maritbet girişmaritbet
Regnum Sky Tower'da stressiz iş ortamı başlattılar!

Regnum Sky Tower'da stressiz iş ortamı başlattılar!

Regnum Sky Tower, yeni nesil ofislerde iş performansını artıracak yeniliklere, “stressiz iş” kurgusuyla yeni boyut kazandırdı.

Günün büyük bölümünü geçirdiğimiz ofislerde nefes almanın olanaksız olduğu kasvetli ortamlar, gün boyu yüklenen stres, çalışan kadar işverenlerin de sorunu. Bu sorunu gidermek için Ankara'da projelendirilen Regnum Sky Tower, yeni nesil ofislerde iş performansını artıracak yeniliklere, “stressiz iş” kurgusuyla yeni boyut kazandırdı.

Geçen yıl Antalya'da G-20 zirvesi gibi çok büyük bir organizasyona ev sahipliği yapan Regnum Carya Golf&Spa Resort Hotel'in kalitesini iş dünyasına yansıtmak amacıyla Ankara'da inşa edilen Regnum Sky Tower'da teslimler başladı.

Ürettiği projelerle Ankara'da ilklere imza atan Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Başkent'in önemli iş ve yaşam akslarından ODTÜ, Mevlana Bulvarı ve Çukurambar'ın kesişim noktasında kısa sürede inşası tamamlanan 150 metrelik Regnum Sky Tower'ın, farklı mimarisi ile Başkent'in sembol yapısı olduğunu, aynı zamanda iş yaşamına farklı kazanımlar sağlayacak yaşam alanları ile de iş dünyasında yeni bir dönem açtığını kaydetti.

İş dünyasının ofis bazında “tüm şikayetlerini giderecek bir iş merkezi hayata geçirme”, “sıfır stresli iş ortamı” hedefi ile başladıkları projenin, Antalya Belek'te Türk turizmine büyük ivme kazandıran Regnum Carya Golf&Spa Resort Hotel'i yaşama geçiren OPET'in kurucusu İşadamı Fikret Öztürk'le inşaat alanındaki güçlerini birleştirmeleri sonucu doğduğunu ifade eden Ünal Pala, şunları söyledi:

“Kurduğumuz OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ'nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Ankara'ya Regnum Sky Tower'u kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Ankara'da sosyal donatı alanları olan iş merkezi eksikliği vardı. Hayata geçireceğimiz projenin hem işverenlere, hem de çalışanlara hitap eden detayları olmalıydı. İstedik ki herkes ofise severek gelsin, akşam evlerine de mutlu gitsin. İş dünyasının yaşadığı sıkıntıları yakından bildiğimiz için, stresten arındıran, iş performansını arttırdığı gibi yaşamdan da koparmayan bir proje hayata geçti. Hayallerimiz ışığında, uzun çalışmalar sonucu Regnum Sky Tower'ı şekillendirdik. Öztürk Holding'in gayrimenkul markası Regnum'la da projemizin gücüne güç kattık. Regnum, İstanbul, Antalya ve Bodrum'un yanı sıra, İngiltere ve Bulgaristan'da da yüksek kalitede onlarca konut ve otel hayata geçiren bir marka. Bu kaliteyi, artık Başkent iş dünyası da yaşamaya başladı. Ankara'da stressiz iş yaşamını başlatıyoruz diyebiliriz.”
Ünal Pala, eşine az rastlanan bir hızda Regnum Sky Tower'ı tamamlayarak teslimlere başladıklarını ifade ederek, ilk anahtarı törenle takdim etti.

REGNUM SKY TOWER

Regnum Sky Tower, 8401 metrekare arsa üzerinde, 51 bin metrekare inşaat alanına sahip. Yapı, 10 metre yüksekliğinde cadde mağazaları ve 4 metre yüksekliğindeki modüler ofis katlarından oluşuyor. Bu yükseklik bazı ofislerde 7,4 metreye kadar çıkıyor.

50-1000 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 115 ofis ve 10 dükkandan oluşan Regnum Sky Tower, kapalı yüzme havuzundan, şehir manzaralı gezi terasına; restoranlardan, spor merkezine; sinemadan, 2 bin 500 metrekarelik anti-stress bahçesine kadar çok sayıda donanıma sahip. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Regnum Sky Tower, iş stresini sporla yok ediyor!
  • 18.05.2017 12:56

Regnum Sky Tower, iş stresini sporla yok ediyor!

Regnum Sky Tower projesi, içerisinde bulunan sosyal aktiviteler ile iş stresini ...

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası
  • 05.05.2021 17:18

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası

Guardian Glass ürünleri Regnum Sky Tower'da yenilikçi bir mimari yaklaşım ile bu ...

Regnum Sky Tower projesi bölgeye nefes aldıracak
  • 02.02.2018 10:50

Regnum Sky Tower projesi bölgeye nefes aldıracak

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankara Çukurambar’daki yoğunluğun düze ...

Regnum kampanyalarında son hafta!
  • 16.01.2018 10:12

Regnum kampanyalarında son hafta!

Regnum Sky Tower’da yürütülen kampanyada “%18 KDV bizden” ve “Opet bayilerine % ...

Regnum Sky Tower'ın 'Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı
  • 04.01.2018 11:19

Regnum Sky Tower'ın 'Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı

Regnum’un sosyalleşme mekanı olarak kurgulanan “Yaşam Sokağı”nda, iş merkezlerin ...

Regnum’da düşük maliyet, yüksek fayda avantajı!
  • 04.12.2017 10:56

Regnum’da düşük maliyet, yüksek fayda avantajı!

Ofisini son bir yılda Ankara’nın yeni sembol binası Regnum Sky Tower’e taşıyanla ...