maritbet girişmaritbet
Parkvadi Premium Evleri’nde villalar satışta!

Parkvadi Premium Evleri’nde villalar satışta!

Kuzu İnşaat ve Ulubol İnşaat'ın ortak girişimi olan ve 76 ailenin yaşayacağı Park Vadi Premium villaları, 'İlk Görüşte Aşk' sloganıyla satışa sunuldu

Kuzu İnşaat ve Ulubol İnşaat'ın ortak girişimi olan ve 76 ailenin yaşayacağı Park Vadi Premium villaları, 'İlk Görüşte Aşk' sloganıyla satışa sunuldu. Ankara Çankaya'da inşa edilen Parkvadi Evleri projesinin villa etabı, Parkvadi Premium ile Ankara'nın en lüks projesi olarak anılmaya başladı.

Ankara Dikmen Vadisi'nde konumlandırılan proje sadece 76 seçkin ailenin yaşayacağı özel bir proje olarak geliştirildi. Dikmen Vadisi'ne hakim manzarasıyla geniş bir alan bakan Park Vadi Premium villaları tamamen 1. sınıf malzemeyle ve lüks bir tasarımla inşa edilerek Ankara'nın en lüks projeleri arasında yerini aldı.

76 villadan oluşan Park Vadi Premium'un 50'si düz tip, 16'sı teraslı dubleks ve 10'u tripleks villalardan oluşuyor ve villalar 280 ile 1000 metrekare arasında değişiyor.
Teknolojiyle donatılan projede villalar, akıllı ev sistemiyle konforlu bir yaşam sunuyor.

Çankaya'ya 2, Kızılay'a 6, Ulus'a 7 km uzaklıkta yer alan proje, avantajlı konumuyla da öne çıkıyor. "İlk Görüşte Aşk" sloganıyla lanse edilen Park Vadi Premium ayrıcalıklı imkanlarıyla Ankara'nın önde gelen villa projesi olarak yerini aldı.

Projede 120 aya kadar anlaşmalı bankadan 0,83 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor. Merkezi konumuna ulaşan Dikmen Vadisi'ne hakim konumuyla geniş bir görüş alanına sahip.

ParkVadi Evleri iletişim bilgileri
Web: www.parkvadipremium.com

E-mail: [email protected]
Tel: (0312) 444 82 34 

  • Etiketler:

Yorum Yaz