maritbet girişmaritbet
Sancaktepe'nin çehresi Adres Koru Evleri'yle değişiyor!

Sancaktepe'nin çehresi Adres Koru Evleri'yle değişiyor!

Bayraktar İnşaat'ın 320 konutluk Adres Koru Evleri projesinde kaba inşaat bitti, yaşam Nisan 2018'de başlıyor.

44 yıllık geçmişiyle sektörün köklü kurumları arasında yer alan Bayraktar İnşaat, Sancaktepe'deki yeni projesiyle adından söz ettiriyor. Erdoğan Bayraktar tarafından kurulan şirketin Adres Koru Evleri ismiyle inşa etmekte olduğu yeni yatırım, konut alıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ödeme seçeneğine göre yüzde 15'e varan indirim fırsatlarının sunulduğu Adres Koru Evleri'nde satış seviyesi kısa sürede yüzde 20'lere ulaştı. Projenin hemen altından arsada yeni bir yatırım yapacak olan Bayraktar İnşaat, Avrupa Yakası'nda da arsa görüşmelerini sürdürüyor.

Emlaktasondakika.com olarak görüştüğümüz Bayraktar İnşaat Genel Koordinatörü Serdar Emiral, Adres Koru Evleri'yle birlikte firmanın yeni yatırımlarını anlattı. İşte o röportaj…

Adres Koru Evleri nasıl bir proje?

“1973 yılında Erdoğan Bayraktar tarafından kurulmuş bir firmadan bahsediyoruz. Adres Koru Evleri projesi aslında Bayraktar İnşaat olarak direkt ismimizi koyduğumuz ilk yatırımımız diyebiliriz. Konumu itibariyle merkezi bir noktada yükselen projemiz eğitim kurumlarına da yakınlığıyla ilgi görüyor. Yeni yapılan Ataşehir İstanbul Finans Merkezi'ne ise 12 kilometre uzaklıktayız”

“22 bin metrekare alana kurulan Adres Koru Evleri projemizde 320 daire ve 37 dükkana yer verdik. En önemli özelliklerinden birisi, 22 bin metrekare alanın 14 bin metrekaresini yeşil alana ayırdık. Araç otoparklarımızı yerin altına alarak özellikle çocuklarımız için rahat alanlar bıraktık”

4 dönümlük doğal korusu var

“Projemizin içinde 4 dönümlük bir koru var, doğal bir korudan bahsediyoruz. Çocuk kreş alanıyla birlikte birçok sosyal donatı alanını bir arada sunuyoruz. 320 dairemizin 312'sini satıp kalan 8 daire ve kafeteryayı site yönetimine bırakıyoruz. Burada amacımız aidatları maksimum seviyede azaltmak”

“Adres Koru Evleri'nde aile konseptini ön plana çıkardık, bu nedenle projemizde stüdyo ve 1+1 dairelere yer vermedik. Her daireye 5 metrekare depo ve otopark alanı ayırdık”

Bölge halkının projeye ilgisi nasıl?

Projemizle ilgili çok reklam yapmadık. Buna rağmen yoğun biri ilgiyle karşılaştık. Dairelerimizin metrekare fiyatları 3 bin 400 lira ile 4 bin 400 lira arasında değişiyor. Satış ofisimize gelen ziyaretçilerimizin birçoğu konut alıyor, bu doğrultuda yüzde 20'ye yakın bir satış seviyesine geldik.

Kabalar bitti, Nisan 2018'de teslim

Projenin kaba inşaat bitti, dış cephe çalışmalarına başladık. Teslimlerini Nisan 2018'de gerçekleştireceğimiz Adres Koru Evleri'nin büyük bir bölümünü bu süre içerisinde satmayı hedefliyoruz.

Ödeme seçenekleri nasıl?

"Anlaşmalı olduğumuz bankalar üzerinden konut kredisi kullanılabiliyor. 120 ay vadeli ödeme seçeneğinin dışında kendi bünyemizde 48 aya kadar sıfır faizle ev sahibi yapabiliyoruz. Ayrıca yapılacak ödemelere göre yüzde 15'e varan indirim uygulayabiliyoruz. Her gelen müşterinin ödeme gücüne göre seçenekler sunuyoruz"

Kamu yatırımları Sancaktepe'ye neler katıyor?

"Anadolu Yakası'nda Sancaktepe, en hızlı gelişen ilçelerden birisi diyebiliriz. Arazi açısından çok şanslı bir ilçe ve hızlı gelişimini sürdürüyor. Bayraktar İnşaat olarak Sacnaktepe'de devam edeceğiz ve yeni projeler için görüşmelerimizi sürdürüyoruz"

Hangi bölgelerde yatırım yapacaksınız?

"Çok kısa süre içerisinde Adres Koru Evleri projesinin yanında yeni bir projeye başlayacağız. Yine görüşmekte olduğumuz arsalar için pazarlıkalrımızı sürdürüyoruz. Avrupa Yakası'nda da yatırımlarımız devam edecek, bu kapsamda arsa arıyoruz"

Gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

"2017 yılında Ramazan Ayı sonrasında piyasanın hareketleneceğini düşünüyorum. Özellikle 2018 yılında hızlı bir yaşayabiliriz. Gayrimenkul firmaları olarak biraz daha halka hitap eden, fiyatları uygun projeler geliştirmemiz gerekiyor. Şu an İstanbul'da arsa fiyatları büyük bir maliyet halin geldi. Yaşadığımız geçici durgunluğu kısa süre içerisinde atlatacağız"

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!
  • 20.09.2017 16:06

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!

Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğ ...

Serdar Emiral, Adres Koru Evleri'ni anlatıyor!
  • 20.05.2017 16:07

Serdar Emiral, Adres Koru Evleri'ni anlatıyor!

Bayraktar İnşaat Genel Koordinatörü Serdar Emiral, Sancaktepe'de hayata geçirilm ...

Adres Koru Evleri'nin tanıtım filmi yayında...
  • 04.03.2017 13:14

Adres Koru Evleri'nin tanıtım filmi yayında...

Bayraktar İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de hayata geç ...

Bayraktar İnşaat Adres Koru Evleri nerede?
  • 18.07.2017 15:48

Bayraktar İnşaat Adres Koru Evleri nerede?

Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Koru Evleri Sancaktepe’de yük ...

Adres Koru Evleri Sancaktepe teslim tarihi!
  • 29.06.2017 13:29

Adres Koru Evleri Sancaktepe teslim tarihi!

Nisan 2018'de teslim edilecek Adres Koru Evleri Sancaktepe projesinin fiyat list ...

Sancaktepe'nin çehresi Adres Koru Evleri'yle değişiyor!
  • 20.05.2017 15:07

Sancaktepe'nin çehresi Adres Koru Evleri'yle değişiyor!

Bayraktar İnşaat'ın 320 konutluk Adres Koru Evleri projesinde kaba inşaat bitti, ...