maritbet girişmaritbet
Sancaktepe'ye 550 milyon liralık lavanta bahçesi!

Sancaktepe'ye 550 milyon liralık lavanta bahçesi!

Suryapı, Lavender projesi ile Sancaktepe bölgesine değer katacak.

İstanbul Sancaktepe'deki proje 43 dönüm arsa alanı üzerinde üç farklı tip konut blokları ile 105 bin metrekare inşaat alanına sahip. 535 konut ve cadde mağazaları yer alan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşan 29 farklı daire tipi bulunuyor. Proje, lavanta bahçeleri ve gölet alanı ile dikkat çekiyor. Sancaktepe'nin gelişimi ve primi ile dikkat çektiğini belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, lavanta kokan bahçeleri, göletler, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan Tem'e komşu vizyon bir proje hazırladıklarını dile getirdi. Projenin 550 milyon TL yatırım değerine sahip olduğunu söyleyen Elmas, “Üçüncü köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede biz de Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi

ÇOCUKLARA ÖZEL ALANLAR

Projede yürüyüş parkurları, piknik alanları, açık yüzme havuzu, iki kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, amfi sahne, açık spor alanları, avlu bahçeleri, çardaklar, kafe, fitness alanı, sauna, hamam, pilates odası, yoga salonu, hobi alanları ve yarı olimpik açık yüzme havuz bulunyor. Çocuklara özel alanlar tasarlanan projede Kızılderili evleri, korsan gemileri, kulübeleri, macera parkları, trambolin, masa tenisi alanları, kaykay pisti, paten sahası, akülü araç kullanım alanı, bisiklet yolu gibi farklı yaş gruplarına uygun aktivite alanları da yer alıyor.

METROYA YAKIN

Üç cephesinden yola bağlantılı olan projenin Tem otoyoluna da cephesi bulunuyor. Kuzey Marmara otoyoluna, hızlı tren hattına komşu konumda yer alan Lavender tamamlanmak üzere olan Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun Samandıra durağına yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Metro ağı ile Sancaktepe'den Üsküdar'a 20 dk. Yenikapı'ya 30 dk. Taksim'e ise 45 dk. da gidilebilecek. Lavender ayrıca günlük hareketi 100 bin kişi civarında olacak olan 4 bin 100 yatak kapasiteye sahip Türkiye ve Avrupa'nın planlanan en büyük şehir hastanesine, yapılması planlanan devlet üniversitesine ve Anadolu yakasındaki tek durağı Sancaktepe'de olan hızlı tren hattına komşu konumda yer alıyor. Projede konutların büyüklükleri 57 metrekare ile 226 metrekare arasında değişiyor. Gölet kıyısında az katlı yalı tipi daireler de bulunuyor. Göletler etrafında konumlanmış 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan göl blokları her katta bulunan iki dairesi ile müstakil bir yalı dairesi gibi hazırlandı. Projede lansman dönemine özel bir kampanya hazırladıklarını belirten Elmas, konutları 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduklarını dile getirdi. Elmas, Kasım 2018'de teslim edilecek projede ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme imkânı da sunduklarını kaydetti.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Suryapı Lavender reklam filmi!
  • 18.02.2017 13:22

Suryapı Lavender reklam filmi!

Suryapı'nın yeni projeleri arasında yer alan Lavender'in reklam filmi emlaktason ...

Sancaktepe'ye 550 milyon liralık lavanta bahçesi!
  • 22.05.2016 07:59

Sancaktepe'ye 550 milyon liralık lavanta bahçesi!

Suryapı, Lavender projesi ile Sancaktepe bölgesine değer katacak. ...