maritbet girişmaritbet
Portre Pendik’ten muhteşem fırsatlar!

Portre Pendik’ten muhteşem fırsatlar!

İnşaat sektörünün güvenilir firmalarından Akbulut İnşaat, Özdemir İnşaat ve Arma Yapı, Portre Pendik’te bir araya geldi.

Anadolu Yakası'nın yaşam standartlarını her geçen gün yükselten ilçesi Pendik'te inşa edilen Portre Pendik, ‘Adalar'ı odanıza getiriyor. 4 bin 474 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılan proje 3+1, 4+1(dubleks) ve 5+1(dubleks) dairelerden meydana geliyor.

Toplam 92 daireden oluşan Portre Pendik 9 ve 15 katlı olmak üzere 2 blok şeklinde yükseliyor. 6 farklı daire seçeneği ile her ihtiyaca cevap veren proje 4. kattan itibaren ise deniz manzarası keyfi yaşatıyor. 

Havuz, sauna, buhar odası, çok amaçlı spor salonu, kafe, çocuk parkı, hobi odasının yanı sıra 7/24 kapalı devre kamera sistemi ve her daire için kapalı otopark ayrıcalığı sunuyor. 3 bin 381 metrekaresi ise peyzaj alanlarına ayrılıyor. 

DAİRE FİYATLARI 580 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

İster yatırım ister oturum amaçlı ev alanlara her yönüyle kazandıracak olan Portre Pendik, hem işe gidip hem kendinize zaman ayırabilmenize imkan verecek. 

Portre Pendik'te bahçe katlardaki daire fiyatları 580 bin liradan başlıyor. Projede daire fiyatları 5. kattan itibaren ise 735 bin liradan başlıyor. 900 bin liraya kadar çıkıyor. Dubleks dairelerin fiyatı ise 1 milyon 150 bin lira ile 1 milyon 300 bin liraya arasında değişiklik gösteriyor. 

Geniş daireleriyle rahat ve konforlu bir yaşam sunan Portre Pendik'te daire büyüklükleri 148 metrekare ile 258 metrekare aralığında farklılık gösteriyor. 

Lokasyonu ile de değerine değer katacak olan Portre Pendik, Pendik merkeze, otobüs ve minibüs duraklarına, hızlı tren istasyonuna 2 dakika, Aralık 2016'da hizmete girecek olan metroya, E-5, İDO iskelesine ve sahil yoluna 5 dakika, Pendik Marina ve Pendik Devlet Hastanesi'ne 7 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise  10 dakika mesafede bulunuyor.

Büyük ilgi gören ve yüzde 60'ı satılan projede teslimler Temmuz 2017'de başlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Portre Pendik’ten muhteşem fırsatlar!
  • 04.10.2016 15:15

Portre Pendik’ten muhteşem fırsatlar!

İnşaat sektörünün güvenilir firmalarından Akbulut İnşaat, Özdemir İnşaat ve Arma ...