanınan Jumeirah'ın işletmesini üstlendiği 2019 yılında hizmet vermeye başlaması planlanan 202 oda ile 62 rezidanstan oluşan 5 yıldızlı otel, içinden sular geçen benzersiz bir lobi alanı ve mimari tasarımıyla dikkat çekiyor. Rezidans biriminde alanları 44 ila 298 metrekare arasında değişen 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteren konutlar bulunuyor. Otel biriminde ise alanları 47 ila 480 metrekare arasında değişen standart, junior suite, executive suite, hospitality suite ve presidental suite yer alıyor.

Dünyanın en büyükleri arasında

Yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda proje hayata geçiren Kuzu Grup, bu yıl 11 basamak yükselerek, ENR listesinde 130'uncu sırada yer aldı. Yaklaşık 75 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren, tamamlanan 500'ün üzerinde proje ve 100 binden fazla konuta imza atan Kuzu Grup, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 2015 yılında 151'inci, 2016 yılında ise 141'inci sırada yer almıştı.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Portföyüne Sea Pearl'ü ekleyen Nevita, 2.2 milyar TL ciro hedefliyor!
  • 16.09.2021 12:02

Portföyüne Sea Pearl'ü ekleyen Nevita, 2.2 milyar TL ciro hedefliyor!

Nevita, yeni yapılanması Nevita Luxe ile Türkiye’de 1 milyon dolar ve üzeri değe ...

Sea Pearl Ataköy 1,5+1 Sanal Tur Örnek Daire Çekimi
  • 19.08.2021 16:36

Sea Pearl Ataköy 1,5+1 Sanal Tur Örnek Daire Çekimi

Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl projesi Kuzu Grup tarafından inşa ediliyor. ...

Merak edilmeyi hak eden bir yer!
  • 04.02.2019 15:51

Merak edilmeyi hak eden bir yer!

Ev turu için Sea Pearl Ataköy projesinin 1,5+1 dairesini gezdik. ...

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!
  • 20.11.2017 17:50

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!

Emlaktasondakika.com yepyeni bir programla daha karşınızda... Ev almak ve yatırı ...

Hangi Proje'nin bu haftaki gündemi Sea Pearl Ataköy!
  • 16.11.2017 16:01

Hangi Proje'nin bu haftaki gündemi Sea Pearl Ataköy!

Emlaktasondakika.com'un yeni programı Hangi Proje, ilk haftasında Sea Pearl Atak ...