maritbet girişmaritbet
Rengi Antalya'dan 24 ülke vatandaşı ev aldı!

Rengi Antalya'dan 24 ülke vatandaşı ev aldı!

Rengi Antalya bir rekora imza atarak 24 farklı ülke vatandaşına ev satışı yaptı.

Karaarslan İnşaat tarafından Antalya Döşemealtı'nda inşa edilen Rengi Antalya projesi bir rekora daha imza attı. Rengi Antalya projesinden 24 farklı ülke vatandaşı ev sahibi oldu. Rengi Antalya'dan Almanya, Rusya, İran, Cezayir, Kazakistan, Hollanda, İsveç, Fransa, İngiltere, Kanada, ABD, Ürdün'ün başta geldiği ülke vatandaşları ev aldı. 

16 katlı 8 blokta 426 konuttan meydana gelen Rengi Antalya projesinde 12 adet ticari ünite de bulunuyor. Projede alanları 83,5 ile 144 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor. 2 bin dönümlük kızıl çam ormanının içerisinde yer alan Rengi Antalya projesi Bilim Üniversitesi'nin hemen karşısında konumlandırılıyor. Projenin havaalanına olan uzaklığı sadece 20 dakika. Denize 15 dakika mesafede bulunan Rengi Antalya projesinin bulunduğu nokta, yaz aylarında denizin olduğu noktadan 6 derece serin. Projenin yer aldığı konumda nem ve rutubet bulunmuyor. 

Bir yaşam merkezi olarak planlanan Rengi Antalya projesinde teslimler 2020 yılının Nisan ayında yapılacak. Projede 1+1'ler 290 bin TL'ye, 2+1'ler 390 bin TL'ye, 3+1'ler ise 490 bin TL'ye alıcılara sunuluyor. Rengi Antalya projesinde liste fiyatı üzerinden yüzde 50 peşinat kalan kısım için 12 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Bankalardan yüzde 0,98 oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor.

Karaarslan İnşaat, her yıl ortalama 500 konut üretmeyi hedefliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz