maritbet girişmaritbet
Sarıyer Taş Konaklar’da 650 bin dolara!

Sarıyer Taş Konaklar’da 650 bin dolara!

Sarıyer Bahçeköy’de 4053 metrekare alan içerisinde inşa edilen Taş Konaklar’da fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor


 


Sarıyer Bahçeköy'de 4053 metrekare alan içerisinde inşa edilen Taş Konaklar, doğanın kucağında, görkemli tarihi mimari dokuyu yeniden canlandırıyor. 2 bin metrekarelik yeşil alana sahip Taş Konaklar Sarıyer, Osmanlı ve Selçuklu'nun mimari çizgisini günümüzün modern yaşamına uyarlıyor.

Tarihin ve doğanın tüm güzelliklerini barındıran Taş Konaklar, Tarabya, Sahilyolu ve Maslak'a 5 dakika,  Levent' e 10 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 7 dakika, Çevreyolu'na 12 dakika ve Hasdal TEM bağlantı noktasına ise sadece 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Taş Konaklar projesinin pazarlama ve satış çalışmalarını RE/MAX Ahenk Ofisi gerçekleştiriyor.
 
Taş Konaklar, Belgrat Ormanları'nın temiz havası ve eşsiz manzarasına sahip, doğa güzelliklerini günümüze kadar saklayan bölgede, stresten arınmış bir yaşam sunuyor. Taş Konaklar evlerinde bahçe dubleksi ve çatı dubleksi ile ara kat seçenekleri de yer alıyor. Taş Konaklar'da 325 metrekare ve 375 metrekare arasında değişen dubleksler ile 175 metrekare ile 245 metrekare arasında değişen ara kat daireler 650 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin tüm incelikleri, modern tarz ile birleştirilerek inşa edilen Taş Konaklar, tarihten günümüze uzanan bir sentez sunuyor. Taş Konaklar, ulaşım kolaylığı, temiz havası ve tarihten ilham alan mimari özelikleri ile diğer projelerden ayrılıyor. Taş Konaklar Sarıyer, açık havuz, çocuk havuzu ve güneşlenme terasları ile sakinlerine tatil ayrıcalığı da sunuyor. Ayrıca, çatı dubleksi daireler, doyumsuz bir Boğaz manzarasına sahip bulunuyor. 
 
 

Taş Konaklar letişim bilgileri
Tel: 0212 342 4 342

 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz