maritbet girişmaritbet
Rixos Elysium Suits'te 550 bin dolara!

Rixos Elysium Suits'te 550 bin dolara!

Rixos Elysium Suites’te fiyatlar 550 bin-1.5 milyon dolar arasında değişiyor. 550 bin dolarlık dairenin haftalık kira getirisinin net 3 bin 600 Euro’ya çıkıyor

 

Dünyanın en hızlı büyüyen otel zinciri olarak ifade edilen Rixos Grubu, rezidans işletmeciliği alanında da hızlı ilerleyecek. Adını, Rixos'un sahibi Fettah Tamince'den alan Fettah Tamince Gayrimenkul'ün (FTG) CEO'su Samim Hatipoğlu, yeni projeleri anlatmak için basın mensuplarıyla bir araya geldi. Rixos Residences Bomonty'nin ardından Ofton İnşaat'ın Elysium Suits projesinin de işletmesini üstlendiklerini hatırlatan Hatipoğlu, FTG olarak 2 yılda Rixos markalı 10 gayrimenkul projesine girme hedefi koyduklarını söyledi.

BOĞAZ YA DA GÜNEYDE VİLLA
Hatipoğlu, bu yıl 5 projeye ulaşmayı planladıklarını belirterek, öyle konuştu:
“Bu projelerin 2 tanesi Boğaz'ın iki yakasında, biri Etiler ya da Levent gibi merkezi bir konumda olacak. Gayrimenkul işini üç bölümde ele aldık.
Güney sahilleri ya da Boğaz gibi yerlerde villa, şehir merkezlerinde ise rezidans ve suit düşünüyoruz. Suitler günlük kiralanabilen yerler olacağı için şehir merkezlerinde olması şart. Villalar ise Boğaz ya da güney sahillerinde olacak.”
 
RUS ZENGİNLERİ HEDEFLEDİ
Hatipoğlu, işletmesini üstlendikleri projelerde, özellikle villalar için hedef kitlelerinin bir kısmını yabancı yatırımcıların oluşturduğunu kaydetti. Villalar için Rus ve Ortadoğulu zenginlere de pazarlama  yapacaklarını bildiren Hatipoğlu, “Şu anda bu pazarlarda böyle bir talep var. Ancak bu talebi karşılayacak ürün yok. Biz yurt dışında da emlak işine gireceğiz.
Moskova'da bir yatırımcı ile görüşme halindeyiz. Ayrıca; Kazakistan, Mısır ve Dubai ile orta vadede Libya'da da yatırımcılarla anlaşmayı planlıyoruz” diye konuştu. FTG'nin elinde 5 milyar dolarlık proje olduğunu söyleyen Hatipoğlu, 2 yılda, 10 projede, 2 milyar dolarlık yatırımın işletmesi yapmayı hedeflediklerini söyledi.
 
Kiranın % 80'i yatırımcıya
Ofton İnşaat'ın Taksim'deki projesinde Rixos'un işletmeci olması sonrası, rezidansın adı Rixos Elysium Suites olarak değiştirildi. FTG CEO'su Hatipoğlu, condo-hotel sistemiyle yatırımcı adına evleri işletebileceklerini belirterek projede haftalık bin 500, aylık ise 6 bin Euro'ya kiralama yapacakları kaydetti. Hatipoğlu, kiranın yüzde 20'sinin işletmeye, kalan bölümünün ise yatırımcıya kaldığını ifade etti.
 
Haftada 3 bin 600 Euro!
Rixos Elysium Suites'te fiyatlar 550 bin-1.5 milyon dolar arasında değişiyor. 550 bin dolarlık dairenin haftalık kira getirisinin net 3 bin 600 Euro'ya çıktığını belirten Hatipoğlu, projenin yüzde 25'inin Ofton İnşaat markası altında satıldığını, Rixos işletmesine geçtikten sonra da taleplerin arttığını söyledi.
 
Kaynak: GAZETE HABERTÜRK
 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz