maritbet girişmaritbet
Sarıyer Park'ta anahtar teslim konutlar

Sarıyer Park'ta anahtar teslim konutlar

Hemen anahtar ve tapu teslimi yapılabilecek durumda olan Sarıyer Park'ta 190-280 metrekare aralığındaki bahçe dubleksleri 650 bin dolardan satılıyor

Propa İnşaat, Sarıyer'in merkezinde Sarıyer Park adı altında bir prestij projesini hayata geçirdi. Bulunduğu konum nedeniyle son derece cazip projelerden biri olan Sarıyer Park, konumunu pekiştirecek bir mimariyle inşa edildi. Butik bir site anlayışıyla inşa edilen Sarıyer Park'ta tüm konutlar, 180 derece açıyla boğaz, deniz ve yemyeşil orman manzarasını görüyor.

Manzaraya açılan tam boy pencereler sayesinde iç mekânların güneş ışığını almasıyla aydınlık ve ferah yaşam alanları oluşturulmaya özen gösterilmesi bir başka önemli detay. Özellikle kadınlar düşünülerek mutfakların oldukça geniş tutulduğu konutların hepsi güney cepheli. Dolayısıyla hepsi aynı manzaraya sahip.
Tüm detaylarında lüks malzemelerin kullanılmasına özen gösterildiği projeyi cazip hale getiren bir diğer önemli ayrıntı da mutfağın ankastre beyaz eşyalarla teslim edilmesi.

6 dubleks daire kaldı
Sarıyer Park Evleri, şehrin uzağında ama bir o kadar yakınında olarak tanımlanabilecek projelere verilebilecek örneklerden. Çünkü projeden Sarıyer sahiline 1 dakika, Maslak ve İstinye'ye 10 dakika ve Levent'e 15 dakikada ulaşım sağlanıyor. Ayrıca inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan Çayırbaşı tüneli sayesinde şehir merkezi, projeye daha da yakınlaşacak gibi görünüyor.
Hemen anahtar ve tapu teslimi yapılabilecek durumda olan Sarıyer Park, 13 bahçe ve 13 çatı dubleksi olmak üzere toplam 26 üniteden oluşuyor. 20'si satılan evlerden geriye dördü bahçe, ikisi çatı dubleksi olmak üzere sadece altı dubleks kaldı. Projede 190-280 metrekare aralığındaki bahçe dubleksleri 650 bin dolardan, 222 - 280 metrekare arasındaki çatı dubleksleri ise 775 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kaynak: Milliyet Emlak

İletişim bilgileri:

Web: www.sariyerpark.com

E-posta: [email protected]

Tel: (0212) 242 15 30

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sarıyer Park'ta anahtar teslim konutlar
  • 11.03.2010 00:14

Sarıyer Park'ta anahtar teslim konutlar

Hemen anahtar ve tapu teslimi yapılabilecek durumda olan Sarıyer Park'ta 190-280 ...