maritbet girişmaritbet
Q Studio Esentepe çevre dostu yapısı ile Leed adayı!

Q Studio Esentepe çevre dostu yapısı ile Leed adayı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı’nın İstanbul’un merkezi Şişli Esentepe’de inşası süren projesi Q Studio Esentepe, konuta özel tasarlanan ve Türkiye’de çok az örneği olan yeşil bina sertifikası “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik” LEED® for Homes™ adayı

Toya Yapı tarafından İstanbul'un kalbinde, iş hayatının en önemli merkezlerinden Şişli Esentepe'de inşası devam eden projesi “Q Studio Esentepe”nin çevreye duyarlı, geleceğe saygılı yapısı ABD'deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından verilen LEED sertifikasına aday oldu. Q Studio Esentepe, düşük karbon salınımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısı ile hem doğayı koruyor, hem enerji tasarrufu ile düşük aidat avantajı sunuyor.

Q Studio Esentepe akıllı bina özelliği ile ev sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak. Perde/jaluzi, ev içi güvenlik, aydınlatma kontrolü gibi elektrikli tüm sistemlerin kontrolü; yönetim ile bağlantı/haberleşmenin de dahil olduğu tüm ihtiyaçları touch panel üzerinden karşılamak mümkün. 

Farklı büyüklükte konutlar

Şehrin içerisinde ancak karmaşasından uzakta konumlanan, 4 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Q Studio Esentepe, bahçe katı, 3 kat ve çatı katı olarak az katlı bir mimariyle inşa ediliyor. Q Studio Esentepe, sunduğu konfor ve tasarımla konut anlayışına yeni bir boyut kazandırıyor.

Q Studio Esentepe'de 1+1'ler 42 metrekare ile 68 metrekare, 2+1'ler 78 metrekare ile 125 metrekare arasında, 3+1 ise 138 metrekare olarak tasarlandı. Q Studio Esentepe'de konutların fiyatları 232 bin dolar'dan başlıyor. %1 KDV avantajının uygulandığı projede 1+1 konut bedelinin yüzde 75'i için 180 aya kadar uygun faiz oranları ile Akbank ve Denizbank tarafından konut kredisi kullanılabiliyor. 
Q Studio Esentepe'de yaşam Şubat 2014'te başlıyor.

Ayrıcalıklı hizmet

Q Studio Esentepe, ev sahiplerine gündelik hayatta ihtiyaç duyabilecekleri birçok hizmete kolayca ulaşmalarını sağlıyor. Concierge hizmeti kapsamında rezervasyon, bilet temini, şoför kiralama, sigorta, transfer hizmetleri, yurt dışı etkinlik bilet temini, vale, araç muayene, araç servis, depo dolum, araç yıkama, danışma emanet vestiyer, tanıtım, paket taşıma, noter, terzi, kuru temizleme, eczane gibi birçok alanda daha rahat bir hayat yaşamanız için danışma hizmeti veriyor.

Ulaşım kolaylığı 

Taksim ve Maslak'a 10 dk, Boğaz'a 12dk mesafede bulunan, tüm toplu ulaşım yollarının ortasında konumlanan Q Studio Esentepe, Gayrettepe metro durağına ve metrobüse yakınlığı ile yaşamınızı kolaylaştırıyor. Büyükdere Caddesi'ne 1, metrobüse 5, metroya ise yalnızca 2 dakika uzaklıktaki QStudio Esentepe sakinleri trafik sorunu yaşamıyor.

Q Studio Esentepe İletişim Bilgileri;

Web: http://www.qstudioesentepe.com/

Telefon: 0212 229 66 77

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Q Studio Esentepe ne zaman teslim edilecek?
  • 17.01.2014 10:29

Q Studio Esentepe ne zaman teslim edilecek?

Şişli - Esentepe'de yükselen Q Studio Esentepe'de teslimler Nisan 2014'te başlay ...

Q Studio fiyat bilgisi! 234 bin dolara!
  • 10.10.2013 11:14

Q Studio fiyat bilgisi! 234 bin dolara!

Konut fiyatlarının 234 bin dolardan başladığı Q Studio Esentepe'de metrekare bir ...

Q Studio Esentepe’de evler çok akıllı! 5 ay sonra teslim!
  • 03.09.2013 11:49

Q Studio Esentepe’de evler çok akıllı! 5 ay sonra teslim!

Toya Yapı, akıllı ev sistemi ile inşa ettiği Q Studio Esentepe’yi beş ay sonra t ...

Q Studio Esentepe'de 235 bin dolara! Taksitleri 12 ay ertele!
  • 07.08.2013 09:41

Q Studio Esentepe'de 235 bin dolara! Taksitleri 12 ay ertele!

İstanbul'un kalbi Şişli Esentepe'de yükselen Q Studio Esentepe'de taksitleri 12 ...

QStudio Esentepe’de yüzde 5 peşinat ve 12 ay taksit erteleme!
  • 29.07.2013 14:26

QStudio Esentepe’de yüzde 5 peşinat ve 12 ay taksit erteleme!

Toya Yapı, yapımı devam eden, yepyeni bir yaşam konsepti ile tasarlanan kullanı ...

Yazlık ev arayanlar için 11 yeni proje!
  • 10.07.2013 12:29

Yazlık ev arayanlar için 11 yeni proje!

Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler için yeşili ve maviyi bir araya getir ...