maritbet girişmaritbet
Piyalepaşa İstanbul’un tüm sakinleri kahvaltıda buluştu

Piyalepaşa İstanbul’un tüm sakinleri kahvaltıda buluştu

Piyalepaşa İstanbul, özlenen mahalle dokusuyla inşa edilirken, geçtiğimiz haftasonu tüm mahalle birlikte kahvaltı yaptı.

Ev sahipleri ve komşu adaylarının bir araya geldiği kahvaltıda Piyalepaşa İstanbul'un geldiği nokta görüldü. Türkiye'nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da ikinci etap satışları devam ediyor.

İstanbul'un en değerli semtlerinden Piyalepaşa'da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk grup ev sahipleri ve komşu olarak görmek istedikleri dostları kahvaltıda bir araya geldi. Piyalepaşa İstanbul, yaz boyunca ev sahiplerini ve dostlarını satış ofisinde ağırlamaya devam edecek.

Tamamlandığında Piyalepaşa ve Beyoğlu bölgesine sosyal ve ekonomik değer kazandıracak olan Piyalepaşa İstanbul, samimi dostluklara ve özlenen mahalle dokusuna verdiği önemle yeni bir etkinliğe imza attı. Piyalepaşa İstanbul'dan ev sahibi olanlar ve projeyle ilgilenen dostları geniş katılımlı bir kahvaltıda bir araya geldiler.

Piyalepaşa İstanbul

Polat'ın 60 yıllık tecrübesiyle ve 4 milyar TL'lik yatırımla Türkiye'nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018 yılında başlayacak.

Ödeme konusunda kişiye özel çok sayıda ayrıcalığın da sunulduğu Piyalepaşa İstanbul'da konutların metrekare birim fiyatı 10 bin 500 TL'den, rezidansların ise 13 bin TL'den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler, kişiye özel yüzlerce ödeme seçeneği ile ödeme planını şekillendirebiliyor.

Beyoğlu'nda 82 dönüm arazi üzerinde, bölgenin ruhuna uygun olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, İstanbulluların özlemini duyduğu mahalle hayatını yeniden canlandırmayı hedefliyor. Bir konutta ihtiyaç duyulacak tüm detayların titizlikle düşünülerek yansıtıldığı projede; 1+0'dan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da (AVS) yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul

Her yere rahat ulaşım imkanı

Şehrin kalbinde hayat bulan Piyalepaşa İstanbul, ulaşım açısından da merkezi konumda yer alıyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkânı sunan proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Polat Enerji Grubu, temiz enerji yatırımlarına yenilerini ekliyor
  • 30.07.2022 01:03

Polat Enerji Grubu, temiz enerji yatırımlarına yenilerini ekliyor

Türkiye’de rüzgar enerjisi üretiminin öncü oyuncularından Polat Enerji Grubu; am ...

Piyalepaşa İstanbul 3+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi
  • 31.08.2021 13:37

Piyalepaşa İstanbul 3+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi

Polat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin 3+1 örnek dai ...

Piyalepaşa İstanbul 1+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi
  • 31.08.2021 13:31

Piyalepaşa İstanbul 1+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi

Polat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin 1+1 örnek dai ...

Murat Aysan Duna Pearl projesini anlatıyor!
  • 04.10.2019 16:55

Murat Aysan Duna Pearl projesini anlatıyor!

PD Real Estate Genel Müdürü Murat Aysan, Polat Holding'in Macaristan Budapeşte'd ...

"Her ay 500 daireyi teslim ediyoruz"
  • 25.10.2018 10:11

"Her ay 500 daireyi teslim ediyoruz"

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Piyalepaşa projesindeki teslim ...

Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul'u ESD'ye anlattı!
  • 05.08.2017 15:40

Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul'u ESD'ye anlattı!

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, projenin son detaylarıyla birlik ...