maritbet girişmaritbet
Say Yapı, 'yooistanbul’ projesi ile Emlak Fuarı'nda

Say Yapı, 'yooistanbul’ projesi ile Emlak Fuarı'nda

Say Yapı tarafından Beşiktaş Ortaköy'de hayata geçirilen Philippe Starck imzalı 'yooistanbul' CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor.

Lüksün tanımını yeniden şekillendiren, İstanbul'un kalbindeki dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck imzalı “yooistanbul” projesi, fark sunan tüm detaylarını Hall 8‘ deki standında ziyaretçileri ile paylaşıyor.

Bir Digicom Grup şirketi olan ve 2005 yılında kurulan Say Yapı Teknoloji, boğaz ve doğa manzaralı “yooistanbul” projesiyle son derece lüks ve konforlu bir yaşam vaat ediyor. İstanbul'un tam kalbinde; ‘Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu' üçgeninin tam merkezinde inşa edilen ve gayrimenkul sektöründe fark sağlayan ‘yoostanbul' projesi tüm lüks ve konforüstü detayları ile fuar ziyaretçileriyle buluşuyor.

Hem kazançlı hem de lüks bir yaşamı isteyenlerin tercihi olan yooistanbul'da, 22 bin metrekarelik alan üzerinde 11 blok yer alıyor. Eşsiz Boğaz manzarasını kucaklayan proje ayrıca doğa ile iç içe bir yaşamı da beraberinde getiriyor. Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu üçgeninin tam merkezinde yer alan projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor.

‘yooistanbul' projesi dünyaca ünlü tasarımcı Phillipe Starck'ın estetik ve işlevsellik anlayışını yansıtan rezidansları, çarpıcı detaylar ile ayrışan özel lobisi, club house'u, spası, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk kulübü, fitness merkezi, yoga odaları, yürüyüş alanları ve geniş bahçeleriyle ayrıcalıklı bir yaşam arayanların adresi olacak.

Say Yapı, ayrıca fuar ziyaretçilerine restorasyonunu yaptığı; Boğaz'ın en güzel semtlerinden Yeniköy'de bulunan tarihi Sandoz Yalı'sı ve İstanbul'un parlayan yıldızı Silivri'de bulunan Starlife Silivri projesini de tanıtımını yapacak.
CNR Emlak 2015 fuarında tüketiciler yüzlerce projeyi aynı anda görüp, değerlendirme imkanı buluyor. Bu sene fuara Avrupa Birliği Ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün Kuveyt gibi pek çok ülkeden 40 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. 

Yorum Yaz