maritbet girişmaritbet
Royal Garden Kartal’ın örnek dairesi tam not aldı

Royal Garden Kartal’ın örnek dairesi tam not aldı

Royal Group tarafından kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Royal Garden Kartal'da 3+1 tipi konutların birebir örneği yapıldı.

Royal Group tarafından kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Royal Garden Kartal'da birebir ölçülerle yapılan 3+1 tipi örnek daire konut alıcısından tam not aldı. Projeyi görmek için satış ofisine gelen konut alıcısına gerçek ölçülerle birebir yapılan 3+1 evi gösterdiklerini belirten Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, “Oturacağı dairenin aynısını gören alıma yöneliyor” dedi. Örnek dairede 3.50 kat tavan yüksekliği ile dairenin aydınlık ve ferahlığı gözler önüne serilirken aynı zamanda dairede yer alan tüm malzemeler de birebir test edilebiliyor.  

Kapı parmak iziyle açılıyor 

Brüt 3.50 kat yüksekliği olan daireye çok noktadan kilitlenen ve parmak iziyle açılan çelik kapıdan giriliyor. Daireye girişte daire tipine özel olarak tasarlanmış portmanto bulunuyor. Modern tasarımla ahşap kaplama olarak tasarlanan iç kapılar ise odalara girişte konut alıcısını karşılıyor. Mutfakta ocak, fırın, davlumbaz ve bulaşık makinesi standart olarak yer alıyor. 

Net kullanımda hayal kırıklığı yok

Konut alıcısı gerçek dairenin birebir aynı ölçüleriyle tasarlanan örnek daireyi gezerken net kullanım alanını da birebir kendi gözleriyle görebiliyor. Salonun büyüklüğü odaların büyüklüğü tam olarak gözler önüne seriliyor. Tolga Çehreli, konut alıcısına satın alacağı evin büyüklüğünü, duvarın boyasını, penceresini, ıslak zeminleri, yer döşemesini, banyolarda kullanılan malzemeleri aynısı olacak şekilde göstermenin soru işaretlerini de ortadan kaldırdığını söyledi. Çehreli daire içlerinde kullandıkları ürün ve malzemelerin kalitesiyle de konut alıcısının takdirini topladıklarını aktardı. 

7/24 güvenlik 

Toplam 13 bin 500 metrekare arsa içinde iki blokta yükselen ve yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlanan projede 1+1'den 5+1'e farklı tip ve büyüklükte toplam 374 daire bulunuyor. 1+1 tipi konutların fiyatı 288 bin liradan, 3+1 tipi dairelerin fiyatı  ise 608 bin liradan başlıyor. Konut alıcısına farklı peşinat oranlarıyla 60 aya kadar şirket bünyesinde taksit imkanı sunuluyor. Projenin 7/24 hizmet verecek profesyonel güvenlik ekibi tarafından korunacağını belirten Tolga Çehreli amaçlarının 7'den 70'e tüm yaşayanlar için yüksek standartlarda yaşama imkanı olan huzurlu, konforlu ve rahat bir proje inşa etmek olduğunu vurguladı.  Projenin donatıları arasında yaz-kış kullanılabilecek havuz, sauna, Türk hamamı, açık ve kapalı spor alanları ile barbekü alanları yer alıyor. Müzik severler için müzik odası ve çeşitli davetler için etkinlik odası da donatılar arasında sıralanıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Royal Garden Kartal tanıtım filmi yayında
  • 04.09.2015 14:06

Royal Garden Kartal tanıtım filmi yayında

Royal Grup tarafından Kartal'da inşa edilen Royal Garden Kartal, 2 blokta 380 da ...

Royal Garden Kartal'a büyük ilgi!
  • 12.03.2016 13:34

Royal Garden Kartal'a büyük ilgi!

Anadolu Yakası'nın geleceği en parlak ilçesi Kartal'da yükselen Royal Garden pro ...

Dövizini bozduran eve yatırım yapıyor
  • 03.03.2016 10:22

Dövizini bozduran eve yatırım yapıyor

Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, dövizdeki hızlı yükseliş ile bir ...

Royal Garden Kartal'da konutların yüzde 40'ı satıldı
  • 15.02.2016 11:51

Royal Garden Kartal'da konutların yüzde 40'ı satıldı

Royal Group tarafından Kartal'da hayata geçirilen 374 konutluk proje Royal Gard ...

Royal Garden Kartal, standartları yükseltecek
  • 06.02.2016 15:41

Royal Garden Kartal, standartları yükseltecek

Royal Group tarafından Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal'da hayata geçiri ...

Royal Garden Kartal’ın örnek dairesi tam not aldı
  • 26.01.2016 13:51

Royal Garden Kartal’ın örnek dairesi tam not aldı

Royal Group tarafından kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Royal Garden ...