maritbet girişmaritbet
Ritim İstanbul, Ortadoğu'yu fethetmeye hazırlanıyor!

Ritim İstanbul, Ortadoğu'yu fethetmeye hazırlanıyor!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun güçlü gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un Kuveyt lansmanı yapıldı.

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt'te gerçekleştirdiği basın toplantısında Ritim İstanbul projesinin lansmanını yaptı ve Dumankaya İnşaat ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin detaylarını paylaştı. Ortadoğu ve Kuveyt'ten pek çok basın mensubunun katıldığı toplantıya Dumankaya İnşaat'tan Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya katıldı.

Al Mazaya Yönetim Kurulu Başkanı Rashid Al Nafisi ve Grup CEO'su İbrahim Al-Saqa'bi'nin katıldığı toplantıda, aralarında Ritim İstanbul'un da bulunduğu üç Mazaya projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Toplantıda, Ritim İstanbul projesinin Mazaya Group için çok değerli olduğu belirtilirken, Türkiye'ye stratejik önem verildiği ve buradaki yatırım fırsatlarına güvenildiği ifade edildi. 

Al Mazaya, Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan İstanbul'da, çok önemli bir lokasyonda bulunan proje için Körfez Ülkeleri'nden yatırımcıları yatırım fırsatlarını değerlendirmeye davet edecek.

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesi kapsamında Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya'nın hayata geçirdiği işbirliği çerçevesinde projenin bulunduğu arsa, 2015'in ilk çeyreğinde her iki şirketin ortaklığında satın alınmış; İstanbul Anadolu Yakası'nın yükselen yıldız Maltepe'de hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinin toplam 19.920 metrekare büyüklüğündeki arsası 190 milyon TL bedelle Mazaya-Dumankaya ortak girişiminin olmuştu.

Ritim İstanbul projesinin Kuveyt'teki tanıtım toplantısı ile ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Al Mazaya ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık neticesinde Ritim İstanbul'un Türkiye'deki yatırımcıların nezdinde olduğu kadar Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri'ndeki yatırımcılar için de yıldız bir proje olacağı kanısındayım. Koordineli olarak yürüttüğümüz iletişim ve strateji faaliyetleri doğrultusunda Kuveyt'te bir lansman toplantısı düzenlendi. Hem Dumankaya olarak biz hem de Al Mazaya, Ritim İstanbul projesine oldukça önem veriyoruz. Ritim İstanbul özelinde sektörün ortalamasının üzerinde olan yabancıya satış oranlarımızın bu coğrafyadaki faaliyetlerimiz ile daha da yukarılara çıkacaktır. Dumankaya olarak ülkemizi ulusal arenada temsil edecek bir esere imza atmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dumankaya Ritim İstanbul foto galerisi!
  • 07.10.2013 15:48

Dumankaya Ritim İstanbul foto galerisi!

Ritim İstanbul, Maltepe'de Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ritim ...

Ritim İstanbul'da Ocak ayına özel kampanya
  • 15.01.2016 16:30

Ritim İstanbul'da Ocak ayına özel kampanya

Dumankaya İnşaat, Maltepe'de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesi yeni yılı ...

Ritim İstanbul'un ofis kampanyasında son günler...
  • 30.12.2015 09:07

Ritim İstanbul'un ofis kampanyasında son günler...

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul projesinde yeni yılı yeni ofisinde karşılamak i ...

Aurélien Chedjou, Ritim İstanbul’un reklam filminde!
  • 05.12.2015 13:33

Aurélien Chedjou, Ritim İstanbul’un reklam filminde!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul'un son etabının rekl ...

Ritim İstanbul ne zaman tamamlanacak?
  • 19.05.2015 11:18

Ritim İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Ritim İstanbul projesinde 1+1'den 5+1 dublekse kadar farklı rezidans daireleri, ...