maritbet girişmaritbet
Propa Aura Deluxe Residence satışta! Fiyatlar kaça?

Propa Aura Deluxe Residence satışta! Fiyatlar kaça?

Propa İnşaat'ın Kartal'da yapımına başladığı Propa Aura Deluxe Residence'ta konut fiyatları 120 bin lira ile 360 bin lira arasında değişiyor

 

Propa İnşaat'ın Anadolu yakasının gözde gelişim bölgelerinden Kartal'da inşasına başladığı AURA Deluxe Residence, sahip olduğu “ilk”ler sayesinde İstanbul'un tam donanımlı rezidans projelerinden biri konumunda.
Bir haftalık ön lansman sürecinde yoğun ilgi gören PROPA AURA Deluxe Residence, 16 Nisan'da resmi olarak satışa çıkıyor. Avantajlı ilk satış fiyatlarıyla sunulacak olan proje, Kartal'ın ilk “loft” tarzı residence projesi…

 

İki blokta toplam 195 daireden oluşan PROPA AURA Deluxe Residence'ta, stüdyo ve 1+1'ler ile 2+1 ve 3+1 dubleksler bulunuyor. Tüm dairelerin güney cepheli olduğu projede salon ve yatak odaları 3. kattan itibaren muhteşem bir deniz manzarasına bakıyor. Farklı zevklere hitap eden bahçeli ve seyir teraslı loft tarzı dairelerin bulunduğu projede, tüm dairelerin tam kata kadar birleştirme özelliği bulunuyor. Home office olarak da kullanılabilen dairelerin dışında da donanımlı toplantı odaları yer alıyor, residence ve ofis hizmetleri veriliyor.

 

120 bin liradan başlıyor
Fiyatların 120 bin ila 360 bin TL arasında değiştiğini bildiren Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, yüzde 5 peşin, yüzde 10 3. ayda ve yüzde 10 6. ayda vade farksız ödeme fırsatı sunduklarını söyledi. Fortis ve Finansbank'ın projeye özel kredi imkanı sunduğu projede, kişiye özel alternatif ödeme planları da uygulanıyor.

Projede, Türkiye'de ilk kez uzaktan kumandalı çağrı ve güvenlik sisteminin kullanılacağını açıklayan Özçiçek, bu sistemin deprem anında sensörlerden uyarıyı alarak daire dış kapılarının kilidini açıp tek bir tuşla asansörü çağırma fırsatı sunduğunu belirtti.

 

Her evde hastanelerdeki gibi acil kumanda butonu da olacağını ifade eden Özçiçek, 2-3 katta bir yiyecek-içecek otomatı bulunmasının da Türkiye'de bir ilk olacağını söyledi. Kısa sürede projenin yoğun ilgi gördüğünü belirten Özçiçek, Kartal'da bu yıl hizmete açılacak olan ve Anadolu yakasının tüm adliyelerini bir araya toplayan Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı projesi dolayısıyla hukukçuların da PROPA AURA Deluxe Residence'a büyük ilgi gösterdiklerini dile getirdi.

 

İstanbul istikametinde E5 Karayolu'ndan bir parsel içeride, trafik ve yol gürültüsü almayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alan PROPA AURA, lokasyonu sebebiyle Kartal'ın en değerli ve en gelişmiş bölgesinde bulunuyor. Kartal-Kadıköy metro durağı ve yaya üst geçidi projenin tam önünde, yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje, karayolunun yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olması ve Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor. Maltepe CarrefourSA, Kartal M1 Tepe, Praktiker ve Real, Grandhaus, Pendik Park Outlet alışveriş merkezlerine çok yakın olan proje, Viaport Outlet, Neomarin ve Pendorya alışveriş merkezlerine de 10 dakika mesafede…

Rakamlarla Propa Aura Deluxe Residence

İnşaata başlama tarihi nedir?
Nisan 2010
İnşaatı bitirme tarihi nedir?
Nisan 2012 (24 ay)
Toplam arsa?
8,185 m2 brüt, 5,521 m2 net
Toplam inşaat alanı?
21,000 m2
Ticari alanlar var mı? Varsa neler?
Aura Deluxe Residence sakinlerine hizmet edecek cafe ve günlük ihtiyaçları karşılamaya yönelik üniteler yer alıyor. Ayrıca yine residence sakinlerinin kullanımına sunulan ücretsiz toplantı odaları ve Business Lounge yer alacak.

Sosyal donatılar neler?
Site sakinleri ve misafirlerine özel sosyal tesisler:

1 açık yüzme havuzu
Güneşlenme alanları
Kameriye ve çardaklar
Fitness/spor salonu
Tenis kortu
Basketbol/voleybol sahası
Sauna, buhar odası, şok havuzu
Site içinde peyzajı yapılmış bahçeler, yürüyüş ve bisiklet yolları
Çocuk oyun alanları
Cafe
7/24 güvenlik ve rezidans/business hizmetleri
 

Rezidans hizmetleri:
Profesyonel yönetim ve işletme (Yöneticilik hizmeti, aidat, fatura, gönderi teslim alma vb. hizmetler)
24 saat resepsiyon, lobi, concierge
Modern kapıcılık hizmeti (Günlük gazete, eve servis market, ortak ve genel alan temizlik ve bakımı)

 

Ücretli hizmetler:

Catering hizmeti
Daire temizlik hizmeti
Çamaşır yıkama ve kuru temizleme hizmeti
Ütü hizmeti
Kasa hizmeti
Mobil kuaför hizmeti
Araç kiralama servisi
Teknik servis
Havaalanı transfer hizmeti
Vale parking hizmeti
Taşınma taşıma hizmeti
Ambulans hizmeti

 

Satılabilir alan?
14,000 m2.
Konut sayısı nedir?
Zemin + 16 katlı iki rezidans blokta toplam 195 konut.
Projenin metrekare ortalama satış fiyatı?
2,700 TL
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı?
2,400 TL ile 3,000 TL arasında
Projedeki konutların ayrıntılı fiyatları?
Stüdyo:
120,000 – 139,500 TL arasında
1+1: 126,000 – 227,000 TL arasında
Dubleks 2+1: 260,000 – 312,000 TL arasında
Dubleks 3+1: 305,000 – 360,000 TL arasında
Projedeki konut alanları ve tipleri?
Proje Genelinde:
Stüdyo'lar 48 m2
1+1'ler 60 – 72 m2 arasında,
2+1'ler 104 – 116 m2 arasında (2+1 tiplerinde ayrıca 3.oda 9 m2'lik hizmetli/hobi odası bulunuyor)
3+1'ler 118 – 150 m2 arasındadır.
Katlara Göre: 
Zemin kat:
Dubleks 1+1 daireler 60 – 70 m2 arasında.
Dubleks 2+1 daireler 108 – 116 m2 arasında.
Dubleks 3+1 daireler 127 – 150 m2 arasında.
1.-14.kat arası:
Tip A: Stüdyo tipi 48 m2
Tip B: 1+1 tipi 61 m2
Tip C: 1+1 tipi 70 m2
15.kat:
Tip D: Seyir teraslı 1+1 daireler 64 m2 (+42 m2 teras alanı)
1+1 daireler 63 – 72 m2 arasında.
16.kat:
Tip E: Seyir teraslı Dubleks 2+1 104 m2 (+45 m2 teras alanı)
Dubleks 3+1 daire 118 m2.

 

Projenin diğer projelerden ayırt edici özelliği?
PROPA AURA Deluxe Residence, sunduğu özellikler, lokasyonu ve sahip olduğu “ilk”lerle Kartal'ın A plus ve butik projesi olmaya aday… Kartal'da ilk defa “loft” tarzı residence daire imkanı sunan AURA Deluxe Residence'ta dairelerin tümü aynı zamanda home office olarak da kullanılabilme özelliğine sahip. Projede, tüm dairelerin tam kata kadar birleştirme özelliği bulunuyor. Daire dışında da donanımlı toplantı odaları yer alıyor, residence ve ofis hizmetleri veriliyor.

Projede, Türkiye'de ilk kez uzaktan kumandalı çağrı ve güvenlik sisteminin kullanılacak. Bu sistem, deprem anında sensörlerden uyarıyı alarak daire dış kapılarının kilidini açıp tek bir tuşla asansörü çağırma fırsatı sunuyor. Her evde hastanelerdeki gibi acil kumanda butonu da olacak. 2-3 katta bir yiyecek-içecek otomatı bulunması da Türkiye'de bir ilk olacak.

Tüm dairelerin güney cepheli olduğu projede salon ve yatak odaları 3. kattan itibaren muhteşem bir deniz manzarasına bakıyor.

Anadolu yakasının Büyükdere Caddesi ve Levent'i olma yolunda ilerleyen Kartal'ın prim potansiyeli en yüksek mevkii olan Soğanlık E-5'te yer alan proje, ulaşım ve konum açısından çok avantajlı bir noktada bulunuyor. 18 ay içinde tamamlanması beklenen ve Kartal-Kadıköy arasını 15 dakikaya indirecek olan metro inşaatı ulaşımı daha da kolaylaştıracak. Metro durağı ve yaya üst geçidi de projeye yürüme mesafesinde bulunuyor.

 

Proje, karayolunun yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olması ve Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor. Formula 1 pistine de yakın olan projenin çevresi alışveriş merkezleri ile donatılmış durumda. Maltepe CarrefourSA, Kartal M1 Tepe, Praktiker ve Real, Grandhaus, Pendik Park Outlet alışveriş merkezlerine çok yakın olan proje, Viaport Outlet, Neomarin ve Pendorya alışveriş merkezlerine de 10 dakika mesafede.

 

TEM veya E-5'e olan uzaklığı?

İstanbul istikametinde E5 karayolundan bir parsel içeride, trafik ve yol gürültüsü almayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda...  Marmara Denizi ve adalar manzarasına tamamıyla hakim yapısıyla benzeri az bulunur bu projenin üç cephesinden de yol geçiyor. E5'in hemen önünde yer almasının yanı sıra TEM bağlantısına da çok yakınında bulunan proje, hem özel araç hem de toplu taşıma için güçlü ulaşım aksları üzerinde bulunuyor.

 

Projenin yatırım değeri nedir?
Yatırım tutarı, arsa maliyeti dahil 26 milyon TL. Proje gelir öngörüsü 45 milyon TL

 

Şu ana kadar yüzde kaçı satıldı ve kaç daire satıldı?
16 Nisan'da resmi olarak satışa sunuluyor. Çok kısa bir süre olmasına rağmen projeye yoğun ilgi var. Kartal'da bu yıl hizmete açılacak olan ve Anadolu yakasının tüm adliyelerini bir araya toplayan Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı projesi dolayısıyla hukukçular da PROPA AURA Deluxe Residence'a büyük ilgi gösteriyor.

 

Projenin mimarı kim?
Projenin mimari projesini Bursa'nın en büyük mimarlık ve mühendislik şirketi olan ve şu an 40 bin kişilik Bursa stadının projesini yürüten Sözüneri Mimarlık tasarladı.

 

Son kampanya koşulları?
Proje ilk satış avantajıyla 16 Nisan'da satışa sunuluyor. Fiyatlar 120 bin ila 360 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 5 peşin, yüzde 10 3. ayda ve yüzde 10 6. ayda vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor.
 

En düşük peşinat?
30,000 TL peşinat. Bu peşinat tutarı 6 ay vade farksız vadelendirilebiliyor. %5 peşin, %10 3.ayda ve %10 6.ayda ödeniyor.

 

En düşük taksit?
Satış bedelinin %25'i peşinat ve %75'i banka kredisi olarak ödendiği takdirde, en düşük taksit 1,248 TL oluyor.

 

Hangi bankalarla anlaşmalı?
Fortis ve Finansbank projeye özel 120 aya kadar kredi imkanı sunuyor. Kişiye özel alternatif ödeme planları da uygulanıyor.

 

İletişim bilgileri

Web: www.propaaura.com
E-posta: [email protected]
Tel:  0 216 671 19 21
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Propa Aura Deluxe Residence satışta! Fiyatlar kaça?
  • 15.04.2010 17:35

Propa Aura Deluxe Residence satışta! Fiyatlar kaça?

Propa İnşaat'ın Kartal'da yapımına başladığı Propa Aura Deluxe Residence'ta konu ...