maritbet girişmaritbet
Piyalepaşa İstanbul’un %30'u 2015'te satılacak

Piyalepaşa İstanbul’un %30'u 2015'te satılacak

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, semt hayatını yeniden canlandıracak.

İstanbul'un en eski ve en değerli semtlerinden Beyoğlu'nda, Polat tecrübesi ve güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul; Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde yaşanan süreç ve hedefler, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ve projenin mimarı iki design group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader'in katılımıyla gerçekleşen toplantıda paylaşıldı. 2015 ve 2016 satış hedeflerinin açıklandığı basın toplantısında, satış kampanyası kapsamında hazırlanan reklam filminin de ilk gösterimi yapıldı. Projeyle ilgili gelişmelerin paylaşıldığı toplantıda; ayrıca proje ile birlikte yürütülen bölgenin tarihi ve kültürel önemine dikkat çekmeyi amaçlayan, kitap ve sergi projeleri hakkında bilgi verildi. 

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, kentsel dönüşüm çalışmaları ve proje hakkındaki görüşlerini aktardığı konuşmasında şunları söyledi: “Bugün biz üç ayrı heyecanı aynı anda yaşıyoruz. Biliyorsunuz projemizi ilk Mipim'de sizlerin de katılımı ile görücüye çıkarmıştık. Şimdiyse Türkiye lansmanı için yine bir aradayız. İkinci heyecanımızın sebebi; satış ofisimizin açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. Son olarak ise beraber izlediğimiz reklam filmimiz bugün yayına girecek. Büyük reklam kampanyamızın da startını bugün veriyoruz. Piyalepaşa İstanbul, hem Türkiye'de özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi hem de grubumuzun en büyük gayrimenkul projesi. Bu projemiz için grubumuzun prestij projesi diyebiliriz. Biz bu projeyi önce bulunduğu bölge ve sonra sektöre örnek olması için en iyi şekilde yapmak için büyük bir özen ve emek gösteriyoruz” dedi.

Piyalepaşa İstanbul dükkanlar

Proje içerisinde yer alan Alışveriş Sokağı (AVS) ile yıllık 10 milyonu aşkın ziyaretçi hedeflediklerini belirten Polat “Projemizin en önemli ve farklılaştırıcı özelliklerden biri yerli ve yabancı 120 mağazanın yer alacağı Alışveriş Sokağı'mız olacak. Biz burada 550 metre uzunluğunda 17 metre genişliğinde ikinci bir İstiklal Caddesi hayata geçirmek istiyoruz. Bölgede ve çevresinde bu konseptte, bu kadar markayı bir araya getiren başka toplu bir alışveriş alanı yok. Kurguladığımız bu konseptle, sokaktaki alışveriş ve semt kültürünü Piyalepaşa İstanbul'da göreceksiniz” dedi.

Piyalepaşa projesi mağaza girişi

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ise toplantıda projenin özelliklerini ve projeyle ilgili gelişmeleri paylaşarak, hedeflerini şöyle açıkladı: “Bugün ilk kez sizlerle paylaştığımız reklam filmimiz ile birlikte kampanyamızı da başlatmış oluyoruz. Kampanyamız öncesinde duyurularımızı yapmadan projemizin %10 satışını gerçekleştirdik. Yıl sonuna kadar konutlarımızın %30'unu, 2016 yılının sonuna kadar ise %50'sini satmayı hedefliyoruz” dedi ve satış fiyatları ile ödeme seçeneklerine yönelik şunlara değindi: “Piyalepaşa İstanbul'un en büyük özelliği şehrin merkezinde yer alan bir proje olması. Projemizde konutlarımızın metrekare satış rakamları 8 bin 500 TL, rezidanslarımız ise 10 bin 500 TL'den başlıyor. Bünyemizde yüzde 35 peşinatla 24 ay vade yüzde 0 faiz, 36 ay vade için yüzde 0,30 faiz oranı, 48 ay vade için yüzde 0,45 faiz oranı imkanı sunuyoruz. Müşterilerimiz Ziraat Bankası ve Garanti Bankası'ndan konut kredisi kullanarak da projemizden ev sahibi olabilir.” 

Projenin mimarı iki design group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader, projenin mimari özellikleri ve tasarımı ile ilgili detayları aktardı: “iki design  group olarak Piyalepaşa İstanbul ile geçmişin mimari oran ve öğelerini çağdaş bir yöntemle yorumlayarak günümüz yaşam biçimiyle buluşturduk. Şehre, kolay erişilebilir şekilde entegre olan projenin alışveriş, turizm, konut ve çalışma alanlarını  tasarlarken; Mimar Sinan'ın modern ustalık eseri Piyalepaşa Camisi'nden ve onun donatılarından esinlendik. İstanbulluları rekreatif aktivite olarak Alışveriş Merkezlerine tıkılmaktan kurtarıp şehre ve sokağa geri çağıracak ‘yaşayan' bir mahalle dokusu hayal ettik… Eylül ayında International Property Awards tarafından da ‘En İyi Karma Kullanım Mimarisi' kategorisinde ödüllendirilen Piyalepaşa İstanbul, zevkle tecrübe ettiğimiz bir mimarlık ve devamlılığı olan dokusuyla yepyeni bir şehircilik anlayışıyla hayata geçirilen önemli bir kentsel dönüşüm projesidir.” 

Piyalepaşa İstanbul alışveriş caddesi

Semt sıcaklığını yansıtan kampanya

Piyalepaşa İstanbul için hazırlanan reklam filminin ilk gösterimi de yapıldı. Konut, rezidans, otel, ofis ve Alışveriş Sokağı'ndan oluşan karma kullanım konseptiyle tasarlanan Piyalepaşa İstanbul, herkesin özlemini duyduğu “semt hayatını” yeniden canlandıran farklı bir proje. Kampanyanın ana hedefi hem projenin büyüklüğünü iddialı bir şekilde ortaya koymak hem de hayata geçirilmesi planlanan “semt sıcaklığı”nı aktarmak. Filmde; o hep özlemini duyduğumuz semt hayatının ulaşılmaz olmadığı, Piyalepaşa İstanbul'da hayata geçirileceği mesajı veriliyor. 

Günümüzde, aradığı özelliklere sahip evi şehir merkezinde bulamadığı için uzak semtlere yönelenler giderek çoğalıyor. Piyalepaşa İstanbul; hayatı şehir merkezinde geçen, işine okuluna kolayca ulaşmak, güvenli, kaliteli, insana değer veren ‘nezih bir semtte' yaşamak isteyenlerin ihtiyacına cevap veriyor.

İstanbul'un merkezi Beyoğlu'nda bir semt: “Piyalepaşa İstanbul”

Beyoğlu'nun merkezinde 800 milyon dolarlık yatırımla, 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'un en önemli özelliklerinden biri; konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan oluşan bir karma kullanım projesi olarak tasarlanması. Yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Piyalepaşa İstanbul'da 55 m²'den 207 m²'ye, stüdyodan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. Projenin en önemli avantajları arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ise, yaşam alanlarının en büyük sorununa çözüm üretiyor. 

Piyalepaşa İstanbul'un 3 bin 500 metrekareden oluşan kapalı sosyal tesis alanında; fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve SPA hizmetlerine kadar birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunan proje, yüzde 48 yeşil donatı alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Piyalepaşa İstanbul Premium görücüye çıktı!
  • 17.11.2022 11:09

Piyalepaşa İstanbul Premium görücüye çıktı!

Piyalepaşa İstanbul Premium projesi görücüye çıktı. Muhteşem lokasyonu, lüks det ...

Polat Enerji Grubu, temiz enerji yatırımlarına yenilerini ekliyor
  • 30.07.2022 01:03

Polat Enerji Grubu, temiz enerji yatırımlarına yenilerini ekliyor

Türkiye’de rüzgar enerjisi üretiminin öncü oyuncularından Polat Enerji Grubu; am ...

Piyalepaşa İstanbul 3+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi
  • 31.08.2021 13:37

Piyalepaşa İstanbul 3+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi

Polat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin 3+1 örnek dai ...

Piyalepaşa İstanbul 1+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi
  • 31.08.2021 13:31

Piyalepaşa İstanbul 1+1 Örnek Daire Sanal Tur Çekimi

Polat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin 1+1 örnek dai ...

Murat Aysan Duna Pearl projesini anlatıyor!
  • 04.10.2019 16:55

Murat Aysan Duna Pearl projesini anlatıyor!

PD Real Estate Genel Müdürü Murat Aysan, Polat Holding'in Macaristan Budapeşte'd ...

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!
  • 28.03.2019 16:16

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, ilk etabında yaşamın başladığı P ...