maritbet girişmaritbet
Samut'un Oscar Homes projesinde büyük ilgi

Samut'un Oscar Homes projesinde büyük ilgi

Antalya’da Samut A.Ş. tarafından yapımı tamamlanan Oskar Homes yeni sahiplerini bekliyor

Satışı hızla süren ultra lüks proje "Bizce Siz de Bir Hollywood Starısınız'' sloganı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Konyaaltı'nda sektörün dev ismi Samut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Oskar Homes projesi mimari ve teknik özellikleriyle Hollywood starlarını kıskandırıyor.  1+1, 2+1 ve 4+1 şeklinde planlanan ultra lüks daireler henüz yapım aşamasındayken büyük ilgi görmüştü. Samut A.Ş.'nin gelenek haline getirdiği seçkin isimlerden oluşan müşteri portföyü Oskar Homes projesinde de devam ediyor. Eşsiz mimari yapısı ve teknik özellikleriyle görenleri kendine hayran bırakan Oskar Homes'a yabancı vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor. Özellikle lansmanı Moskova'da yapıldığı için Rusların özel olarak ilgilendiği proje şık tasarımıyla Antalya'nın en görkemli projelerinden biri olma özelliği taşıyor.

oscar homes daire içi

İçerisinde spor alanı, oyun parkı, yeşil alan, olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, dinlenme ve güneşlenme alanları, barbekü köşesi, kapalı fitness odası, soyunma kabini, duş ve wc, basketbol sahası, tenis kortu,  yürüyüş ve bisiklet yolu gibi yaşam alanlarını barındıran Oskar Homes, iç tasarımıyla da hayallerin ötesinde bir şekilde tasarlandı. Daire içerisinde ve bahçede dünyaca ünlü markaların malzemelerinin kullanıldığı Oskar Homes'ta 1+1 daireler 70.000 Euro, 2+1 daireler 85.000 Euro ve 4+1 daireler ise 135.000 Euro şeklinde fiyatlandırılıyor.

samut oscar homes örnek daire

Samut A.Ş.'nin yaşam kolaylığı ve modern yapılaşma kriterlerinin son örneği olan Oskar Homes teknik ve donanım özellikleriyle de iştah kabartıyor. Site sakinleri ve misafirler için açık otoparkın bulunduğu projede kapalı otopark alanı da var. Güvenliğin üst düzey şekilde uygulandığı Oskar Homes'ta 7/24 kapalı devre kamera sistemi, site güvenlik noktası, uzaktan kumanda sistemi, yangın söndürme sistemi ve aydınlatma sistemleri yer alıyor. Her daire barındırdığı özellikler sayesinde saray kalitesinde yaşam standarttı sunuyor.

Hayal edilenin ötesinde bir yaşamı sizlere sunan Oskar Homes ultra lüks daireleri, Samut A.Ş. farkıyla Hollywood starlarını kıskandıran bir yaşam için yeni sahiplerini bekliyor…

Oscar Homes İletişim Bilgileri;

Web: http://samutyatirim.com/
Telefon: 0 242 230 24 04

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samut'un Oscar Homes projesinde büyük ilgi
  • 01.11.2014 09:01

Samut'un Oscar Homes projesinde büyük ilgi

Antalya’da Samut A.Ş. tarafından yapımı tamamlanan Oskar Homes yeni sahiplerini ...