maritbet girişmaritbet
Say Yapı, Panteras 2 projesine yatırım yaptı!

Say Yapı, Panteras 2 projesine yatırım yaptı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon firması, Aydın'daki Panteras 2 konut projesine yatırım yaptı.

Aydın'da hayata geçirilmekte olan Panteras 2 konut projesine, Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon firması yatırım yaptı. 2018 yılında 1 milyon 500 bin lira hasılat beklenen projeye yapılan yatırımın detayları ve firmanın açıklaması şöyle;

Bilindiği üzere ortaklığımız esas olarak kurumsal kimlik ürünleri, ahşap mobilya ve yapı elemanları ile şehir mobilyaları alanlarında faaliyet göstermekte olup üst yönetimimiz tarafından faaliyet alanlarının çeşitlendirilmesi amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda ortaklığımızın mukim bulunduğu İzmir ili ve yakın çevresindeki gayrimenkul projeleri takip edilmekte olup bilhassa diğer faaliyet alanlarımız ile dikey sinerji yaratacak fırsatlar kollanmaktadır.

Bu çerçevede Aydın ilinde belirli gayrimenkul projeleri gerçekleştirmiş ve gerçekleştirme olan Arman Noyan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin Söke'de yürütmekte olduğu Panteras II konut projesine yapı malzemelerinin tedariğinin finansmanı ve ariyet vasıtasıyla ekipman sağlanması aracılığıyla yatırım yapılarak karşılığında hasılat ortaklığı üzerinden gelir elde edilmesine yönelik bir ticari mutabakata varılmış bulunmaktadır. 

Ortaklığımız tarafından Panteras II projesi kapsamında 2018 yılı içerisinde 1.500.000 TL hasılat elde edilmesi öngörülmektedir.

Yorumlar

  1. Arzu gündüz Avatar imageArzu gündüzsays:

    Böyle rezil bi firma tanımadım 2017 de başlayan ama hala teslim edilmeyen dairelerimiz var muattabimiz Mustafa Yalçın ama çözüm yok ortada ev yok ne tapularimizi veriyorsunuz nede paramızı iade ediyorsunuz yazık ya valla yazık insanların hayatlarıyla oynuyorsunuz....

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Say Yapı, Panteras 2 projesine yatırım yaptı!
  • 11.11.2017 15:29

Say Yapı, Panteras 2 projesine yatırım yaptı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon firması, Aydın'daki Panteras 2 konut projesine y ...