maritbet girişmaritbet
Resim İstanbul Orman’dan bayram ettiren kampanya!

Resim İstanbul Orman’dan bayram ettiren kampanya!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da Ramazan ayını kapsayan ve bayram sonuna kadar devam edecek olan bir kampanya düzenledi.

Resim İstanbul Orman'ın konut alıcısına büyük avantajlar sunan kampanyası “Doğa içinde hayat ödeme şartları çok rahat” adını taşıyor. Kampanya sayesinde ev almak isteyenlere yüzde 1 peşinat, firma bünyesinde finansman imkanı, teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50'si şimdi yüzde 50'si teslimde ödeme seçenekleri sunuluyor.

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de İstanbul'un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı'nın kenarında inşa edilen Resim İstanbul Orman sakinlerine yemyeşil ağaçların içinde tertemiz bir havada yaşama imkanı sunuyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, hem İstanbul'un merkezine kolay ulaşmak hem de doğal bir ortamda yaşamak isteyenler için Resim İstanbul Orman'da Ramazan ayını kapsayan ve bayram sonuna kadar devam edecek olan bir kampanya düzenlediklerini söyledi. Doğa içinde hayat ödeme şartları çok rahat” adını taşıyan kampanyanın konut alıcısına avantajlı fiyat ve ödeme planları sunduğunu belirten Gür, “Kampanya sayesinde projemizden yüzde 1 peşinat, firma bünyesinde finansman imkanı, teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50'si şimdi yüzde 50'si teslimde ödeme seçeneklerini kullanarak ev almak mümkün” dedi.  

Orman yanında, temiz hava mutfakta

Resim İstanbul Orman'dan ev sahibi olanların sabahları kuş sesine uyanacağını, hemen yanı başında bulunan Aydos Orman'ında keyifli yürüyüşler yapacağını, gölde balık tutarak dinlenebileceğini belirten Mehmet Gür, “Daire sakinlerimiz doğanın tüm güzelliğini ve temiz havayı hissetmek için kilometrelerce uzağa gitmek zorunda kalmayacak. Pencereyi açınca salondan mutfağa evin dört bir yanı orman havasıyla dolacak” diye konuştu. 

1+1'den 4+1'e farklı tip ve büyüklüklerde konutların bulunduğu Resim İstanbul'un üç etap halinde inşa edildiğini belirten Mehmet Gür, projede 1+1 dairelerin peşin satış fiyatı 222 bin liradan, 2+1 dairelerin peşin satış fiyatı 362 bin 700 liradan, 3+1 dairelerin peşin satış fiyatı 525 bin liradan, 4+1 dairelerin peşin satış fiyatıysa 779 bin liradan başladığını anlattı. İnşaat çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğü Resim İstanbul'da birinci etabın teslimlerine Aralık ayında başlanacağını ifade eden Gür, ikinci etabın teslimlerininse Eylül 2016'da gerçekleşeceğini söyledi.

Her mevsim ayrı güzel

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre sakinlerine her mevsim keyifli zamanlar geçirmek için hem açık - hem de kapalı alanda pek çok farklı aktivite sunan Resim İstanbul, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Yüzde 81.3'ü açık alanlara ayrılan proje, muhteşem peyzajının yanı sıra sosyal alanlarıyla da fark yaratıyor. Resim İstanbul'da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor. Projede, yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.  

Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta

Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul, Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. Proje, Ataşehir Finans Merkezi'ne, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Not: Resim İstanbul'un Satış Ofisi Ramazan Bayramı'nın ikinci ve üçüncü günleri 10:00-20:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Resim İstanbul Orman örnek daire resimleri
  • 25.01.2014 12:00

Resim İstanbul Orman örnek daire resimleri

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul Orman projesin ...

Resim İstanbul Orman’dan bayram müjdesi!
  • 02.09.2015 12:52

Resim İstanbul Orman’dan bayram müjdesi!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İst ...

Resim İstanbul Orman’dan bayram ettiren kampanya!
  • 02.07.2015 12:01

Resim İstanbul Orman’dan bayram ettiren kampanya!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da Ramazan ayını kapsayan ve bayram sonuna k ...

Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinatla ev!
  • 03.06.2015 09:25

Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinatla ev!

Resim İstanbul Orman, Babalar Günü kampanyasıyla ev almayı kolaylaştırıyor. ...

Resim İstanbul Orman'da yıl sonu kampanyası!
  • 10.12.2014 15:36

Resim İstanbul Orman'da yıl sonu kampanyası!

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de hayata geçirdiği Resim İstanbul Orman projesinde ...

Resim İstanbul Orman iletişim bilgileri...
  • 07.11.2014 16:11

Resim İstanbul Orman iletişim bilgileri...

Ortadoğu Grup'un inşa ettiği Resim İstanbul projesi Sancaktepe'de yükseliyor ...