maritbet girişmaritbet
Sayfiye her keseye uygun ödeme şartlarıyla cezbediyor

Sayfiye her keseye uygun ödeme şartlarıyla cezbediyor

Ormanda yürüyüş yapmak, doğayla iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin özlemle beklediği Sayfiye’ye yoğun ilgi sürüyor

Esnek ödeme planlarıyla dikkat çeken proje kısa sürede başarılı bir satış grafiği yakaladı.

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi “Sayfiye”ye yoğun talep devam ediyor. Kısa bir sürede başarılı bir satış grafiği yakalayan proje, Eylül ayı itibariyle başlattığı kampanya farklı ödeme planlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere avantajlar sunmaya devam ediyor.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, Sayfiye'deki başarılı satış grafiğini ile ilgili olarak “Konut sahibi olmak isteyenler için 4 farklı ödeme seçeneği sunduk; gerek yatırım gerekse oturum amaçlı almak isteyenler sunduğumuz ödeme avantajlarını değerlendirerek kampanyamızdan yararlandılar” dedi. 

Esnek ödeme planlarının oldukça büyük ilgi gördüğünü sözlerine ekleyen Dinçer, “Sayfiye'de özel fırsatlardan yararlanmak isteyenlerden gelen talepler üzerine kampanyamıza devam edeceğiz” dedi. 

Sayfiye Projesi'nde ödeme avantajlarının müşterileri tarafından büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken Dinçer, seçeneklerde; flexi ödeme modeliyle peşinat miktarının müşteri tarafından belirlenebildiğini söyledi. Kendi gelirlerine ve ödeme tarihlerine göre bütçelendirdikleri ödeme planları ile Sayfiye'li olmak artık çok kolay dedi. Kampanyadaki ödeme planlarını şekillendirirken her bütçeye göre Sayfiyeli olabilmek üzere alternatiflerimizi oluşturabilmeye dikkat ettik. Teslimde evini satıp taşınmak isteyen yada primleriyle yatırım yapmak isteyen ayrıca elindeki mevcut birikimini değerlendirmek isteyenlere özel ödeme planları hazırladık.” dedi. Sözlerini “Kampanyanın ilk günlerinden itibaren almış olduğumuz ilgi İstanbul'daki ilk konut projesini yapan Rönesans markasına olan güveni de göstermiş oldu.” şeklinde sonlandırdı.

Ormanda yürüyüş yapmak, doğayla iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin özlemle beklediği Sayfiye, Aydos Ormanı'nın yanı başında ve Adalar manzarasıyla diğer projelerden farkını ortaya koyuyor. Ev sahiplerine “sayfiye tadında bir hayat” sunmayı amaçlayan proje, TEM-E5 bağlantı yolu, E-5 ve Kartal Metro istasyonuna olan yakınlığı  ile ulaşım rahatlığına da sahip. 

rönesans sayfiye foto galerisi

“Hem adalar hem de orman manzarası keyfi yaşayacaksınız”

Sayfiye Projesinde geniş seçenekte daireler olduğunu söyleyen Dinçer, “Bahçeli 1+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks, teraslı 2+1, teraslı 3+1 gibi geniş daire seçeneklerinin yanısıra  1+1'den 3+1'e kadar 68 ile 186 m2 arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor”  ifadelerini kullandı. Dinçer, “Hem Adalar hem de orman manzarasının keyfini doyasıya sunmak üzere, Sayfiye'de bazı dairelerde 10 m2 büyüklüğe varan geniş balkonlar bulunuyor. Teraslar ise 20 m2'den başlayıp 70 m2'ye kadar çeşitlilik gösteriyor" dedi. 

Toplam inşaat alanı 50 bin metrekare

Yaklaşık 14 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Sayfiye'nin 8 bin 500 metrekare yeşil alan, bin 500 metrekare ise sosyal tesis alanı olduğuna dikkat çeken Dinçer, projenin toplam inşaat alanının ise yaklaşık 50 bin metrekare olduğunu söyledi.  Sayfiye'nin sosyal hayata yönelik zengin bir kompleks olduğuna dikkat çeken Işıl Dinçer, açılabilir kapalı havuz, sauna, fitness; basketbol, voleybol oynanabilen çok amaçlı saha, sinema salonu, çardaklar, yürüyüş alanları, koşu parkurları ve çocuk oyun alanları gibi geniş sosyal imkanlar var” şeklinde konuştu.

Rönesans Sayfiye İletişim Bilgileri;

Web: http://www.ronesanssayfiye.com.tr/
Telefon: 444 76 75

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Işıl Dinçer 'Rönesans Maltepe için tarih son çeyrek'
  • 29.01.2015 14:20

Işıl Dinçer 'Rönesans Maltepe için tarih son çeyrek'

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, Sayfiye projesini anlat ...

Kartal'daki o projenin yeni reklam filmi yayında!
  • 23.10.2014 09:56

Kartal'daki o projenin yeni reklam filmi yayında!

Rönesans GY'nin ilk konut projesi olan Kartal Rönesans Sayfiye'nin reklam filmi ...

Rönesans Kartal Sayfiye projesinin genel görselleri yayında
  • 18.04.2014 11:41

Rönesans Kartal Sayfiye projesinin genel görselleri yayında

Kartal'da hayata geçirilecek olan Sayfiye projesinin genel fotoğrafları emlaktas ...

Rönesans Sayfiye Kartal örnek daire görselleri
  • 18.04.2014 10:26

Rönesans Sayfiye Kartal örnek daire görselleri

Mimarisi ve manzaralı daireleriyle dikkat çeken Rönesans Sayfiye projesinin örne ...

Sayfiye Kartal, 1 yılda yüzde 50 kazandırdı
  • 07.05.2015 15:25

Sayfiye Kartal, 1 yılda yüzde 50 kazandırdı

Rönesans Konut İstanbul’daki ilk projesi Sayfiye'de yatırımcısına 1 sene de yüzd ...

Ev almak isteyenlere Rönesans ve Garanti'den destek!
  • 23.02.2015 12:35

Ev almak isteyenlere Rönesans ve Garanti'den destek!

Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Kartal’da yükselen Sayfiye projesi için güçl ...