maritbet girişmaritbet
Ritim İstanbul'da yüzde 10'a varan fiyat avantajı! 161 bin TL'ye!

Ritim İstanbul'da yüzde 10'a varan fiyat avantajı! 161 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat’ın müşterilerine sunduğu teknoloji, konfor ve kalite anlayışını Maltepe’ye taşıyan yeni projesi Ritim İstanbul, modern mimarisi, sahip olduğu adalar manzarası alışveriş ve sosyal donatıları ile daire sahiplerine Anadolu Yakası’nda yeni bir yaşam tarzı sunuyor

“Ritmi Yaşa Ritim İstanbul'da”
Dumankaya Ayrıcalığı ile İstanbul'un Ritmini Ritim İstanbul'da Yaşayın
İstanbul'un Ritmi Maltepe'den Yükseliyor

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Maltepe'de hayata geçirdiği projesi Dumankaya Ritim İstanbul ile Anadolu Yakası'nda yeni bir yaşam alanı inşa ediyor. Modern mimarisi, sahip olduğu adalar manzarası alışveriş ve sosyal donatıları ile daire sahiplerine teknoloji ve konforu bir arada sunan proje Maltepe'nin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Proje hakkında açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya: ““Ritim İstanbul, Maltepe'deki diğer konut projelerinden farklı olarak karma kullanım hedeflenerek tasarlandı. Bu özgün proje; ticaret, ofis ve konut fonksiyonlarını bünyesindeki kültür&spor tesisleriyle entegre ederek sadece yakın çevresine değil tüm kente kimlik katan bir “kentsel yaşam alanı” oluşturacak. 

Dumankaya olarak bu proje ile Maltepe'nin çehresini değiştirmeye hazırlanıyoruz. Bu çok seçkin projemizde de sunacağımız her ihtiyaca cevap verecek olan yaşam alanları ve sosyal donatıları ile Dumankaya İnşaat farkını Maltepe'de yaşatacağız” dedi.

Şehrin Ritmi Burada Her Şey Elinizin Altında

İstanbul'un gözde yerleşim merkezlerinden Maltepe'de E5 üzerinde yer alan ve ulaşım merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çeken Ritim İstanbul Projesi; Kartal İDO İskelesi'ne 3 km. Marmaray Tüp Geçit Projesi'ne 2 km, Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre mesafede. Ritim İstanbul projesi tüm ulaşım alternatiflerine olan yakınlığı sayesinde şehirden kopmadan şehirle kolayca bağlanmanızı sağlıyor.

İki etap halinde inşa edilecek olan Ritim İstanbul, Maltepe'nin en merkezi yerindeki konumu, kule ve katlı blokları, açık alışveriş merkezi, Athletic-o Sports Club'ı, 37. katta yer alan eşsiz adalar manzaralı lüks restoranı ve kültür merkezini de içinde barındıran sosyal donatıları ile daire sahiplerini yüksek standartta ayrıcalıklar ile buluşturuyor. 

Dumankaya İnşaat tarafından geliştirilen akıllı ev teknolojileri sistemi “Dumankaya IQ” sistemine sahip projede daire sahipleri, “Dumankaya IQ” standart paketi ile güvenlikten otomasyona, aydınlatmadan iklimlendirmeye geniş bir yelpazeye sahip fonksiyonu tek bir noktadan kontrol edebiliyor. Ev içi aydınlatmaların ve duvar düğmelerinin uzaktan kumandası, evin herhangi bir odasından bir diğer odasındaki perdelere kumanda edilmesi, evden uzaktayken evdeki ısıtma ve klima sistemlerinin ayarlanabilmesi ve alarmın devreye alınabilmesi, “Dumankaya IQ”nun sunduğu konfor olanaklarından sadece birkaçı.

Projede 35-72 m2 arasında stüdyo, 60-122m2 arasında 1+1, 179-187m2 arasında 1+1 dblx , 94-125m2 arasında 2+1, 160-212m2 arasında 2+1 dblx, 140-162 m2 arasında 3+1, 190m2 3+1 dblx 180m2 4+1 ve 356m2 5+1 Loft  daire gibi değişen büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor. 53-203 m2 arasında değişen  113 adet ticari ofis bulunmaktadır.

Ritim İstanbul minimal estetiğin en yeni yorumunu sergileyen mimarisi yanında proje büyüklüğü ile de Maltepe'nin en görkemli projesi niteliğini taşıyor. Ritim İstanbul'da yüzde 10'a varan fiyat avantajı sunuyor. 30 Nisan'a kadar geçerli olan bu kampanya kapsamında fiyatlar 161 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ritim İstanbul İletişim Bilgileri;

Web: http://www.ritimistanbul.com

Telefon: 444 7 222

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gülsem Arslan: Ritim İstanbul stratejik bir noktada
  • 22.11.2013 15:08

Gülsem Arslan: Ritim İstanbul stratejik bir noktada

Dumankaya Ritim İstanbul Satış Yöneticisi Gülsem Arslan projeyle ilgili emlaktas ...

Dumankaya Ritim İstanbul foto galerisi!
  • 07.10.2013 15:48

Dumankaya Ritim İstanbul foto galerisi!

Ritim İstanbul, Maltepe'de Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ritim ...

Ritim İstanbul'da Ocak ayına özel kampanya
  • 15.01.2016 16:30

Ritim İstanbul'da Ocak ayına özel kampanya

Dumankaya İnşaat, Maltepe'de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesi yeni yılı ...

Ritim İstanbul'un ofis kampanyasında son günler...
  • 30.12.2015 09:07

Ritim İstanbul'un ofis kampanyasında son günler...

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul projesinde yeni yılı yeni ofisinde karşılamak i ...

Aurélien Chedjou, Ritim İstanbul’un reklam filminde!
  • 05.12.2015 13:33

Aurélien Chedjou, Ritim İstanbul’un reklam filminde!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul'un son etabının rekl ...